Αρχική Greek Ιδέες, έπαινοι και κριτική

Συμπεριφορά στο φόρουμ

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
επεξεργάστηκε 29.02.2016 σε Ιδέες, έπαινοι και κριτική
Γεια σας ,
Θα ήθελα σας παρακαλώ , όσοι μπαίνετε και γράφετε στο φόρουμ να διαθέσετε λίγα λεπτά διαβάζοντας τα παρακάτω.
Το φόρουμ μας , είναι η βιτρίνα του Ελληνικού κόσμου του παιχνιδιού , δεν έχει σημασία αν γράφουμε λίγοι σε αυτό , αυτοί που το διαβάζουν είναι πάρα πάρα πολλοί Δεν είναι και απαραίτητο κάποιος για να διαβάσει το φόρουμ μας να έχει κάνει εγγραφή σε αυτό ή να είναι απαραίτητα παίκτης του παιχνιδιού .
Με βάση τα παραπάνω θα ήθελα όλοι να κατανοήσουμε ότι ο λόγος ύπαρξης και δημιουργίας αυτού του χώρου είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις του παιχνιδιού , η απάντηση στις απορίες που έχουν οι παίκτες και η επίλυση τεχνικών προβλημάτων και δυσκολιών , όπως αυτό που είχε δημιουργηθεί με την περίφημη black list , όπου φάνηκε πόσο δύναμη έχει η σωστή επικοινωνία και βοήθεια σε αυτό τον χώρο .
Βρίσκομαι κοντά σας συνέχεια , δεν υπάρχει παίκτης που μου έκανε ερώτηση είτε δημόσια , είτε σε Π.Μ και δεν του απάντησα . Πότε δεν αγνόησα κανένα παίκτη , χωρίς να με ενδιαφέρει ούτε πόσο καιρό βρίσκεται στο παιχνίδι ούτε αν η απορία που είχε ή το πρόβλημα είχε συζητηθεί πολλές φορές στο φόρουμ , πάντα ήμουν εδώ.
Όπως λοιπόν εγώ δεν σας αγνοώ , έτσι σας παρακαλώ να κάνετε και όλοι σας , με την τήρηση των κανόνων λειτουργίας του φόρουμ . Το αν έχετε για οποιοδήποτε λόγω αντιπαράθεση με κάποιο παίκτη ή κάποια ομάδα στο παιχνίδι , αυτό δεν ενδιαφέρει ούτε το φόρουμ , ούτε όσους μπαίνουν σε αυτό .
Σας παρακαλώ να σέβεστε τους πάντες , να μην χρησιμοποιείται αυτόν τον χώρο για να ειρωνευτείτε , επιτεθείτε , βρίζετε ή εκνευρίσετε τους παίκτες με τους οποίους έχετε προηγούμενα . Ότι έχετε μεταξύ σας να το λύσετε και μεταξύ σας , κανένα δεν τον ενδιαφέρει αυτό εδώ.
Επίσης όταν σας στέλνω ένα Π.Μ και σας παρακαλώ να επεξεργαστείτε κάποια δημοσίευση σας επειδή αυτή προκαλεί, όπως και να μην συνεχίσετε με δημοσιεύσεις που θα μπορούσαν να δυναμιτίσουν το φόρουμ , να το κάνετε και ούτε να με αγνοείτε , ούτε και να μου επιτίθεστε .
Ποτέ δεν σας ζητάω κάτι αυθαίρετα , πάντα σας ζητάω να σέβεστε τους κανονισμούς, τους υπόλοιπους παίκτες και πάντα ο σκοπός είναι η ηρεμία στο φόρουμ . Μην ξεχνάτε βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι , όχι σε εμπόλεμη ζώνη , μπαίνουμε για να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε , υπάρχουν τόσα στην καθημερινότητα μας που μας χαλάνε , δεν υπάρχει λόγος να τα μεταφέρουμε και εδώ .
Σας ευχαριστώ όλους σας για την κατανόηση και την συνεργασία σας.
Φιλικά
Post edited by -NEMESIS- on
Αυτή η συζήτηση έχει κλείσει.