Αν έχετε ήδη λογαριασμό για το Big Farm , τότε μπαίνετε κανονικά με τους κωδικούς σας.
Αν είχατε αρχίσει το Big Farm mobile harvest , τότε αυτή η έκδοση δν μπορεί να μεταφερθεί και σε υπολογιστή.
O λογαριασμός με αυτό το nickname και επιπέδου 16 , είναι ενεργός στο παιχνίδι και μπορείτε να εισέλθετε σε αυτόν με τους κωδικούς σας
Φιλικά
το αναποδο θελω να κανω.. παιζω στον υπολογιστη και θελω να το εχω και στο κινητο αυτο που εχω αρχισει ηδη... κατεβασα το app αλλα ξεκιναει αυτοματα απ την αρχη....
Αν έχετε ήδη λογαριασμό για το Big Farm , τότε μπαίνετε κανονικά με τους κωδικούς σας.
Αν είχατε αρχίσει το Big Farm mobile harvest , τότε αυτή η έκδοση δν μπορεί να μεταφερθεί και σε υπολογιστή.
O λογαριασμός με αυτό το nickname και επιπέδου 16 , είναι ενεργός στο παιχνίδι και μπορείτε να εισέλθετε σε αυτόν με τους κωδικούς σας
Φιλικά
το αναποδο θελω να κανω.. παιζω στον υπολογιστη και θελω να το εχω και στο κινητο αυτο που εχω αρχισει ηδη... κατεβασα το app αλλα ξεκιναει αυτοματα απ την αρχη....
Ναι γτ επιλέγεται την έκδοση για κινητά, δηλαδή το mobile harvest Πολύ δύσκολα μπορείτε να παίξετε το κλασσικό BF σε κινητές συσκευές
αρα ειναι 2 διαφορετικες εφαρμογες... αλλα δεν μπορω να μπω ουτε απ το google στο κανονικο απ το κινητο.... χωρις το app... ευχαριστω παντως
Ναι σας το εξήγησα αυτό από την πρώτη τοποθέτηση μου είναι η έκδοση του κλασσικού B.F , του παιχνιδιού που όλοι γνωρίσαμε εδώ και 7-8 χρόνια .Αυτή την έκδοση , πολλοί παίκτες ήθελαν να την παίζουν και στις κινητές τους συσκευές , εκτός των υπολογιστών τους , αλλά το παιχνίδι ήταν και είναι "βαρύ" για τέτοιες συσκευές και πολύ δύσκολα μπορούσε κάποιος να κάνει το οτιδήποτε σε αυτές και για αυτό δημιουργήσαμε το B.F Mobile Harvest που μπορούσε να παιχτεί σε κινητές συσκευές κανονικά , αλλά ήταν κάτι νέο , κάτι που άρχιζε από την αρχή Σε γενικές γραμμές η κλασσική έκδοση παίζεται μόνο σε υπολογιστές και η mobile harvest μόνο σε κινητές συσκευές
Σχόλια
Το BF mobile harvest (που είναι η έκδοση για κινητά και tablet)
ή το Big farm (που είναι η έκδοση για υπολογιστές?
Φιλικά
Πολύ δύσκολα μπορείτε να παίξετε το κλασσικό BF σε κινητές συσκευές
είναι η έκδοση του κλασσικού B.F , του παιχνιδιού που όλοι γνωρίσαμε εδώ και 7-8 χρόνια .Αυτή την έκδοση , πολλοί παίκτες ήθελαν να την παίζουν και στις κινητές τους συσκευές , εκτός των υπολογιστών τους , αλλά το παιχνίδι ήταν και είναι "βαρύ" για τέτοιες συσκευές και πολύ δύσκολα μπορούσε κάποιος να κάνει το οτιδήποτε σε αυτές
και για αυτό δημιουργήσαμε το B.F Mobile Harvest που μπορούσε να παιχτεί σε κινητές συσκευές κανονικά , αλλά ήταν κάτι νέο , κάτι που άρχιζε από την αρχή
Σε γενικές γραμμές η κλασσική έκδοση παίζεται μόνο σε υπολογιστές
και η mobile harvest μόνο σε κινητές συσκευές
Φιλικά
Φιλικά
Δν νομίζω , τεσπα
Θα επιλέξετε ξέχασα τον κωδικό μου
και θα σας έρθουν στο mail σας , νέοι κωδικοί
Φιλικά
και δν θα έχετε ταυτόχρονα ανοικτά το B.F και την ονείρων
Φιλικά