Αρχική Greek Επίσημες ανακοινώσεις

Επίλυση προβλημάτων

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε ορισμένα ζητήματα που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας:

Λειτουργία κυκλικού μενού -επανασπορά: Εντοπίσαμε έναν πρόβλημα με τη δυνατότητα επανασποράς στο κυκλικό μενού . Ενώ λειτουργεί στα περισσότερα χωράφια, ορισμένα κτίρια παραγωγής όπως το αρτοποιείο φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Παρουσιάσαμε μια επείγουσα επιδιόρθωση την Παρασκευή για να το αντιμετωπίσουμε, αλλά φαίνεται ότι η επιδιόρθωση δεν έχει επιλύσει πλήρως το πρόβλημα. Να είστε σίγουροι, ότι το δουλεύουμε  αυτό.

Ασυμφωνίες επαναλαμβανόμενης σποράς : Μερικοί από εσάς μας έχετε υπενθυμίσει ότι το κουμπί της γρήγορης σποράς είτε εμφανίζει τα σωστά στοιχεία με 0 :Κέρματα: -κόστος (ακόμη ο χρυσός αφαιρείται) είτε εμφανίζει τα λανθασμένα στοιχεία που χρειάζονται με ένα συνοδευτικό xxx :Κέρματα: ποσό χωρίς ουσιαστική αφαίρεση χρυσού από λογαριασμούς. Ερευνούμε ενεργά αυτό το θέμα.

Δυσλειτουργία κλειδώματος χρυσού: Λάβαμε επίσης αναφορές ότι η συγκεκριμένη λειτουργία δεν λειτουργεί όπως προβλέπεται. Βουτάμε βαθιά σε αυτό και θα διασφαλίσουμε ότι η διόρθωση είναι καθ' οδόν.

Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκάλεσαν αυτά τα ζητήματα και εκτιμούμε την υπομονή σας. Αν και δεν διαθέτουμε συγκεκριμένη ETA για τις διορθώσεις αυτή τη στιγμή, να γνωρίζετε ότι η ομάδα μας εργάζεται για την αντιμετώπιση αυτών των ανησυχιών.

Μόλις έχουμε πρόσθετες πληροφορίες ή χρονοδιάγραμμα για αυτές τις διορθώσεις, θα τις μοιραστούμε με όλους σας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή σας.
φιλικά

Sign In to comment.