Αρχική Greek Επίσημες ανακοινώσεις

Update νέου έτους

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753


Γεια σας αγρότες!

Μια Πρωτοχρονιά μόλις ξεκίνησε και ετοιμαζόμαστε για την άφιξη του Κινεζικού Έτους του Δράκου! Ας βουτήξουμε στις συναρπαστικές λειτουργίες που σας περιμένουν στη σημερινή ενημέρωση!                     **Μια ολοκαίνουργια εκδήλωση χειμερινής αναζήτησης**
Καθώς το χιόνι καλύπτει το περιβάλλον μας, ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε! Δημιουργήσαμε μια νέα εκδήλωση χειμερινής αναζήτησης μόνο για εσάς. Αναζητήστε διάσπαρτες κούπες και ζεστά ρούχα σε όλη τη φάρμα σας καθημερινά, φέρτε τα στη Φρίντα και κερδίστε φανταστικές ανταμοιβές μαζί με γοητευτικές διακοσμήσεις με θέμα το χειμώνα. Το **γεγονός χειμερινής αναζήτησης ** ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου.                                      **Είναι η χρονιά του Δράκου! **

Ετοιμαστείτε για την εκδήλωση **Κινεζικής Πρωτοχρονιάς **που ξεκινά στις 23 Ιανουαρίου! Συγκεντρώστε σφαιρίδια ζωδιακού κύκλου για να κατασκευάσετε το εκπληκτικό **Άγαλμα του Ξύλινου Δράκου** και δώστε στο αγρόκτημά σας μια νότα ζωδιακής μαγείας. Όσο περισσότερα σφαιρίδια συλλέγετε, τόσο καλύτερη γίνεται η διακόσμηση. Εάν συλλέξετε αρκετά, μπορείτε ακόμη και να το κάνετε μικρότερο, ώστε να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στη φάρμα σας.

Και, φυσικά, μην χάσετε τα θεαματικά **πυροτεχνήματα **που συμβαίνουν πολλές φορές την ημέρα στη φάρμα σας. Κατά τη διάρκεια των πυροτεχνημάτων, θα πέσουν περισσότερα ζώδια από τη συγκομιδή σας, είναι η τέλεια στιγμή για να μαζέψετε όσα περισσότερα μπορείτε! Παρακολουθήστε τις **σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Discord** για καθημερινές ανακοινώσεις σχετικά με το πρόγραμμα των πυροτεχνημάτων—μην το χάσετε!
Επιπλέον, θα μπορείτε να συλλέγετε καθημερινές ανταμοιβές δραστηριότητας, κερδίζοντας όμορφες σημαίες και πολύτιμους πόρους για το αγρόκτημά σας.

            Φιλικά
η ομάδα διαχείρισης του

           
Sign In to comment.