Αρχική Greek Τεχνικά προβλήματα & σφάλματα

Σύνδεση - αποσύνδεση - ταχύτητα παιχνιδιού- μάζεμα συγκομιδών

152

Σχόλια

• -NEMESIS--NEMESIS- Moderator, ModDarkBlue Αναρτήσεις: 7,731
    Γεια σας,
    γνωρίζουμε ότι από την στιγμή που ξεκίνησε το V.F εμφανίστηκαν προβλήματα ροής και ταχύτητας στο παιχνίδι.Αρχικά πραγματοποιήσαμε ένα restar των servers , πιθανόν να το αντιληφθήκατε γτ δν μπορούσατε για 3 με 5 λεπτά να συνδεθείτε  στο παιχνίδι και στην συνέχεια πραγματοποιήσαμε ένα hotfix χωρίς downtime.
    Αυτή την στιγμή  η κατάσταση έχει βελτιωθεί χωρίς αυτό αν σημαίνει ότι εξαλείφθηκαν τα προβλήματα
    Το τεχνικό τμήμα προσπαθεί να βρει καλύτερες λύσεις , ελπίζω με επιτυχία

Φιλικά
    επεξεργάστηκε 10.03.2020
    Γεια σας,
    αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουμε , σχεδόν σε όλους τους servers, σίγουρα οι CZ/FR/BG/PT/GR/NL/RO/SK ,
    προβλήματα σύνδεσης.
    Δν γνωρίζουμε που οφείλεται αυτό , το ελέγχει το τεχνικό μας τμήμα

Φιλικά
    Το πρόβλημα το δημιούργησε η έλευση του γεγονότος του Α.Πατρικίου .Δν μπορούσε να εισέλθει στο παιχνίδι χωρίς hotfix με downtime .Τελικά πραγμοτοποιήθηκε το σχετικό κλείσιμο των διακομιστών και για την ώρα, δν έχουμε κάτι ιδιαίτερο

Φιλικά
  • stef krit (GR1)stef krit (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 55
    καλησπερα μα ελεος 2 φορες σε 2 ωρες διακοπη  τοσα μυρια για τα μπονους ποιος να μας δωσει ??
    Ο χρήστης stef krit (GR1) είπε:
    καλησπερα μα ελεος 2 φορες σε 2 ωρες διακοπη  τοσα μυρια για τα μπονους ποιος να μας δωσει ??
    Γεια σας,
    τα hotfix είναι αναγκαία και απαραίτητα για την ροή του παιχνιδιού  και  όσο το δυνατό πιο ολιγόλεπτη διακοπή , 
    κατανοώ ότι σας βγάζουν από τον ρυθμό σας αλλά δν γίνεται διαφορετικά.
    Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία σας

Φιλικά
  • SevalexandraWin (GR1)SevalexandraWin (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 0
    επεξεργάστηκε 03.04.2020
    Καλημέρα,μ
    έχω χάσει την φάρμα μου, έχω μήνυμα ότι έχει αποκλειστεί και να επικοινωνήσω με την υποστήριξη.
    Μπορείτε να με βοηθήσετε; ήταν πολύ προχωρημένη

Ευχαριστώ
    Post edited by -NEMESIS- on
    Ο χρήστης SevalexandraWin (GR1) είπε:
    Καλημέρα,μ
    έχω χάσει την φάρμα μου, έχω μήνυμα ότι έχει αποκλειστεί και να επικοινωνήσω με την υποστήριξη.
    Μπορείτε να με βοηθήσετε; ήταν πολύ προχωρημένη

Ευχαριστώ
    Γεια σας,
    θα κ'άνετε ότι ακριβώς σας λέει το μήνυμα
    θα επικοινωνήσετε με την υποστήριξη
    Φιλικά
  • Nessie (GR1)Nessie (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 2
    Καλησπέρα σας,

Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη φάρμα λουλουδιών.
    Δε με αφήνει να χτίσω κτήρια ή διακοσμήσεις και αν αποθηκεύσω μία διακόσμηση που είναι ήδη χτισμένη δε με αφήνει να την τοποθετήσω ξανά, βγάζοντας μου το παρακάτω μήνυμα:

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικώς;
    Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το δοκίμασα, αλλά πάλι το ίδιο μου κάνει.

Στο μεταξύ, έχω άλλες 2 φάρμες (με άλλα username), αλλά εκεί δε μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα η φάρμα λουλουδιών. Γίνονται κανονικά όλες οι εργασίες, χωρίς να μου βγάζει το αντίστοιχο μήνυμα.
  • cat10 (GR1)cat10 (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 17
    καλημέρα ξέρει κάποιος γιατί δεν έχει Ιβεντ?
    Ο χρήστης cat10 (GR1) είπε:
    καλημέρα ξέρει κάποιος γιατί δεν έχει Ιβεντ?
    Γεια σας,
    έχω απαντήσει σχετικά στο θέμα συζήτησης
    "σχεδιασμοί για το παιχνίδι"

Φιλικά
  • αγαπη1 (GR1)αγαπη1 (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 57
    Καλησπερα και καλη εβδομαδα. Το ηβεντ ξαναξεκινησε (εγινε προχθες εκκίνηση και διακοπηκε) και δεν εμφανιζει πουθενα στη φαρμα μου αυγα. Προχθες που έγινε η πρώτη εκκινηση τα ειχα βρει ολα γιατι ετυχε να ειμαι μεσα εκεινη την ωρα και τωρα που ξαναξεκινησε δεν μπορω να τα βρω πουθενα, εκανα ανανεωση αλλα δεν τα εμφανιζεο να τα εχω ηδη βρει. Τι πρεπει να κανω αλλο?
    Ευχαριστω εκ των προτετων
    Ευχαριστώ ξανά για την απάντηση και κυρίως για το σχόλιο, αν και δεν καταλαβαίνω πού έγκειται το πρόβλημα σας.

Σε κάθε περίπτωση να είστε καλά για το χρόνο που διαθέσατε, αλλά θα το αφήσω ως έχει. Δε χρειάζεται να ασχοληθείτε παραπάνω. 
  • irene 50 (GR1)irene 50 (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 65
    Καλησπέρα σας,μετά την νέα εισαγωγή στην φάρμα των αλόγων.....η φάρμα μου δεν κινείται παρά με ρυθμούς χελώνας  Ούτε καν το αυτόματο ....Τι θα κάνετε?γιατί φαντάζομαι ότι δεν είμαι  η μόνη που της συμβαίνει??????????

Ο χρήστης Nessie (GR1) είπε:
    Ευχαριστώ ξανά για την απάντηση και κυρίως για το σχόλιο, αν και δεν καταλαβαίνω πού έγκειται το πρόβλημα σας.

Σε κάθε περίπτωση να είστε καλά για το χρόνο που διαθέσατε, αλλά θα το αφήσω ως έχει. Δε χρειάζεται να ασχοληθείτε παραπάνω. 
    .όσο αφορά την τοποθέτηση σας και για άλλους λογαριασμούς σας θυμίζω ότι βάση των Γ.Ο.Ο.Χ του παιχνιδιού 
    2.5 Οι χρήστες πρέπει να δηλώσουν ένα όνομα παίκτη και κατά κανόνα μια διεύθυνση email που είναι καταχωρημένη στο χρήστη για να εγγραφούν για τα διαδικτυακά παιχνίδια.
     Τα παιχνίδια για κινητές συσκευές απαιτούν ένα όνομα παίκτη. Οι χρήστες δεν μπορούν να έχουν αξίωση για κάποιο συγκεκριμένο όνομα παίκτη. Το όνομα παίκτη που επιλέγεται 
    δεν πρέπει να καταπατά τα δικαιώματα τρίτων και να παραβιάζει τις υπάρχουσες νομικές απαγορεύσεις ή να προσβάλλει την κοινή ευπρέπεια. Επιπλέον,
     δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όνομα παίκτη μια διεύθυνση email ή web. Οι χρήστες πρέπει να διασφαλίζουν ότι τα στοιχεία που καταχωρούν στην Goodgame Studios 
    κατά την εγγραφή τους είναι αληθή και πλήρη. 
    2.6  Ορισμένα παιχνίδια επιτρέπουν επίσης την εγγραφή με χρήση των διαπιστευτηρίων σύνδεσης του Facebook. Τα στοιχεία που απαιτούνται για την εγγραφή
     θα λαμβάνονται από το λογαριασμό του χρήστη στο Facebook για το σκοπό αυτό.  
    2.7 Οι χρήστες πρέπει να εγγράφονται οι ίδιοι για τη δημιουργία του λογαριασμού τους. Δεν επιτρέπεται η εγγραφή που πραγματοποιείται μέσω τρίτων, 
    ειδικά τρίτων οι οποίοι πραγματοποιούν εγγραφές ατόμων για κερδοσκοπικούς λόγους σε διάφορους παρόχους υπηρεσιών (υπηρεσίες εγγραφής ή/και υπηρεσίες καταχώρησης). 
    2.8 Μετά την επιτυχή εγγραφή, ο χρήστης δημιουργεί έναν και μόνο λογαριασμό ("λογαριασμός χρήστη»), τον οποίο ο χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται ανεξάρτητα. 
    Δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση του λογαριασμού χρήστη χωρίς τη ρητή συγκατάθεση της Goodgame Studios. 

Φιλικά
  • marina rodos (GR1)marina rodos (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 19
    ,Δεν μπορω να μαζεψω τις σοδειες δεν μπορω να μαζεψω τα αυγα δεν μπορω να γραψω στο τσατ,ολα ειναι τοσο μα τοσο αργα,τι εγινε?
    Από το μεσημέρι οι συνδρομητές  ενός συγκεκριμένου παρόχου , σε αρκετές περιοχές της χώρας μας, αντιμετωπίζουν προβλήματα ταχύτητας,
    έχω επικοινωνήσει μαζί τους και ελπίζω το τεχνικό τους πρόβλημα να επιλυθεί σύντομα
    Φιλικά
  • tonis (GR1)tonis (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 4
    Καλησπέρα σας
    το τεχνικό πρόβλημα ήθελα ν αναφέρω κ εγώ . Δεν λειτουργεί τίποτα καλά μια που όλα κινούνται σε
    slow motion .  Δεν ευχαριστηθήκαμε όλα αυτά τα καινούρια που προστέθηκαν . Δεν παίξαμε καθόλου .Ελπίζουμε να διορθωθεί αύριο γιατί είναι κρίμα που τώρα διαθέτουμε χρόνο ν ασχοληθούμε , να μην  μας παρέχεται η σωστή τεχνική ποιότητα στο παιχνίδι.
    Ο χρήστης αγαπη1 (GR1) είπε:
    Καλησπερα και καλη εβδομαδα. Το ηβεντ ξαναξεκινησε (εγινε προχθες εκκίνηση και διακοπηκε) και δεν εμφανιζει πουθενα στη φαρμα μου αυγα. Προχθες που έγινε η πρώτη εκκινηση τα ειχα βρει ολα γιατι ετυχε να ειμαι μεσα εκεινη την ωρα και τωρα που ξαναξεκινησε δεν μπορω να τα βρω πουθενα, εκανα ανανεωση αλλα δεν τα εμφανιζεο να τα εχω ηδη βρει. Τι πρεπει να κανω αλλο?
    Καλημερα ειδα οτι το σχολιο μεταφερθηκε αλλα δεν απαντηθηκε!!! Τι θα γινει τελικα? Η μερα ¨εφυγε" χωρις να φαινεται οτι εχω μαζεψει τα αυγα, να το παρατησω το ηβεντ?
    Ευχαριστω και παλι

Καλημερα ειδα οτι το σχολιο μεταφερθηκε αλλα δεν απαντηθηκε!!! Τι θα γινει τελικα? Η μερα ¨εφυγε" χωρις να φαινεται οτι εχω μαζεψει τα αυγα, να το παρατησω το ηβεντ?
    Ευχαριστω και παλι

Καλημέρα,
    αν προσέξετε , 2 δημοσιεύσεις πιο πάνω, το έχω ήδη απαντήσει το θέμα,
    είναι τεχνικό πρόβλημα εταιρίας (πάροχου)τηλεφωνίας και όχι δικό μας.
    Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας τηλεφωνίας που σας δίνει internet
    Φιλικά

Γεια σας,
    θα ήθελα να εξηγήσω για να μν παρεξηγηθώ.

Είμαι ο πρώτος που δν θα υποστηρίξω ότι το παιχνίδι μας , είναι εντάξει  σε θέματα ταχύτητας και ροής και είναι το πρώτο θέμα που συζητάω καθημερινά , με τους υπεύθυνους του παιχνιδιού εδώ και μήνες
    Από εχθές όμως το μεσημέρι και μετά , τα μέλη μας που είναι συνδρομητές μιας συγκεκριμένης εταιρίας τηλεφωνίας (δν θα ήθελα επί του παρόντος να αναφερθώ ονομαστικά ), αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα σύνδεσης στο παιχνίδι μας.
    Ουσιαστικά βλέπουν μια "παγωμένη "οθόνη , πάρα πολύ δύσκολα μπορούν να συλλέξουν και να σπείρουν οτιδήποτε.
    Έχω επικοινωνήσει ως εκπρόσωπος της GGS ,με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της συγκεκριμένης εταιρίας και μου ανέφεραν πως κάνουν τεχνική αναβάθμιση λόγω της αυξημένης ζήτησης internet , εξαιτίας της κατάστασης.
    Τους εξήγησα ότι πρέπει να επιλυθεί το θέμα άμεσα γιατί η GGS πλήττεται ,άμεσα από το συγκεκριμένο πρόβλημα τους και πήρα την διαβεβαίωση ότι το θέμα θα λυθεί το συντομότερο δυνατό

Καλό θα είναι επικοινωνήσετε  και εσείς με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της και να διαμαρτυρηθείτε σχετικά

Φιλικά
    Ο χρήστης -NEMESIS- είπε:
    Ευχαριστω και παλι

Καλημέρα,
    Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας τηλεφωνίας που σας δίνει internet
    Φιλικά

Καλησπερα και πάλι διαβασα παραπανω το σχολιο, το δικο μου όμως  το προβλημα ειναι αλλο όχι ταχύτητας. οισυγκομιδες γινονται κανονικα τα αυγα ομως δεν εμφανιζονται καθολου!! 2η μερα σημερα και δεν υπαρχουν, γι αυτο φταιει δηλαδη ο παρχος?
    Ευχαριστω και παλι
    Ευχαριστω και παλι

Καλημέρα,
    Φιλικά

Καλησπερα και πάλι διαβασα παραπανω το σχολιο, το δικο μου όμως  το προβλημα ειναι αλλο όχι ταχύτητας. οισυγκομιδες γινονται κανονικα τα αυγα ομως δεν εμφανιζονται καθολου!! 2η μερα σημερα και δεν υπαρχουν, γι αυτο φταιει δηλαδη ο παρχος?
    Ευχαριστω και παλι
    Δν το είχα δει αυτό το σχόλιο σας ομολογώ ,
    πείτε μου αν μετά το σημερινό hotfix έφτιαξε και αν όχι θα ήθελα να μου πείτε αν σας εμφανίζεται το σχετικό κιόσκι του event

• givga (GR1)givga (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 29
    καλημερα απο χθες ενα αλογο δεν μπορουσα να το εκπεδευσω σημερα δυο 
    πεζει ρολο οτι ειναι κατω απο 60 επιπεδο;; ενα επιπεδο 93  94 παει κανονικα
    Ο χρήστης givga (GR1) είπε:
    καλημερα απο χθες ενα αλογο δεν μπορουσα να το εκπεδευσω σημερα δυο 
    πεζει ρολο οτι ειναι κατω απο 60 επιπεδο;; ενα επιπεδο 93  94 παει κανονικα
    εκπαίδευση στο ράντζο?
    όχι δν παίζει ρόλο , πάνω από 21 εκπαιδεύονται κανονικά
    Ευχαριστω και παλι

Καλημέρα,
    Φιλικά

Ευχαριστω και παλι
    πείτε μου αν μετά το σημερινό hotfix έφτιαξε και αν όχι θα ήθελα να μου πείτε αν σας εμφανίζεται το σχετικό κιόσκι του event

Καλημςεα, οχι δεν εφτιαξε κατι τα αυγα συνεχιζουν και δεν εμφανιζονται στη φαρμα ενω το κιοσκι του event. Αυτο που εντοπισα μετα απο μερες και αφου βεβαια εχασα τη δυνατοτητα να διεκδικησω το διακοσμητικο ειναι οτι οταν μπαινω απο Firefox δεν τα εμφανιζει  αλλα κάποιες μέρες απο Google Chrome φαίνονται!!! Τι να πω!!
    Ευχαριστω και παλι

Καλημέρα,
    Φιλικά

Ευχαριστω και παλι

Καλημςεα, οχι δεν εφτιαξε κατι τα αυγα συνεχιζουν και δεν εμφανιζονται στη φαρμα ενω το κιοσκι του event. Αυτο που εντοπισα μετα απο μερες και αφου βεβαια εχασα τη δυνατοτητα να διεκδικησω το διακοσμητικο ειναι οτι οταν μπαινω απο Firefox δεν τα εμφανιζει  αλλα κάποιες μέρες απο Google Chrome φαίνονται!!! Τι να πω!!
    Ναι αλλά από τις 7/4/ που σας απάντησα μου απαντάτε μετά 5 ημέρες και μάλιστα μέσα στο Πάσχα των καθολικών που η εταιρία θα παραμείνει κλειστή .
    Θα πρέπει αν μιλήσετε με την υποστήριξη , αυτή την στιγμή δν μπορώ να κάνω τπ
    Φιλικά
  • vale-46 (GR1)vale-46 (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 5
    επεξεργάστηκε 29.04.2020
    καλησπερα.. θελω να κανω συνδεση στην εφαρμογη του κινητου τον υπαρχων λογαριασμο που εχω στον υπολογιστη... γινεται και πως;;;; ευχαριστω
    Post edited by -NEMESIS- on

Σχολιάστε

Έντονη γραφήΠλάγια γραφήΔιαγραφήOrdered listΜη ταξινομημένη λίστα
Χαρακτήρες Emoji
Εικόνα
Στοίχιση αριστεράΣτοίχιση στο κέντροΣτοίχιση δεξιάΕναλλαγή προβολής HTMLΕναλλαγή πλήρους σελίδαςΕναλλαγή φωτισμού
τοποθέτησε την εικόνα/αρχείο