Αρχική Greek Ενημέρωση αγροτών

Επείγουσα ενημέρωση ασφαλείας

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
Αλλαγές στη διαδικασία διεύθυνσης email στην επόμενη ενημέρωση

Σε λίγες μέρες, θα κυκλοφορήσουμε μια ενημέρωση που θα φέρει μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε τη συνδεδεμένη διεύθυνση email σας στο παιχνίδι.

Ξεκινώντας με αυτήν την ενημέρωση, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να αλλάξετε τη διεύθυνση email σας χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στην παλιά.

Μετά από αυτήν την αλλαγή, η ασφάλεια του λογαριασμού σας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Εδώ είναι μερικοί χρυσοί κανόνες:

Χρησιμοποιήστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης: Βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας είναι ισχυρός και περιλαμβάνει συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών και ειδικών χαρακτήρων. Ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης είναι η πρώτη σας γραμμή άμυνας ενάντια σε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε εύκολους να μαντέψετε κωδικούς πρόσβασης (γενέθλια, όνομα λογαριασμού κ.λπ.) ή κάτι σαν "1234" ή "ABCDE". Αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που θα δοκιμάσουν οι άνθρωποι με κακόβουλη πρόθεση.

ΠΟΤΕ μην μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασής σας με κανέναν. Τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας είναι προσωπικά και η κοινή χρήση τους θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας - ακόμη και με τα μέλη του συνεταιρισμού σας! Όχι μόνο αυτό απαγορεύεται από τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, αλλά θα αναλάβετε τον κίνδυνο να κλέψει κάποιος τον λογαριασμό σας. Εάν κάποιος έχει αυτήν τη στιγμή πρόσβαση στον λογαριασμό σας, αλλάξτε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας. Το προσωπικό της GGS δεν θα ζητήσει ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας.

Η δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνσης email σας χωρίς την ανάγκη πρόσβασης στην παλιά σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας μπορεί να αλλάξει το καταχωρημένο email και να πάρει τον λογαριασμό για τον εαυτό του - για να το αποφύγετε, απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε ο μόνος που έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας λογαριασμό και ότι έχετε ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επαγρύπνηση σας!
              Φιλικά
η ομάδα διαχείρισης του
           
Sign In to comment.