Καλημερα σας Νομιζω οτι εγινε καποιο λαθος σε βαρος του σθνεταιρισμου μας ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ. Ενω στο προηγουμενο πρωταθλημα ειμασταν στην εβδομη η ογδοη θεση βρεθηκαμε να παιζουμε στο τρεχων πρωταθλημα στην ασημενια κατηγορια. Θαθελα καποια απαντηση επι αυτου . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλημερα σας Νομιζω οτι εγινε καποιο λαθος σε βαρος του σθνεταιρισμου μας ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ. Ενω στο προηγουμενο πρωταθλημα ειμασταν στην εβδομη η ογδοη θεση βρεθηκαμε να παιζουμε στο τρεχων πρωταθλημα στην ασημενια κατηγορια. Θαθελα καποια απαντηση επι αυτου . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλησπέρα σας, θα ανοίξει η αρχηγός του συνεταιρισμού σας σχετικό εισιτήριο προς την υποστήριξη με αίτημα ελέγχου Φιλικά
στην αποστολη 3 σταβλοι στο επιπεδο 3 αν και εχω χοιροστασιο και στανη αγελαδων στο επιπεδο 3 μου γραφει μηδεν
Καλησπέρα , αρχικά θα σας παρακαλούσα να μν ανοίγετε νέα ίδια θέματα για το ίδιο πρόβλημα που σας απασχολεί και μία φορά να γράψετε θα το δω και θα σας απαντήσω
Αναφέρετε για στάβλους που αγοράζονται και αναβαθμίζονται με χρυσό
Καλησπερα Με την συντηρηση που εγινε μπορει να επιδιορθωθηκαν καποια σφαλματα αλλα ενα ξερω δεν μπορουμε να βαλουμε νεα προκληση παζαριου ουτε φευγει η παλια ,ισως πρεπει να γινει κατι γι'αυτο ευχαριστω.
To hotfix που πραγματοποιήσαμε λίγο μετά τις 2.30, επιλύσαμε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν κάποιος ή κάποιοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σχετικά θέματα παρακαλώ ενημερώστε με Φιλικά
κΑΛΗΜΕΡΑ χθες το απογευμα εβγαλε στις αγαπημενες προσφορες εργατες .ενω εχουμε το νησι βικινγκ χωρις να το ψαξω πηρα τους εργατες νομιζοντας οτι ειναι για βικινγκ και την πατησα!!!!! και αυτη την στιγμη παλι αυτο εβγαλε ,ας διορθωθει αυτο. https://prnt.sc/PvJWC-7D22l6
Καλησπερα Υπαρχει ενα προβλημα με το παιχνιδι .Ενω οταν φορτωνει το παιχνιδι , πιανει ολη την οθονη , μολις βγει η τελικη εικονα ανοιγει μονο στα 3/4 της οθονης . Και η εικονα που εχω αφηνει κενο απο την πανω πλευρα και δεξια. Ενω απο κατω και αριστερα παει μεχρι το τερμα της οθονης. Οσο και αν προσπαθησα δεν εγινε τιποτα
Καλησπερα Υπαρχει ενα προβλημα με το παιχνιδι .Ενω οταν φορτωνει το παιχνιδι , πιανει ολη την οθονη , μολις βγει η τελικη εικονα ανοιγει μονο στα 3/4 της οθονης . Και η εικονα που εχω αφηνει κενο απο την πανω πλευρα και δεξια. Ενω απο κατω και αριστερα παει μεχρι το τερμα της οθονης. Οσο και αν προσπαθησα δεν εγινε τιποτα
και μενα μου το κανει αυτο..ειναι για τις διαφημισεις δεν μπορεις να κανεις κατι. Εκτος αν πληρωσεις για να φυγουν.
γεια σας στο τροχό της τύχης η παραλείψει κινουμένων σχεδίων το έχω ενεργοποιημένο και αυτό κινείτε και με καθυστερεί. και στα διακοσμητικά δε γραφεί ποσά κέρδισα . εκτός τον τροχό των μπαλονιών σε όλους τους τροχούς και στον ονειρικό κόσμο υπάρχει πρόβλημα.
γεια σας στο τροχό της τύχης η παραλείψει κινουμένων σχεδίων το έχω ενεργοποιημένο και αυτό κινείτε και με καθυστερεί. και στα διακοσμητικά δε γραφεί ποσά κέρδισα . εκτός τον τροχό των μπαλονιών σε όλους τους τροχούς και στον ονειρικό κόσμο υπάρχει πρόβλημα.
οι αποστολές καλοφαγάδων που είναι αριστερά όπως βλέπουμε υπάρχει πρόβλημα π.χ. έχε 3 κήπους στο επ.3 εγώ έχω παραπάνω και δεν την ολοκληρώνει την αποστολή έχε 2 αμυγδαλεώνες στο 4 επ. έχω 12 αμυγδ. στο 6 επ. έχε 1 οπωρώνα ροδάκινων στο επ. 5 εγώ έχω στ0 7 επ. δεν ξέρω αν υπάρχουν κι αλλά που θα συναντήσω
Έκανα αναβάθμιση τη πολυκατοικία με 9.000 διαμάντια, αφαιρέθηκαν τα διαμάντια, αλλά δεν ξεκλειδώθηκε η θέση και τώρα ζητάει 10.500 διαμάντια για να ξεκλειδωθεί η θέση, μπορείτε να το ελέγξετε?
Γεια σας, στην πολυκατοικία , κάθε νέα αναβάθμιση δεν ξεκλειδώνει πάντα νέες θέσεις, μπορεί να χρειαστούν 2 συνεχόμενες αναβαθμίσεις για να ανοίξει μια νέα θέση Φιλικά
Σχόλια
- φυσιολογικά χρειάζεστε ένα καθαρισμό προσωρινών αρχείων
- αλλαγή browser
και θα στρώσει.Αλλιώς θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη
Νομιζω οτι εγινε καποιο λαθος σε βαρος του σθνεταιρισμου μας ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ.
Ενω στο προηγουμενο πρωταθλημα ειμασταν στην εβδομη η ογδοη θεση βρεθηκαμε να παιζουμε στο τρεχων πρωταθλημα στην ασημενια κατηγορια.
Θαθελα καποια απαντηση επι αυτου .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
αρχικά θα σας παρακαλούσα να μν ανοίγετε νέα ίδια θέματα για το ίδιο πρόβλημα που σας απασχολεί και μία φορά να γράψετε θα το δω και θα σας απαντήσω
Αναφέρετε για στάβλους που αγοράζονται και αναβαθμίζονται με χρυσό
Φιλικά
- Κάντε κάποιους καλούς καθαρισμούς προσωρινών αρχείων
- αλλάξτε browser
και πείτε μουΦιλικά
Με την συντηρηση που εγινε μπορει να επιδιορθωθηκαν καποια σφαλματα αλλα ενα ξερω
δεν μπορουμε να βαλουμε νεα προκληση παζαριου
ουτε φευγει η παλια ,ισως πρεπει να γινει κατι γι'αυτο
ευχαριστω.
και στη διεθνη το ιδιο
Αν κάποιος ή κάποιοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σχετικά θέματα παρακαλώ ενημερώστε με
Φιλικά
από το μεσημέρι
υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο παιχνίδι η εγώ δε μπορώ να συνδεθώ
ευχαριστω
μπορειτε να κλεισετε το θεμα
χθες το απογευμα εβγαλε στις αγαπημενες προσφορες
εργατες .ενω εχουμε το νησι βικινγκ
χωρις να το ψαξω πηρα τους εργατες νομιζοντας οτι ειναι για βικινγκ
και την πατησα!!!!!
και αυτη την στιγμη παλι αυτο εβγαλε ,ας διορθωθει αυτο.
https://prnt.sc/PvJWC-7D22l6
αυτη την ωρα εβγαλε για την χειμερινη φαρμα εργατες
ολα καλα
το πακέτο διευκόλυνσης αγοράζετε μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες
Φιλικά
στο τροχό της τύχης η παραλείψει κινουμένων σχεδίων το έχω ενεργοποιημένο και αυτό κινείτε
και με καθυστερεί. και στα διακοσμητικά δε γραφεί ποσά κέρδισα .
εκτός τον τροχό των μπαλονιών σε όλους τους τροχούς και στον ονειρικό κόσμο υπάρχει πρόβλημα.
θα επισκευαστεί
Φιλικά
μπορεί να κλείσει το θέμα
υπάρχει πρόβλημα π.χ.
έχε 3 κήπους στο επ.3 εγώ έχω παραπάνω
και δεν την ολοκληρώνει την αποστολή
έχε 2 αμυγδαλεώνες στο 4 επ. έχω 12 αμυγδ. στο 6 επ.
έχε 1 οπωρώνα ροδάκινων στο επ. 5 εγώ έχω στ0 7 επ.
δεν ξέρω αν υπάρχουν κι αλλά που θα συναντήσω
Έκανα αναβάθμιση τη πολυκατοικία με 9.000 διαμάντια, αφαιρέθηκαν τα διαμάντια, αλλά δεν ξεκλειδώθηκε η θέση και τώρα ζητάει 10.500 διαμάντια για να ξεκλειδωθεί η θέση, μπορείτε να το ελέγξετε?
στην πολυκατοικία , κάθε νέα αναβάθμιση δεν ξεκλειδώνει πάντα νέες θέσεις,
μπορεί να χρειαστούν 2 συνεχόμενες αναβαθμίσεις για να ανοίξει μια νέα θέση
Φιλικά