Αρχική Greek Συζήτηση σχετικά με επίσημες ανακοινώσεις

Περιγράψτε τα σφάλματα-προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο παιχνίδι

198109

Σχόλια

• hhhjjj (GR1)hhhjjj (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 417
    καλημερα δεν πηρα μειωμενους χρονους ουτε εγω απο το παγκοσμιο ουτε κανενα αλλο δωρο
  • stef krit (GR1)stef krit (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 55
    μουγκα στην στρουγγα ολοι ειναι τωρα 
  • -NEMESIS--NEMESIS- Moderator, ModDarkBlue Αναρτήσεις: 7,730
    Ο χρήστης wilmaflintstone (GR1) είπε:
    Καλημέρα!
    Από προχτές έχουμε βάλει αναβάθμιση στο εργοστάσιο ορυκτών κ μετάλλων η οποία θα διαρκούσε 46 ώρες κ κάτι λεπτά. Για τουλάχιστον 24 ώρες εμένα μου δείχνει αυτό: 

Υποτίθεται ότι σήμερα τελειώνει η αναβάθμιση κ όπως φαίνεται δν μου λέει καν πόσος χρυσός χρειάζεται για να κάνω παράλειψη.
    Διαγραφή cookies κ επανεκκινήσεις κάνω πάντα πριν μπω στη φάρμα κ τουλάχιστον 2 φορές πάντα. Από edge δν τολμάω να μπω γιατί αν αργεί στον chrome, στον edge σέρνεται κυριολεκτικά. Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα?
    υπάρχει ένα σφάλμα εμφάνισης στις αναβαθμίσεις στο χωρίο,
    αλλά όλα λειτουργούν κανονικά
    δηλαδή ο χρόνος αναβάθμισης θα λήξη στην προβλεπόμενη ώρα
    Θα επιλυθεί αυτό το σφάλμα εμφάνισης στο/στα επόμενα hotfix
    Φιλικά
    Ο χρήστης stef krit (GR1) είπε:
    μειωμενους χρονος απο το παγκοσμιο γιατι δεν εχουμε μονο 4 μερες τουρ ξερετε ρε παιδια ??
    Ο χρήστης hhhjjj (GR1) είπε:
    καλημερα δεν πηρα μειωμενους χρονους ουτε εγω απο το παγκοσμιο ουτε κανενα αλλο δωρο
    Αγαπητοί B.F αγρότες,

Δυστυχώς, είχαμε κάποιο πρόβλημα με τις ανταμοιβές  του πρόσφατου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και συνεπώς θα παράσχουμε μια αντισταθμιστική πληρωμή αυτών.

Η αποζημίωση φαίνεται να είναι ως εξής:
    Όλοι οι παίκτες θα λάβουν ένα 24 ωρο / 50% αναμνηστικό
    Οι πρώτοι παίκτες της κατάταξης  θα λάβουν ένα 168 ωρών / 50% αναμνηστικό
    Η κατάταξη 2 έως 20 των παικτών θα λάβουν 72 ώρες / 50% αναμνηστική
    Σας ζητούμε πολύ συγγνώμη για τυχόν δυσκολίες που προκαλούνται και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Φιλικά
    η
     ομάδα διαχείρισης του

• marab (GR1)marab (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 10
    Καλημερα
    Εχουν εξαφανιστει ολα τα προιοντα και απο τις 3 φαρμες, οι αποθηκες μου δειχνουν 0 προιοντα 
    τι συμβαινει? ειναι αδυνατον να δουλεψω ετσι την φαρμα μου. Αυτο συμβαινει τουλαχιστον σε 6-7 φαρμες του συνεταιρισμου μου
    ειπα να περιμενω μηπως αλλαξει κατι αλλα τιποτα 
    δεν μπορω να μαζεψω την φαρμα μου δεν μπορω να αγορασω εστω σπορους για να βαλω να δουλεψει ο μυλος , πανε οι βιολογικοι σποροι πανε τα χουμος πανε ολαααα
    και φυσικα δεν μπορω να παιξω φημη  γενικα δεν μπορω να κανω τιποτα παει χαμενος και ο μειωμενος χρονος ευτυχως δεν μου πηρανε τα δολαρια  αλλα και που τα εχω δεν μπορω να αγορασω τιποτα
    Ενταξει επανηλθαν ολα στη θεση τους πριν λιγο.
  • Alexandra-- (GR1)Alexandra-- (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 137
    μολις τελειωσα το ιβεντ halloween κ ενω μ ζητησε χωρο το διακοσμητικο κ εκανα...δεν μ το εδωσε.......επειδη βαρεθηκα ολ αυτα τα δηθεν σφαλματα...ας το δουν κ μ μου πειτε για εισητηριο......μενω σε νησι κ καραβι δεν εχει τωρα,,,,,,,,,,,,,,,
    Ο χρήστης Alexandra-- (GR1) είπε:
    μολις τελειωσα το ιβεντ halloween κ ενω μ ζητησε χωρο το διακοσμητικο κ εκανα...δεν μ το εδωσε......
    ναι υπάρχει ένα θέμα με τα διακοσμητικά όταν έχετε γεμάτη αποθήκη ,
    κάποιες φορές αν κάνετε χώρο καθαρισμό αρχείων και επανεκκίνηση  λύνεται κάποιες όχι 
    καλό θα είναι να αφήνεται πάντα χώρο για  1-2 διακοσμητικά στην αποθήκη σας.

.επειδη βαρεθηκα ολ αυτα τα δηθεν σφαλματα..
    ειλικρινά δν κατάλαβα αυτό με τα δήθεν σφάλματα , ή υπάρχουν ή δν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα , δήθεν πάντως , σίγουρα δν υπάρχουν

.ας το δουν κ μ μου πειτε για εισητηριο......
    εφόσον με καθαρισμό αρχείων, επανεκκίνηση και αλλαγή browser δν λύνεται το θέμα με οποιαδήποτε απώλεια στην φάρμα σας , η μόνη λύση που έχετε είναι εισιτήριο προς την υποστήριξη , αλλιώς δν μπορεί να γίνει κάτι

μενω σε νησι κ καραβι δεν εχει τωρα,,,,,,,,,,,,,,,

τι συμβαίνει με το νησί ?

• mike24 (GR1)mike24 (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 18
    Καλημέρα,

Θα ήθελα να ελέγξετε την συγκομιδή στη farma μου, γιατί την ώρα της συγκομιδής μου βγάζει ότι η αποθήκη είναι γεμάτη και πρέπει να πουλήσω για παράδειγμα 100, τα πουλάω και αντί να μαζεύει τα άλλα βγάζει πάλι ότι είναι γεμάτη κατά 500 και πρέπει να ξαναπουλήσω. Όταν στο τέλος τα μαζεύω η αποθήκη μου δεν είναι πλήρως γεμάτη.

Ευχαριστώ 
    Ο χρήστης mike24 (GR1) είπε:
    Καλημέρα,

Θα ήθελα να ελέγξετε την συγκομιδή στη farma μου, γιατί την ώρα της συγκομιδής μου βγάζει ότι η αποθήκη είναι γεμάτη και πρέπει να πουλήσω για παράδειγμα 100, τα πουλάω και αντί να μαζεύει τα άλλα βγάζει πάλι ότι είναι γεμάτη κατά 500 και πρέπει να ξαναπουλήσω. Όταν στο τέλος τα μαζεύω η αποθήκη μου δεν είναι πλήρως γεμάτη.

Ευχαριστώ 
    Γεια σας,
    • ή θα πρέπει να αυξήσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο
    • ή θα πρέπει να πουλάτε τις παραπάνω ποσότητες
    αλλιώς θα σας βγάζει αυτό το μήνυμα που αναφέρετε

Φιλικά
  • Ρεννα (GR1)Ρεννα (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 15
    Γιατι εχουν εξαφανιστη οι μαρκες κατασκευης απο παντου? Ουτε στο σιλο υπαρχουν ,ουτε στα πρωταθληματα αλλα ουτε υπαρχει και η δυνατοτητα απο καπου να της αγορασουμε.
  • Jenny1979 (GR1)Jenny1979 (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 1,639
    επεξεργάστηκε 07.11.2019
    απ ότι κατάλαβα έπεσαν οι servers
    απλά φανταστικά!!

καλημέρα είπα? δεν είπα
    άντε καλή μέρα να έχουμε κ ελπίζω να μη μας πάρει μεσημέρι 
    όσο για το σιλό, μαθημένα τα βουνά απ τα χιόνια
    όποιος έτυχε σε αλλαγή ή έπαιζε για μπόνους κ δεν τρέχει μόνο τ... την πάτησε
    Αγαπητοί αγρότες,

όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, είχαμε μια διακοπή σε όλους τους διακομιστές σήμερα το πρωί ξεκινώντας στις 09:00 π.μ. και όλοι οι διακομιστές επέστρεψαν (λίγο μετά τις 9:50 π.μ. ).

Σας ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για το θέμα που προκάλεσε και θα προσθέσουμε το ακόλουθο πακέτο αποζημίωσης σε όλους τους παίκτες που αντιμετώπισαν το θέμα σήμερα το πρωί.

Το πακέτο περιέχει το ακόλουθο περιεχόμενο:

50 x τροφή φυκιών
    10 x χούμο φυκιών
    50 x λιπάσματα  από φυκιών
    12 x μάρκες τροχού της τύχης WoF

Λυπούμαστε πολύ για την ενόχληση που προκλήθηκε.

Φιλικά
    η ομάδα διαχείρισης του

• Stella C (GR1)Stella C (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 5
    Θελω να αναφερω  οτι η λιγκα δεν ενημερωνει τους βαθμους το σιλο παει κανονοκα και εμεις δινουμε τσαμπα χρυσο για βελτιωσεις. Μεχρι που θα παει η κοροιδια
    Γεια σας B.F αγρότες,
    λάβαμε αναφορές σχετικά με τις ανταμοιβές της συνεταιριστικής δραστηριότητας  στην τρέχουσα εκδήλωση του V.F   και το ερευνούμε  αυτή τη στιγμή.
    Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή μας για αυτό το θέμα και θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους μέσω των φόρουμ μας.
    Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Φιλικά

η ομάδα διαχείρισης του

Ο χρήστης Ρεννα (GR1) είπε:
    Γιατι εχουν εξαφανιστη οι μαρκες κατασκευης απο παντου? Ουτε στο σιλο υπαρχουν ,ουτε στα πρωταθληματα αλλα ουτε υπαρχει και η δυνατοτητα απο καπου να της αγορασουμε.
    Γεια σας ,
    δν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τις μάρκες κατασκευής , ως ανταμοιβή πολλαπλής επιλογής,
    πιθανόν να ήταν κάτι παροδικό
    Φιλικά
  • givga (GR1)givga (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 29
    στη χαβαη εχω προβλημα δε μου μετραει το γαλα
    Ο χρήστης givga (GR1) είπε:
    στη χαβαη εχω προβλημα δε μου μετραει το γαλα
    κάντε μια επανεκκίνηση και θα σας το μετράει
  • giannis04 (GR1)giannis04 (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 68
    απο   χτες  το  μεσημερι  δεν μπορω να  μπω  με  crome   δοκιμασα  με  e   αλλα  σερνετε  ουτε  χωραφια  δεν μπορω να  μασω  ///υπαρχουν  αλλοι  με το ιδιο  προβλημα?
    εκανα το προβλημα σταθερα δεν το μετραει
    οκ τωρα 
  • HipTasos2 (GR1)HipTasos2 (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 339
    Καλημερα,να ρωτησω
    στο ΝΗΣΙ πώς γινεται αλλοι να ξεκινουν με 5.000.000 βαθμους κι αλλοι με 0;
    Ειναι στον αυτοματο ή χειροκινητα το κανουν;
    επεξεργάστηκε 16.11.2019
    προφανώς ... αρκετοί με τη σύνδεση τους στο νέο νησί ξεκίνησαν με τα 5 μύρια που ήταν ως αμοιβή στο τέλος του προηγούμενου νησιού. άλλο ένα σφάλμα που κάποιους ωφελεί κ άλλους όχι
    ή να τα πάρουν πίσω ή να τα δώσουν κ στους υπόλοιπους, αδικία να μείνει έτσι

ούτε το διακοσμητικό βρίσκω στην αποθήκη μου που το κερδίζεις όταν χτίζεις σπίτι (σ αυτό το βήμα ήταν αν θυμάμαι καλά) ,τη λατρευτική πέτρα , χάθηκε στο δρόμο για την αποθήκη??
    ότι να ναι πια...

να προσθέσω το εξής
    αν έχω καταλάβει σωστά... όσοι συνδέθηκαν μετά την έλευση του νησιού, ξεκίνησαν με το δωράκι των 5.000.000
    όσοι όμως ήταν συνδεδεμένοι όταν ήρθε το νησί ... έλαβαν 5 φάσκελα!!!
    Post edited by Jenny1979 (GR1) on
  • BiaGamer (GR1)BiaGamer (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 108
    Εγω δεν ειμουν μεσα ,οταν ηρθε το νησι,συνδεθηκα μετα ,παρο ολα αυτα δεν πηρα τιποτα
    πιθανον ειναι τυχαιο κ να μην  εχει σχεση με το αν εισουν μεσα η" οχι  ,
    ενα απο τα πολλα απανωτα  σφαλματα που συμβαινουν τον τελευταιο καιρο!
    Ας μην ξεχναμε το ιβεντ χαλοουιν ,
     ενα ιβεντ που ηρθε με σφαλμα κ εκλεισε με σφαλμα χωρις το xot fix να διορθωσει απολυτος τιποτα
    και καποιοι δεν εχουν παρει διακοσμητικο απο το ιβεντ.
    Αλλα ποιος νοιαζεται ! 

νόμιζα ότι είναι αυτός ο λόγος γιατι στη δική μ ομάδα είδα πως όσοι συνδέθηκαν αργότερα πήραν τα 5 μύρια κ όσοι ήταν μέσα όχι
    ίσως να χει να κάνει κ με τη λήξη του προηγούμενου νησιού? δε ξέρω δεν έχω ιδέα , εικασίες κάνω 
    σίγουρα είναι πρόβλημα κ απαντήσεις δε βλέπω , πολύ φοβάμαι ούτε κ λύση
    αυτό που ξέρω είναι ότι δε λειτουργούν όλα σωστά
    ούτε τις 2000 πέτρες για την μετονομασία του νησιού πήρα, οκ ψίχουλα το ξέρω απλώς λέω οτι δε πιστώνονται όλες οι αμοιβές σωστά, θα καθόμαστε εμείς κ θα φωτογραφίζουμε κάθε βήμα να δούμε τι κερδίζουμε κ τι όχι?
    άλλη δουλειά δεν είχαμε...

• hhhjjj (GR1)hhhjjj (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 417
    εγω ξεκινησα το νησι με 0 βαθμους αλλα δεν μου εδωσε το πρωτο διακοσμητικο ουτε μενα
  • BiaGamer (GR1)BiaGamer (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 108
    εχεις δικιο , απο την στιγμη που δεν μετριουνται σωστα οι βαθμοι, οτι κ να χανεις ειναι σημαντικο,
    ακομα κ αν προερχεται απο βημα ονομασιας δεν εχει καμια  σημασια
    το θεμα ειναι ποτε θα το δουν κ ποτε θα το διορθωσουν
    αν το διορθωσουν!!!

• Alexandra-- (GR1)Alexandra-- (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 137
    δεν υπαρχει ουτε απαντηση απο το συντονιστη....εμεις τα γραφουμε, εμεις τα διαβαζουμε ολα πανε ρολοι εδω μεσα.....συγχαρητηρια...ειναι πολυ ωραιο ενα δρωμενο να ξεκιναει με μπονους στους μισους συμπαιχτες κ  οι αλλοι με μηδεν...πολυ δικαιο κ αξιοκρατικο..!!!!
    επεξεργάστηκε 18.11.2019
    Γεια σας,
    γνωρίζουμε το πρόβλημα , έχουμε ενημερώσει το τεχνικό τμήμα σχετικά και αναμένουμε απάντηση,
    φυσιολογικά αύριο θα έχουμε νεότερα

Φιλικά
Sign In to comment.