Αρχική Greek Επίσημες ανακοινώσεις

Ένα δώρο για εσας

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
Κάτι συναρπαστικό είναι στον ορίζοντα! Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες ακόμα, αλλά σας επιφυλάσσουμε μια έκπληξη στο επόμενο ενημερωτικό μας δελτίο... και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει! Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει τη διεύθυνση email σας στο παιχνίδι και ότι έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο.
Δεν θα θέλατε να χάσετε ένα ιδιαίτερο δώρο! Εάν δεν είστε βέβαιοι για την κατάσταση της συνδρομής σας στο ενημερωτικό δελτίο, ανοίξτε τον πίνακα Ρυθμίσεις στο παιχνίδι και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Διαχείριση λογαριασμού" και "Συνδρομή σε ενημερωτικό δελτίο".
Εάν το πλαίσιο είναι ήδη επιλεγμένο, είστε έτοιμοι. Αν όχι, ήρθε η ώρα να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο!

  Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα email σας αύριο!
Φιλικά

Σχόλια

  • -NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
    Γεια σας αγρότες!

    Δυστυχώς, πρέπει να αναβάλουμε την έκπληξή σας για λίγο λόγω απρόβλεπτων συνθηκών - Μην ανησυχείτε, έρχεται ακόμα πολύ σύντομα!
    Θα χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες για να φτάσει με ασφάλεια στα εισερχόμενα του email σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας στις** αρχές της επόμενης εβδομάδας**.

    Στο μεταξύ, βεβαιωθείτε ότι έχετε **επαληθεύσει τη διεύθυνση email σας** στο παιχνίδι και ότι έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο** για να μην το χάσετε!
Sign In to comment.