Γνωρίζουμε το θέμα με τον τροχό τύχης ( WoF), όπου δεν έχει δοθεί η διακόσμηση ανταμοιβής στον γύρο του Jackpot. Διορθώσαμε(προσπαθήσαμε τουλάχιστον) το ζήτημα με μια επείγουσα επιδιόρθωση σήμερα και μετά την εφαρμογή της επιδιόρθωσης θα πληρωθεί σωστά η διακόσμηση στο γύρο του Jackpot.
Για όσους δεν έχουν λάβει την διακόσμηση ανταμοιβής από την έναρξη του τρέχοντος τροχού στο νησί, σχεδιάζουμε επί του παρόντος μια αντισταθμιστική πληρωμή. Θα ακολουθήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποζημίωση, σε μεταγενέστερη ανακοίνωση.
Λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή μας σχετικά με αυτό το θέμα και θα επικοινωνήσουμε μέσω των φόρουμ μας.
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και σας ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.
Σημερα δεν μπορω να συνδεθω με την φαρμα χριστουγεννων μου τρεχει κατ ; Όχι δν συμβαίνει κάτι ,,απλά τελείωσε , η φάρμα Χριστουγέννων όπως και όλες οι φάρμες νησιού, είναι προσωρινές και διαρκούν περίπου 25-30 ημέρες και για αυτό υπάρχει και ρολόι αντίστροφης μέτρησης σε αυτές Φιλικά
α κριμα δεν το ηξερα ειμαι κανουργια στο παιχνιδι μονο 32 επιπεδο .Θα το εχω υποψη αλλη φορα .Εχω ενα αλλο ερωτημα .Μπορω να βαλω τον ολεφ να ψαρευει αλλα δεν μπορω να κανω κατι στο ναυπηγειο ουτε να αγορασω πετονιες .Πρεπει να φτασω σε ενα ορισμενο επιπεδο ψαρεματος ?υπαρχει wikipedia για το παιχνιδι ?
α κριμα δεν το ηξερα ειμαι κανουργια στο παιχνιδι μονο 32 επιπεδο .Θα το εχω υποψη αλλη φορα .Εχω ενα αλλο ερωτημα .Μπορω να βαλω τον ολεφ να ψαρευει αλλα δεν μπορω να κανω κατι στο ναυπηγειο ουτε να αγορασω πετονιες .Πρεπει να φτασω σε ενα ορισμενο επιπεδο ψαρεματος ?υπαρχει wikipedia για το παιχνιδι ?
Καλησπερα σας.Με απεριοριστη αγαπη για το παιχνιδι και ειδικα με τις προσωρινες φαρμες θα ηθελα να επισημανω τα εξης.Σε οτι αφορα τη φαρμα ζαχαρωτων χρειαζονται πια δυο ζωες για να κανει κανεις την οποια αναβαθμιση κι επισης ακομα και την κατεβαφιση πουρναριων νεας εκτασης.Οποτε ουσιαστικα απαγορευτικη σε οτι αφορα τις ανταμοιβες. Οσο για τον ονειρικο κοσμο της Τεσα που λατρευω και βαζω πολυ χρυσο παντα,ισχυει δυστυχως κατι αντιστοιχο.Ειδικα σ αυτον θα ηθελα κατι καλυτερο επι της ουσιας. Οφειλω να ευχαριστησω ωστοσο,γιατι καπου καπου μας δινει την ευκαιρια να αγορασουμε πακετα χρυσου οπως στις αλλες φαρμες. Ειλικρινα με πολλη αγαπη ολα αυτα!
Πριν από λίγο μπήκα στη φάρμα των ζαχαρωτών και με μεγάλη μου εκπληξη είδα ότι η αποθήκη της είχε εξαφανηστεί που μπορούμε να δούμε τα προιόντα μας μετά την τελευταία διόρθωση;;Που τα πήγατε;; ευχαριστώ που μας δυσκολεύετε την ζωή
Για να αποφύγουμε περαιτέρω κινδύνους, και άχρηστα ρίσκο , θα κάνουμε αύριο το πρωί , μια επείγουσα επιδιόρθωση μετά τις 9: 30 ~περίπου και αυτό για να διορθώσουμε τα ακόλουθα ζητήματα:
• Η παλιά Farm Management ,θα ενεργοποιηθεί μόνο για το Candy Farm προς το παρόν και θα φέρουμε τον κατάλληλο διάλογο αχυρώνα με αυτή την Ενημέρωση .
• Τα θαυμαστικά στα εικονίδια προσφοράς θα καθοριστούν και θα εμφανιστούν μόνο για τις νέες προσφορές.
Σας παρακαλούμε για το θέμα αυτό , δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη .
Καλησπέρα Σήμερα το απόγευμα μπήκα στην φάρμα ζαχαρωτών και δεν μπορούσα να πουλήσω τα προιόντα μου γιατί δεν υπήρχε η αποθήκη της φάρμας γιατί;;Αν είναι με κάθε επιδιόρθωση να χαλάει κάτι και να ψαχνόμαστε καλύτερα να μην την κάνετε σας ευχαριστώ που κάνετε την ζωή μας πιο δύσκολη
Καλησπερα!Πολυ ομορφες οι νεες αλλαγες.Μπραβο σας!Ομως πως μπορω να δω τι προιοντα εχω στη φαρμα ζαχαρωτων?Συγνωμη για την ερωτηση,αλλα δεν ηξερα που αλλου να απευθυνθω. Ευχαριστω πολυ!
Πριν από λίγο μπήκα στη φάρμα των ζαχαρωτών και με μεγάλη μου εκπληξη είδα ότι η αποθήκη της είχε εξαφανηστεί που μπορούμε να δούμε τα προιόντα μας μετά την τελευταία διόρθωση;;Που τα πήγατε;; ευχαριστώ που μας δυσκολεύετε την ζωή
Καλησπερα!Πολυ ομορφες οι νεες αλλαγες.Μπραβο σας!Ομως πως μπορω να δω τι προιοντα εχω στη φαρμα ζαχαρωτων?Συγνωμη για την ερωτηση,αλλα δεν ηξερα που αλλου να απευθυνθω. Ευχαριστω πολυ!
Καλησπέρα Σήμερα το απόγευμα μπήκα στην φάρμα ζαχαρωτών και δεν μπορούσα να πουλήσω τα προιόντα μου γιατί δεν υπήρχε η αποθήκη της φάρμας γιατί;;Αν είναι με κάθε επιδιόρθωση να χαλάει κάτι και να ψαχνόμαστε καλύτερα να μην την κάνετε σας ευχαριστώ που κάνετε την ζωή μας πιο δύσκολη
Για να αποφύγουμε περαιτέρω κινδύνους, και άχρηστα ρίσκο , θα κάνουμε αύριο το πρωί , μια επείγουσα επιδιόρθωση μετά τις 9: 30 ~περίπου και αυτό για να διορθώσουμε τα ακόλουθα ζητήματα:
• Η παλιά Farm Management ,θα ενεργοποιηθεί μόνο για το Candy Farm προς το παρόν και θα φέρουμε τον κατάλληλο διάλογο αχυρώνα με αυτή την Ενημέρωση .
• Τα θαυμαστικά στα εικονίδια προσφοράς θα καθοριστούν και θα εμφανιστούν μόνο για τις νέες προσφορές.
Σας παρακαλούμε για το θέμα αυτό , δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη .
Γεια σας, το hotfix για το οποία σας ενημέρωσα εχθές έχει ήδη πραγματοποιηθεί , (χωρίς downtime), κάνετε απλά μια επανεκκίνηση παιχνιδιού. Η αποθήκη στην φάρμα των ζαχαρωτών επανήλθε και τα θαυμαστικά δν επανεμφανίζονται (σε εναλλαγή φάρμας)αν τα πατήσετε μια φορά
Καλημερα με καινουργιο προβλημα, στη φαρμα νησιου ζηταει αναβαθμιση 2 οπορωνων μανγκο σε επιππεδο 3 με ανταμοιβη 50 χουμους. Εγινε η αναβαθμιση αλλα η εικονα γραφει 2/3 οποτε δεν μου εδωσε τους χουμους!!
Στη φωτογραφια πουεπισυναπτω μπορειτε να δειτε αυτο που σας αναφερω
Ευχαριστω και ελπιζω να λυθει το προβλημα πριν να αποχωρησει η προσωρινη φαρμα
Καλημερα με καινουργιο προβλημα, στη φαρμα νησιου ζηταει αναβαθμιση 2 οπορωνων μανγκο σε επιππεδο 3 με ανταμοιβη 50 χουμους. Εγινε η αναβαθμιση αλλα η εικονα γραφει 2/3 οποτε δεν μου εδωσε τους χουμους!!
Στη φωτογραφια πουεπισυναπτω μπορειτε να δειτε αυτο που σας αναφερω
Ευχαριστω και ελπιζω να λυθει το προβλημα πριν να αποχωρησει η προσωρινη φαρμα
Χριστός Ανέστη ΝΕΜΕΣΙΣ και σε όλους!! Θα ήθελα να επισημάνω ότι κάποτε στη φάρμα ζαχαρωτών εμφανίζονταν και ο τροχός της τύχης που ΑΝ ήμασταν τυχεροί ίσως μας έδινε κάποιο διακοσμητικό.Τώρα η μόνη περίπτωση να ανεβάσουμε την ευτυχία της φάρμας είναι η αγορά διακοσμητικού.Κι αυτή είναι πανάκριβη και (τι έκπληξη!)θέλει χρόνο! 'Οσο πάει και πιο δύσκολο γίνεται κι έτσι λιγότερο ενδιαφέρον.Κριμα!!
Χριστός Ανέστη ΝΕΜΕΣΙΣ και σε όλους!! Θα ήθελα να επισημάνω ότι κάποτε στη φάρμα ζαχαρωτών εμφανίζονταν και ο τροχός της τύχης που ΑΝ ήμασταν τυχεροί ίσως μας έδινε κάποιο διακοσμητικό.Τώρα η μόνη περίπτωση να ανεβάσουμε την ευτυχία της φάρμας είναι η αγορά διακοσμητικού.Κι αυτή είναι πανάκριβη και (τι έκπληξη!)θέλει χρόνο! 'Οσο πάει και πιο δύσκολο γίνεται κι έτσι λιγότερο ενδιαφέρον.Κριμα!!
Αληθώς ο Κύριος Γτ είπε κάποιος ότι αποσύρθηκε? Ο CWoF
Σχόλια
Τα προβληματα παραμενουν...
Γεια σας
το γνωρίζουμε και το παρακολουθούμε το ζήτημα
Φιλικά
θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν πιστωθηκαν σε ολους τα διακοσμητικα του νησιου λογω του σφαλματος απο τον τροχο .
Φιλικά
Φιλικά
Οσο για τον ονειρικο κοσμο της Τεσα που λατρευω και βαζω πολυ χρυσο παντα,ισχυει δυστυχως κατι αντιστοιχο.Ειδικα σ αυτον θα ηθελα κατι καλυτερο επι της ουσιας.
Οφειλω να ευχαριστησω ωστοσο,γιατι καπου καπου μας δινει την ευκαιρια να αγορασουμε πακετα χρυσου οπως στις αλλες φαρμες.
Ειλικρινα με πολλη αγαπη ολα αυτα!
Ξέρει κάποιος να μου πει που πήγε??
το γνωρίζουμε το θέμα , το δουλεύουν ήδη στο τεχνικό τμήμα
Φιλικά
Φιλικά
Σήμερα το απόγευμα μπήκα στην φάρμα ζαχαρωτών και δεν μπορούσα να πουλήσω τα προιόντα μου γιατί δεν υπήρχε η αποθήκη της φάρμας γιατί;;Αν είναι με κάθε επιδιόρθωση να χαλάει κάτι και να ψαχνόμαστε καλύτερα να μην την κάνετε σας ευχαριστώ που κάνετε την ζωή μας πιο δύσκολη
Ευχαριστω πολυ!
Φιλικά
το hotfix για το οποία σας ενημέρωσα εχθές έχει ήδη πραγματοποιηθεί , (χωρίς downtime), κάνετε απλά μια επανεκκίνηση παιχνιδιού.
Η αποθήκη στην φάρμα των ζαχαρωτών επανήλθε και τα θαυμαστικά δν επανεμφανίζονται (σε εναλλαγή φάρμας)αν τα πατήσετε μια φορά
Φιλικά
η επόμενη προσωρινή φάρμα θα είναι τροπικού νησιού
Φιλικά
βήμα 3
τότε είναι 3 οπωρώνες επιπέδου 3
Αν αναφέρεστε σε κάτι άλλο , παρακαλώ πείτε μου
η επόμενη προσωρινή φάρμα θα είναι η φάρμα ζαχαρωτών
Φιλικά
Θα ήθελα να επισημάνω ότι κάποτε στη φάρμα ζαχαρωτών εμφανίζονταν και ο τροχός της τύχης που ΑΝ ήμασταν τυχεροί ίσως μας έδινε κάποιο διακοσμητικό.Τώρα η μόνη περίπτωση να ανεβάσουμε την ευτυχία της φάρμας είναι η αγορά διακοσμητικού.Κι αυτή είναι πανάκριβη και (τι έκπληξη!)θέλει χρόνο!
'Οσο πάει και πιο δύσκολο γίνεται κι έτσι λιγότερο ενδιαφέρον.Κριμα!!
Γτ είπε κάποιος ότι αποσύρθηκε?
Ο CWoF
είναι διαθέσιμος για όλους σας