Csill én is pesten élek, és én is nagyon -nyagyon vártam a havat de szerintem nem lesz fehér karácsony ((
Jaj, ne mondj ilyet! Várom nagyon a Karácsonyt és az fehéren a legszebb Egy jó nagy szánkózás után csuromvizesen hazahúzni a gyerkőcöket Szép fehér Karácsonyt! XD
Jaj, ne mondj ilyet! Várom nagyon a Karácsonyt és az fehéren a legszebb Egy jó nagy szánkózás után csuromvizesen hazahúzni a gyerkőcöket Szép fehér Karácsonyt! XD
Bizony, mi így csapatostul vagyunk XD
Én is nagyon várom a karácsonyt is a havat is.
A belvárosban a vásárban azért kicsit jó már mert megvan az a hangulat .
szépen kivilágítva minden fincsi- illatok imádom:)
Bizony, azért gyerekként milyen más volt... sajna így felnőttként azért nehezebb, mire mindent kitakarítok, meg kajcsikat készítünk... hamar elmennek a napok és már itt is lesz az Új Év
Holnap megdumálhatnánkm a karácsonyi menűt is Csill
Nálunk a Karácsony idén egyszerűbb lesz, természetesen financiális okból... ráadásul nagyobb részt nem is leszünk itthon... és a szentestét Anyósékkal töltjük. Így ők készülnek inkább a kajával: Halacska mindenképp lesz - halászlé gyufatésztával, rántotthal majonézes krumplival, sok-sok rántotthusi, abból sosem elég és még pici kacsát is szoktunk sütni meggymártással.
Sütinek a méteres süti a menő, a bejgli nálunk szinte csak töltelék, és idén hókifliket készítek majd.
Nálunk a Karácsony idén egyszerűbb lesz, természetesen financiális okból... ráadásul nagyobb részt nem is leszünk itthon... és a szentestét Anyósékkal töltjük. Így ők készülnek inkább a kajával: Halacska mindenképp lesz - halászlé gyufatésztával, rántotthal majonézes krumplival, sok-sok rántotthusi, abból sosem elég és még pici kacsát is szoktunk sütni meggymártással.
Sütinek a méteres süti a menő, a bejgli nálunk szinte csak töltelék, és idén hókifliket készítek majd.
Szia Csill!
Hogy vagy ?
Ahogy a menüt olvasom máris éhes lettem
Én nem vagyok ennyire szerencsés ,mert nekem magamnak kell elkésziteni mindent.
Halászlé az nálunk is lesz ,de én tésztával még sosem ettem.
Sajtal sonkával töltött pulykamell-majonézes krumpli,rántott halacska
Bacon-ba göngyölt kacsa vagy csirkemáj.
Töltött káposzta az ki sem maradhat:)))
És valami almás és diós sütike .
A beigli nem nyerő nálunk.
Mi az a méteres süti???
Hókifli ha marad azt küldhetsz nekem is
sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok most kezdtem a játékot és a feladat azt írja hogy rendeljem ki a szabad munkásokat.. és ezt hogy kell? légyszi segítsetek köszi:)
sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok most kezdtem a játékot és a feladat azt írja hogy rendeljem ki a szabad munkásokat.. és ezt hogy kell? légyszi segítsetek köszi:)
Szia!
Ha megépítettél egy épületet akkor oda kell küldened pár embert hogy dolgozzanak
Építs egy épületet, ha kész kattints rá, és már ki is rendelted a munkásokat
Hogy vagy ?
Mi az a méteres süti???
Szia! A napokban kicsit eltűntem, mostmár végre szabi van, meg nagytakarítás és blabla... szóval van teendő bőven!
Méteres süti az már itt a fórumon is kígyózik, egy másik topikban... ugyanitt a vidámság és szórakozás fórumtémában, de a Hangolódjunk az ünnepekre topikban receptestül ott van, ki tudod próbálni, isteni!
A hókifli adagra rászámolok akkor még egy Bibibabócányi adagot és úgy készítem Jöhetsz érte majd
Szia! A napokban kicsit eltűntem, mostmár végre szabi van, meg nagytakarítás és blabla... szóval van teendő bőven!
Méteres süti az már itt a fórumon is kígyózik, egy másik topikban... ugyanitt a vidámság és szórakozás fórumtémában, de a Hangolódjunk az ünnepekre topikban receptestül ott van, ki tudod próbálni, isteni!
A hókifli adagra rászámolok akkor még egy Bibibabócányi adagot és úgy készítem Jöhetsz érte majd
Jó reggelt !
Én sem sokat vagyok,én még vasárnap is dolgozom de talán ezek a legnehezebb napok
Aranyos vagy ,de vigyázz mert szavadod foglak és megkereslek a hókifli miatt
A méteres receptet megkukkantom maer mf mindig nem döntöttem el mit is süssek!
Szép napot neked és mindenki másnak is!!
Üdv Főnök!
A tagjaid szívesen és jól dolgoznak a közös projecteken? (Én igen!) XD
Biztos nem vagyok egyedül, aki imád dumcsizni!
Megy ám... most arattam, már vetek is!
Merre van az a nagy eső Csill??
ne haragudjatok de zavar van az éterben a net-nem ugy működik ahogy kellene
remélem ez a szöv.szerencsésebb választás lesz mint az első volt .
Ott nem igazán találtam a helyem
Csill én is pesten élek, és én is nagyon -nyagyon vártam a havat de szerintem nem lesz fehér karácsony
Á ezek szerint ti egy csapatban dolgoztok???
Bizony, mi így csapatostul vagyunk XD
További szép estét nektek.
Lehet később még sikerül bejelentkeznem.
Sziasztok.
Holnap megdumálhatnánkm a karácsonyi menűt is Csill
Ha gondolod... bár a másik topikban ezt már elkezdtem, de a desszerttel XD
Akkor holna re
Nálunk a Karácsony idén egyszerűbb lesz, természetesen financiális okból... ráadásul nagyobb részt nem is leszünk itthon... és a szentestét Anyósékkal töltjük. Így ők készülnek inkább a kajával: Halacska mindenképp lesz - halászlé gyufatésztával, rántotthal majonézes krumplival, sok-sok rántotthusi, abból sosem elég
Szia Csill!
Hogy vagy ?
Mi az a méteres süti???
Szia!
Ha megépítettél egy épületet akkor oda kell küldened pár embert hogy dolgozzanak
Építs egy épületet, ha kész kattints rá, és már ki is rendelted a munkásokat
Méteres süti az már itt a fórumon is kígyózik, egy másik topikban... ugyanitt a vidámság és szórakozás fórumtémában, de a Hangolódjunk az ünnepekre topikban
A hókifli adagra rászámolok akkor még egy Bibibabócányi adagot és úgy készítem
Jó reggelt !
Én sem sokat vagyok,én még vasárnap is dolgozom de talán ezek a legnehezebb napok
Aranyos vagy ,de vigyázz mert szavadod foglak és megkereslek a hókifli miatt
A méteres receptet megkukkantom maer mf mindig nem döntöttem el mit is süssek!
Szép napot neked és mindenki másnak is!!