Το ξαναείδαμε με τον τεχνικό και δν βρήκαμε κάποιο πρόβλημα από πλευράς παιχνιδιού Αν το θέμα συνεχιστεί προτείνω να ανοίξετε σχετικό εισιτήριο προς την υποστήριξη
μήπως το antivarius nod32 εμποδίζει να ανοίξω γιατί έληξε και δε μπορώ να το ανανεώσω πρόσφατα δε με άφηνε να μπω καν στο bigfarm μετά μόνο του έγινε. θα το ψάξω και αν δε γίνει θα απευθυνθώ στην υποστήριξη. ευχαριστώ για όλα
Είμαι αρχηγός συνεταιρισμού. Στο προηγούμενο πρωτάθλημα συνεταιρισμών είμαστε στη χρυσή κατηγορία αλλά ήρθαμε 10οι και υποβιβαστήκαμε. Σήμερα διαπίστωσα ότι είμαστε στην κατηγορία αρχαρίων αντί για την πλατινένια. Γιατί συνέβη αυτό? Μπορώ να σας πω αν χρειάζεται το όνομα του συνεταιρισμού ;
Γεια σας, όταν ένας συνεταιρισμός υποβιβάζεται , πηγαίνει στην αμέσως επόμενη κατηγορία .Σε ελάχιστές περιπτώσεις μέχρι σήμερα , είχαμε τέτοια φαινόμενα , από ομάδες που στο προηούμενο πρωτάθλημα ήταν ανενεργές ή ελάχιστα ενεργές και έχασαν 2-3 κατηγορίες. Σε κάθε περίπτωση για να μπορέσουμε να το ελέγξουμε πρέπει να ανοίξετε , άμεσα,εισιτήριο προς την υποστήριξη με σχετικό αίτημα ελέγχου.
Καλημερα , στο προηγουμενο πρωταθλημα σαν συνεταιρισμος βγηκαμε στην τριτη θεση(χρυση κατηγορια) ,αλλα τα δωρα της τριτης θεσης δεν τα πιστωθηκαμε στους λογαριασμους μας , εγινε κατι , υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα ; Θελω να μου απαντησετε αμεσα , αφορα πολλα ατομα που εχουν αυτη την απορια απο τον συν/μο μου . Ευχαριστω !
Καλημερα , στο προηγουμενο πρωταθλημα σαν συνεταιρισμος βγηκαμε στην τριτη θεση(χρυση κατηγορια) ,αλλα τα δωρα της τριτης θεσης δεν τα πιστωθηκαμε στους λογαριασμους μας , εγινε κατι , υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα ; Θελω να μου απαντησετε αμεσα , αφορα πολλα ατομα που εχουν αυτη την απορια απο τον συν/μο μου . Ευχαριστω !
Γεια σας, ναι είχαμε παρόμοιες αναφορές . Πρέπει κάθε μέλος που επηρεάστηκε να ανοίξει σχετικό εισιτήριο προς την υποστήριξη Φιλικά
Δεν έχουμε όλοι ευχέρεια να ανοίξουμε εισιτήριο για την υποστήριξη. Αφού το πρόβλημα είναι γενικό μήπως θα έπρεπε να γίνει μια γενική διόρθωση? Αλλοιως δώρο άδωρο
Γεια σας και αυτή την φορά και κάθε φορά που έχουμε παρόμοια θέματα , έχω την ίδια άποψη με εσάς περί χαμένων ανταμοιβών. Εφόσον είναι δικό μας λάθος πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη και να αποζημιώνουμε τους παίκτες , χωρίς να τους ταλαιπωρούμε . Αυτό συζητάμε και σήμερα . Μέχρι να έχω οριστική απάντηση , σας προτείνω ( όσοι επηρεαστήκατε γτ δν έχουν επηρεαστεί όλοι) να στείλετε σχετικό μήνυμα στην υποστήριξη
Καλησπέρα Νέμεσις Χωρίς να έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν θα σας πω πως είναι απαράδεκτο κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα στο παιχνίδι, να είμαστε υποχρεωμένοι να στέλνουμε μήνυμα στην υποστήριξη Σας πληροφορώ, αφού δεν έχει γίνει προφανώς κατανοητό, πως οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή απλώς δε μιλούν ξένη γλώσσα για να μπορέσουν να συνεννοηθούν με την υποστήριξη Είμαστε πολλοί που έχουμε απογοητευτεί, συνεχίζουμε να παίζουμε χωρίς ιδιαίτερα καλή διάθεση πλέον, με την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το παιχνίδι που έχουμε επιλέξει, για να ξεχνάμε για λίγη ώρα τα πραγματικά μας προβλήματα Σας ευχαριστώ
Μόλις τώρα επίσημη ενημέρωση για το θέμα των ανταμοιβών
Σχετικά με τους επηρεασμένους διακομιστές για το ζήτημα CC, που συνέβη στις δύο τελευταίες εκτελέσεις του συμβάντος. Ενημερώστε τους παίκτες ότι δουλεύουμε πάνω σε σχετική αποζημίωση. Μόλις έχουμε κάποιες οριστικές πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε.
Καλησπέρα Νέμεσις Χωρίς να έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν θα σας πω πως είναι απαράδεκτο κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα στο παιχνίδι, να είμαστε υποχρεωμένοι να στέλνουμε μήνυμα στην υποστήριξη Σας πληροφορώ, αφού δεν έχει γίνει προφανώς κατανοητό, πως οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή απλώς δε μιλούν ξένη γλώσσα για να μπορέσουν να συνεννοηθούν με την υποστήριξη Είμαστε πολλοί που έχουμε απογοητευτεί, συνεχίζουμε να παίζουμε χωρίς ιδιαίτερα καλή διάθεση πλέον, με την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το παιχνίδι που έχουμε επιλέξει, για να ξεχνάμε για λίγη ώρα τα πραγματικά μας προβλήματα Σας ευχαριστώ
Γεια σας, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε , σε όλους τους servers , η καταβολή των ανταμοιβών των δύο τελευταίων πρωταθλημάτων συνεταιρισμών. Όλοι οι παίκτες που επηρεάστηκαν θα έπρεπε να έχουν τώρα λάβει ένα πακέτο αποζημίωσης ,αποτελούμενο από ανταμοιβές από οποιοδήποτε κατηγορία στο πρωτάθλημα και αν βρίσκονταν. Σας παρακαλώ ενημερώστε με για το αντίθετο . Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση
Γειά σας Δυστυχώς υπάρχει ένας παίκτης στο συνεταιρισμό μας που δεν έλαβε καμία αποζημίωση
Να στείλει άμεσα μήνυμα προς την υποστήριξη για σχετικό έλεγχο
Γειά σας Νέμεσις Σε προηγούμενη ανάρτηση έγραψα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι παίκτες με την τεχνολογία και με τις ξένες γλώσσες άρα και με την επικοινωνία τους με την υποστήριξη Μου απαντήσατε ευγενικά πως δε διαφωνείτε σε κάτι από αυτά που λέω Εφόσον η απάντησή σας σε όποιο τεχνικό θέμα είναι να "στείλουμε άμεσα μήνυμα προς την υποστήριξη" για ποιό λόγο μας ζητάτε να σας ενημερώσουμε? Σας ευχαριστώ, καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας
Γειά σας Δυστυχώς υπάρχει ένας παίκτης στο συνεταιρισμό μας που δεν έλαβε καμία αποζημίωση
Να στείλει άμεσα μήνυμα προς την υποστήριξη για σχετικό έλεγχο
Γειά σας Νέμεσις Σε προηγούμενη ανάρτηση έγραψα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι παίκτες με την τεχνολογία και με τις ξένες γλώσσες άρα και με την επικοινωνία τους με την υποστήριξη Μου απαντήσατε ευγενικά πως δε διαφωνείτε σε κάτι από αυτά που λέω Εφόσον η απάντησή σας σε όποιο τεχνικό θέμα είναι να "στείλουμε άμεσα μήνυμα προς την υποστήριξη" για ποιό λόγο μας ζητάτε να σας ενημερώσουμε? Σας ευχαριστώ, καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας
Για να γνωρίζουμε τι σφάλματα απασχολούν το παιχνίδι και να ενημερώνουμε το τεχνικό τμήμα.
Δυστυχώς με μαγικά κουμπία δν λύνονται τα προβλήματα η μόνη λύση είναι μήνυμα προς την υποστήριξη
Σαφέστατα και η επιθμία μας είναι να λειτουργούν τα πάντα άψογα στο παιχνίδι και να μν δημιουργούνται προβλήματα στους παίκτες . Είμαστε οι πρώτοι που δν θέλουμε να σας ταλαιπωρούμε . Όταν όμως , ένας ή κάποιοι παίκτες αναφέρουν πρόβλημα και αυτό δν είναι γενικό σε όλους , η μόνη λύση είναι η παρέμβαση της υποστήριξης μετά από σχετικό αίτημα και έλεγχο
Καλησπέρα, πήρα την πρωτοβουλία να βοηθήσω τον συμπαίκτη μου που δεν έλαβε καμία αποζημίωση, τον οποίο ευχαριστώ και εδώ δημοσίως που μου εμπιστεύτηκε τους κωδικούς του Ας το διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται και δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με την υποστήριξη, για να ξέρει ποια απάντηση θα λάμβανε Αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση και δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω Σας ευχαριστώ Καλή συνέχεια
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.
Γνωρίζουμε ένα πρόσφατο ζήτημα σχετικά με τα βραβεία που δεν πιστώθηκαν σωστά στο τέλος
της εκδήλωσης. Η ομάδα ανάπτυξής μας εντόπισε το πρόβλημα και το διόρθωσε,
επομένως το πρόβλημα δεν πρέπει να παρουσιαστεί ξανά.
Δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να πιστωθούν όλες οι ανταμοιβές που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί,
ωστόσο μια αποζημίωση που περιέχει την πλειονότητα των βραβείων που θα είχατε λάβει βάσει
του συνεταιριστικού σας πρωταθλήματος πιστώθηκε σε όλους τους επιλέξιμους παίκτες.
Αποδεχτείτε τη συγγνώμη μας για την ταλαιπωρία.
Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα για να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε
ότι όσοι περισσότεροι από τους παίκτες μας λαμβάνουν πληροφορίες το συντομότερο δυνατό.
Εάν το μήνυμά σας αφορούσε διαφορετικό ζήτημα ή έχετε περαιτέρω ερωτήσεις,
απαντήστε και ενημερώστε μας. Εάν αυτό το μήνυμα λύσει το πρόβλημά σας,
δεν χρειάζεται να απαντήσετε.
Χαιρετισμοί,
Υποστήριξη πελατών Goodgame Studios
Καλησπέρα, πήρα την πρωτοβουλία να βοηθήσω τον συμπαίκτη μου που δεν έλαβε καμία αποζημίωση, τον οποίο ευχαριστώ και εδώ δημοσίως που μου εμπιστεύτηκε τους κωδικούς του Ας το διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται και δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με την υποστήριξη, για να ξέρει ποια απάντηση θα λάμβανε Αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση και δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω Σας ευχαριστώ Καλή συνέχεια
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.
Γνωρίζουμε ένα πρόσφατο ζήτημα σχετικά με τα βραβεία που δεν πιστώθηκαν σωστά στο τέλος
της εκδήλωσης. Η ομάδα ανάπτυξής μας εντόπισε το πρόβλημα και το διόρθωσε,
επομένως το πρόβλημα δεν πρέπει να παρουσιαστεί ξανά.
Δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να πιστωθούν όλες οι ανταμοιβές που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί,
ωστόσο μια αποζημίωση που περιέχει την πλειονότητα των βραβείων που θα είχατε λάβει βάσει
του συνεταιριστικού σας πρωταθλήματος πιστώθηκε σε όλους τους επιλέξιμους παίκτες.
Αποδεχτείτε τη συγγνώμη μας για την ταλαιπωρία.
Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα για να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε
ότι όσοι περισσότεροι από τους παίκτες μας λαμβάνουν πληροφορίες το συντομότερο δυνατό.
Εάν το μήνυμά σας αφορούσε διαφορετικό ζήτημα ή έχετε περαιτέρω ερωτήσεις,
απαντήστε και ενημερώστε μας. Εάν αυτό το μήνυμα λύσει το πρόβλημά σας,
δεν χρειάζεται να απαντήσετε.
Χαιρετισμοί,
Υποστήριξη πελατών Goodgame Studios
Όπως λέει και η απάντηση , αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα άρα ο παίκτης συνεχίζει τα αιτήαμτα του από την επιλογή απάντηση
Καλημέρα υποσχέθηκα πως η προηγούμενη ανάρτηση θα ήταν η τελευταία μου, αλλά δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ με όσους ενδιαφέρονται, την απάντηση που δόθηκε τελικά στον συμπαίκτη μου από την υποστήριξη. Δώστε προσοχή στις φράσεις "κατάλληλος παίκτης" και "μπορεί να μην είχατε τα προσόντα" ! Τα συμπεράσματα δικά σας...
Καλημέρα///!
Το όνομά μου είναι Μπρους και θα χαρώ να ανταποκριθώ στο αίτημά σας.
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.
Όπως πρότεινε η προηγούμενη αυτοματοποιημένη απάντηση,
κάθε παίκτης που ήταν κατάλληλος για οποιοδήποτε έπαθλο έχει αποζημιωθεί.
Αυτή ήταν μια αυτόματη διαδικασία που έλαβε υπόψη τις βαθμολογίες και τις κατατάξεις επίσης.
Εάν δεν έχετε λάβει τίποτα εδώ, μπορεί είτε να μην είχατε τα προσόντα
για να λάβετε επιβραβεύσεις είτε να χάσατε την ειδοποίηση στο παράθυρο ανταμοιβών σας.
Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι ανταμοιβές μόλις πιστώθηκαν και μπορεί να ήταν εύκολο να χάσετε
αυτό το παράθυρο ειδοποίησης.
Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή προβλήματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας.
Καλή διασκέδαση παίζοντας και καλή μέρα!
Θερμούς χαιρετισμούς,
Μπρους
Καλημέρα υποσχέθηκα πως η προηγούμενη ανάρτηση θα ήταν η τελευταία μου, αλλά δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ με όσους ενδιαφέρονται, την απάντηση που δόθηκε τελικά στον συμπαίκτη μου από την υποστήριξη. Δώστε προσοχή στις φράσεις "κατάλληλος παίκτης" και "μπορεί να μην είχατε τα προσόντα" ! Τα συμπεράσματα δικά σας...
Καλημέρα///!
Το όνομά μου είναι Μπρους και θα χαρώ να ανταποκριθώ στο αίτημά σας.
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.
Όπως πρότεινε η προηγούμενη αυτοματοποιημένη απάντηση,
κάθε παίκτης που ήταν κατάλληλος για οποιοδήποτε έπαθλο έχει αποζημιωθεί.
Αυτή ήταν μια αυτόματη διαδικασία που έλαβε υπόψη τις βαθμολογίες και τις κατατάξεις επίσης.
Εάν δεν έχετε λάβει τίποτα εδώ, μπορεί είτε να μην είχατε τα προσόντα
για να λάβετε επιβραβεύσεις είτε να χάσατε την ειδοποίηση στο παράθυρο ανταμοιβών σας.
Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι ανταμοιβές μόλις πιστώθηκαν και μπορεί να ήταν εύκολο να χάσετε
αυτό το παράθυρο ειδοποίησης.
Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή προβλήματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας.
Καλή διασκέδαση παίζοντας και καλή μέρα!
Θερμούς χαιρετισμούς,
Μπρους
Γεια σας, θα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά -Κατανοείτε φαντάζομαι , πως καθημερινά λαμβάνουμε ένα τεράστιο όγκο μηνυμάτων από όλους τους servers. Θα θέλαμε να είχαμε την δυνατότητα να σας απαντάμε με μεγαλύτερη ακρίβεια , αλλά δυστυχώς αυτό δν είναι εφικτό , ελπίζω να είναι στο μέλλον. -Η συγκεκριμένη απάντηση , θέλω να πιστεύω ότι δν ήταν στα Ελληνικά και εσείς την μεταφράσατε για ευκολία του διαλόγου στο φόρουμ. Άρα κάποιες εκφράσεις , διατυπώνονται διαφορετικά σε μια γλώσσα από ότι σε άλλη (ειδικά στον γραπτό λόγο) και το πιο πιθανό είναι ο συνάδελφος να εννοούσε κάτι άλλο από την πιστή μετάφραση του "κατάλληλος " και του " μπορεί να μν είχατε τα προσόντα". - Τέλος θα προτείνω στον συγκεκριμένο μέλος μας που δν αποζημιώθηκε , να συνεχίσει από την επιλογή απάντηση , όπως λέει και η τελευταία παράγραφός "Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή προβλήματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας." ζητώντας με όση περισσότερη ακρίβεια μπορεί , τι ανταμοιβές δν έλαβε
Καλησπερα σας Τις δυο τελευταιες μερες του πρωταθληματος αντιμετωπισα ενα ''προβλημα'' στισ αποστολες. δεν μου εβγαζε αντιπαλους .μονο μερικες φορες, αντιπαλους επιπεδου 17,ζητουσε η αποστολη γαλα και αυτοι ουτε σταυλο δεν ειχαν. παντως μεσα σε δυο εικοσιτετραωρα στις αποστολεσ 95% ημουνα μονος. θαθελα να ξερω αν υπαρχει θεμα.μονο σε μενα και γιατι !!! Ευχαριστω.
Σχόλια
πατάω εδώ και δεν ανοίγει
γιατί έληξε και δε μπορώ να το ανανεώσω
πρόσφατα δε με άφηνε να μπω καν στο bigfarm
μετά μόνο του έγινε.
θα το ψάξω και αν δε γίνει θα απευθυνθώ στην υποστήριξη.
ευχαριστώ για όλα
έφταιγαν τα windows 7
μπήκα από windows 10
τώρα όλα καλά
είδατε που το βρήκα
ευχαριστώ για το χρόνο σας
όταν ένας συνεταιρισμός υποβιβάζεται , πηγαίνει στην αμέσως επόμενη κατηγορία .Σε ελάχιστές περιπτώσεις μέχρι σήμερα , είχαμε τέτοια φαινόμενα , από ομάδες που στο προηούμενο πρωτάθλημα ήταν ανενεργές ή ελάχιστα ενεργές και έχασαν 2-3 κατηγορίες.
Σε κάθε περίπτωση για να μπορέσουμε να το ελέγξουμε πρέπει να ανοίξετε , άμεσα,εισιτήριο προς την υποστήριξη με σχετικό αίτημα ελέγχου.
Φιλικά
Θελω να μου απαντησετε αμεσα , αφορα πολλα ατομα που εχουν αυτη την απορια απο τον συν/μο μου .
Ευχαριστω !
ναι είχαμε παρόμοιες αναφορές .
Πρέπει κάθε μέλος που επηρεάστηκε να ανοίξει σχετικό εισιτήριο προς την υποστήριξη
Φιλικά
το γνωρίζουμε ,
από την λήξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα , μιλάω με τους τεχνικούς σχετικά με το πρόβλημα.
Θα σας ενημερώσω
Φιλικά
Οι παίκτες που έχουν επηρεαστεί σχετικά , να ανοίξουν άμεσα ,εισιτήριο προς την υποστήριξη.
Φιλικά
και αυτή την φορά και κάθε φορά που έχουμε παρόμοια θέματα , έχω την ίδια άποψη με εσάς περί χαμένων ανταμοιβών. Εφόσον είναι δικό μας λάθος πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη και να αποζημιώνουμε τους παίκτες , χωρίς να τους ταλαιπωρούμε .
Αυτό συζητάμε και σήμερα . Μέχρι να έχω οριστική απάντηση , σας προτείνω ( όσοι επηρεαστήκατε γτ δν έχουν επηρεαστεί όλοι) να στείλετε σχετικό μήνυμα στην υποστήριξη
Φιλικά
Χωρίς να έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν θα σας πω πως είναι απαράδεκτο κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα στο παιχνίδι, να είμαστε υποχρεωμένοι να στέλνουμε μήνυμα στην υποστήριξη
Σας πληροφορώ, αφού δεν έχει γίνει προφανώς κατανοητό, πως οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή απλώς δε μιλούν ξένη γλώσσα για να μπορέσουν να συνεννοηθούν με την υποστήριξη
Είμαστε πολλοί που έχουμε απογοητευτεί, συνεχίζουμε να παίζουμε χωρίς ιδιαίτερα καλή διάθεση πλέον, με την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το παιχνίδι που έχουμε επιλέξει, για να ξεχνάμε για λίγη ώρα τα πραγματικά μας προβλήματα
Σας ευχαριστώ
Σχετικά με τους επηρεασμένους διακομιστές για το ζήτημα CC, που συνέβη στις δύο τελευταίες εκτελέσεις του συμβάντος.
Ενημερώστε τους παίκτες ότι δουλεύουμε πάνω σε σχετική αποζημίωση.
Μόλις έχουμε κάποιες οριστικές πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε.
Φιλικά
πριν από λίγο ολοκληρώθηκε , σε όλους τους servers , η καταβολή των ανταμοιβών των δύο τελευταίων πρωταθλημάτων συνεταιρισμών. Όλοι οι παίκτες που επηρεάστηκαν θα έπρεπε να έχουν τώρα λάβει ένα πακέτο αποζημίωσης ,αποτελούμενο από ανταμοιβές από οποιοδήποτε κατηγορία στο πρωτάθλημα και αν βρίσκονταν.
Σας παρακαλώ ενημερώστε με για το αντίθετο .
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση
Φιλικά
Δυστυχώς υπάρχει ένας παίκτης στο συνεταιρισμό μας που δεν έλαβε καμία αποζημίωση
Σε προηγούμενη ανάρτηση έγραψα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι παίκτες με την τεχνολογία και με τις ξένες γλώσσες άρα και με την επικοινωνία τους με την υποστήριξη
Μου απαντήσατε ευγενικά πως δε διαφωνείτε σε κάτι από αυτά που λέω
Εφόσον η απάντησή σας σε όποιο τεχνικό θέμα είναι να "στείλουμε άμεσα μήνυμα προς την υποστήριξη" για ποιό λόγο μας ζητάτε να σας ενημερώσουμε?
Σας ευχαριστώ, καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας
και να ενημερώνουμε το τεχνικό τμήμα.
Δυστυχώς με μαγικά κουμπία δν λύνονται τα προβλήματα
η μόνη λύση είναι μήνυμα προς την υποστήριξη
Σαφέστατα και η επιθμία μας είναι να λειτουργούν τα πάντα άψογα στο παιχνίδι και να μν δημιουργούνται προβλήματα στους παίκτες .
Είμαστε οι πρώτοι που δν θέλουμε να σας ταλαιπωρούμε .
Όταν όμως , ένας ή κάποιοι παίκτες αναφέρουν πρόβλημα και αυτό δν είναι γενικό σε όλους , η μόνη λύση είναι η παρέμβαση της υποστήριξης μετά από σχετικό αίτημα και έλεγχο
Φιλικά
πήρα την πρωτοβουλία να βοηθήσω τον συμπαίκτη μου που δεν έλαβε καμία αποζημίωση, τον οποίο ευχαριστώ και εδώ δημοσίως που μου εμπιστεύτηκε τους κωδικούς του
Ας το διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται και δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με την υποστήριξη, για να ξέρει ποια απάντηση θα λάμβανε
Αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση και δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω
Σας ευχαριστώ
Καλή συνέχεια
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Γνωρίζουμε ένα πρόσφατο ζήτημα σχετικά με τα βραβεία που δεν πιστώθηκαν σωστά στο τέλος της εκδήλωσης. Η ομάδα ανάπτυξής μας εντόπισε το πρόβλημα και το διόρθωσε, επομένως το πρόβλημα δεν πρέπει να παρουσιαστεί ξανά. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να πιστωθούν όλες οι ανταμοιβές που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί, ωστόσο μια αποζημίωση που περιέχει την πλειονότητα των βραβείων που θα είχατε λάβει βάσει του συνεταιριστικού σας πρωταθλήματος πιστώθηκε σε όλους τους επιλέξιμους παίκτες. Αποδεχτείτε τη συγγνώμη μας για την ταλαιπωρία. Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα για να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι όσοι περισσότεροι από τους παίκτες μας λαμβάνουν πληροφορίες το συντομότερο δυνατό. Εάν το μήνυμά σας αφορούσε διαφορετικό ζήτημα ή έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, απαντήστε και ενημερώστε μας. Εάν αυτό το μήνυμα λύσει το πρόβλημά σας, δεν χρειάζεται να απαντήσετε. Χαιρετισμοί, Υποστήριξη πελατών Goodgame Studios
αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα
άρα ο παίκτης συνεχίζει τα αιτήαμτα του από την επιλογή απάντηση
υποσχέθηκα πως η προηγούμενη ανάρτηση θα ήταν η τελευταία μου, αλλά δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ με όσους ενδιαφέρονται, την απάντηση που δόθηκε τελικά στον συμπαίκτη μου από την υποστήριξη. Δώστε προσοχή στις φράσεις "κατάλληλος παίκτης" και "μπορεί να μην είχατε τα προσόντα" ! Τα συμπεράσματα δικά σας...
Καλημέρα///! Το όνομά μου είναι Μπρους και θα χαρώ να ανταποκριθώ στο αίτημά σας. Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Όπως πρότεινε η προηγούμενη αυτοματοποιημένη απάντηση, κάθε παίκτης που ήταν κατάλληλος για οποιοδήποτε έπαθλο έχει αποζημιωθεί. Αυτή ήταν μια αυτόματη διαδικασία που έλαβε υπόψη τις βαθμολογίες και τις κατατάξεις επίσης. Εάν δεν έχετε λάβει τίποτα εδώ, μπορεί είτε να μην είχατε τα προσόντα για να λάβετε επιβραβεύσεις είτε να χάσατε την ειδοποίηση στο παράθυρο ανταμοιβών σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι ανταμοιβές μόλις πιστώθηκαν και μπορεί να ήταν εύκολο να χάσετε αυτό το παράθυρο ειδοποίησης. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή προβλήματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας. Καλή διασκέδαση παίζοντας και καλή μέρα! Θερμούς χαιρετισμούς, Μπρους
θα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά
-Κατανοείτε φαντάζομαι , πως καθημερινά λαμβάνουμε ένα τεράστιο όγκο μηνυμάτων από όλους τους servers. Θα θέλαμε να είχαμε την δυνατότητα να σας απαντάμε με μεγαλύτερη ακρίβεια , αλλά δυστυχώς αυτό δν είναι εφικτό , ελπίζω να είναι στο μέλλον.
-Η συγκεκριμένη απάντηση , θέλω να πιστεύω ότι δν ήταν στα Ελληνικά και εσείς την μεταφράσατε για ευκολία του διαλόγου στο φόρουμ. Άρα κάποιες εκφράσεις , διατυπώνονται διαφορετικά σε μια γλώσσα από ότι σε άλλη (ειδικά στον γραπτό λόγο) και το πιο πιθανό είναι ο συνάδελφος να εννοούσε κάτι άλλο από την πιστή μετάφραση του "κατάλληλος " και του " μπορεί να μν είχατε τα προσόντα".
- Τέλος θα προτείνω στον συγκεκριμένο μέλος μας που δν αποζημιώθηκε , να συνεχίσει από την επιλογή απάντηση , όπως λέει και η τελευταία παράγραφός
"Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή προβλήματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας."
ζητώντας με όση περισσότερη ακρίβεια μπορεί , τι ανταμοιβές δν έλαβε
Στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε
Τις δυο τελευταιες μερες του πρωταθληματος αντιμετωπισα ενα ''προβλημα'' στισ αποστολες.
δεν μου εβγαζε αντιπαλους .μονο μερικες φορες, αντιπαλους επιπεδου 17,ζητουσε η αποστολη γαλα και αυτοι ουτε σταυλο δεν ειχαν.
παντως μεσα σε δυο εικοσιτετραωρα στις αποστολεσ 95% ημουνα μονος.
θαθελα να ξερω αν υπαρχει θεμα.μονο σε μενα και γιατι !!!
Ευχαριστω.