Αρχική Greek Επίσημες ανακοινώσεις

Ένας "τρομακτικός" εορτασμός επετείου!

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
επεξεργάστηκε 19.10.2023 σε Επίσημες ανακοινώσεις
    


Γεια σας αγρότες!

Στην επερχόμενη ενημέρωση του Big Farm, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε όχι μία αλλά δύο μαγευτικoύς εορτασμούς, καθενας  με τη μοναδική του γοητεία. Καθώς πλησιάζουμε αυτές τις ειδικές εκδηλώσεις, προετοιμαστείτε να εισέλθετε σε έναν κόσμο που συνδυάζει την απόκοσμη μαγεία του Halloween με το εορταστικό πνεύμα της 11ης επετείου μας. Εδώ είναι μια γεύση από το τι σας επιφυλάσσει η αγαπημένη μας κοινότητα!

                                          "Τρομακτικό" κυνήγι κολοκύθας


      

Από τις 20 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου, ετοιμαστείτε για την εκδήλωση αναζήτηση κολοκύθας του Halloween  όπου θα ξεκινήσετε μια συναρπαστική αναζήτηση για να βρείτε κρυμμένες κολοκύθες διάσπαρτες σε όλες τις φάρμες σας. Απολαύστε τη συγκίνηση του κυνηγιού και αποκομίστε αποκλειστικές ανταμοιβές με θέμα το Halloween, ενώ αγκαλιάζετε την απόκοσμη ατμόσφαιρα της σεζόν.


                                                      Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!


   

Στις 27 Οκτωβρίου, ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε την 11η επέτειο του Big Farm! Σε αυτή τη χαρούμενη περίσταση σας περιμένουν μοναδικές ανταμοιβές, ειδικές προκλήσεις και μια  εορταστική απόλαυση.

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη γιορτή καθώς γιορτάζουμε την επέτειό μας με μια φοβερή εκδήλωση. Όλα έχουν να κάνουν με τη δημιουργία της επετειακής διακόσμησης των ονείρων σας. Θα ξεκινήσετε μια προσπάθεια συλλογής εορταστικών αντικειμένων πτώσης και με κάθε ολοκληρωμένο βήμα, η διακόσμηση γίνεται ακόμα πιο υπέροχη. Είναι μια φανταστική ευκαιρία να κερδίσετε αποκλειστικές ανταμοιβές και να δημιουργήσετε κάτι εξαιρετικό που να αντικατοπτρίζει την αξιοσημείωτη κοινότητά μας. Έτσι, αποθηκεύστε την ημερομηνία και ετοιμαστείτε να "βουτήξετε" σε αυτό το εξαιρετικό επετειακό γεγονός. Με την αφοσίωσή σας, θα φτιάξουμε κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο για να τιμήσουμε τα 11 χρόνια της αγροτικής μας περιπέτειας. Ας ξεκινήσουν οι επετειακές γιορτές!                                             Νέοι προνομιακοί οπωρώνες 

    

Θα θέλατε να βελτιώσετε την παραγωγή σας λίγο περισσότερο; Τότε ίσως έχουμε τα κατάλληλα κτίρια για εσάς! Πείτε γεια σε τέσσερες ολοκαίνουργιους οπωρώνες που υπόσχονται να ανεβάσουν τη φάρμα σας σε νέα ύψη. Για την καλοφαγάδων, παρουσιάζουμε τον αποτελεσματικό αμυγδαλεώνα και την αποτελεσματικη ροδακινιά. Στη φάρμα των λουλουδιών, θα ανακαλύψετε τον Αποτελεσματικό Ελαιώνα και τον Αποτελεσματικό οπωρώνα με Εσπεριδοειδή. Αυτοί οι οπωρώνες υψηλής ποιότητας, που διατίθενται για αγορά με χρυσό από το μενού κατασκευής, προσφέρουν υψηλότερες αποδόσεις και αξιοσημείωτη απόδοση. Ετοιμαστείτε να γίνετε μάρτυρες μιας πλούσιας συγκομιδής όπως ποτέ άλλοτε και ανεβάστε την γεωργική σας εμπειρία ....... σε νέα ύψη.


                                                       Νέα σεζόν αλόγων : Yeti


   

Εάν βρίσκεστε στον διακομιστή μας Discord, ίσως θυμάστε να συμμετάσχετε στις δημοσκοπήσεις μας για να επιλέξετε το αγαπημένο σας θέμα, διακόσμηση και avatar για τη νέα σεζόν αλόγων! (Εάν δεν είστε, θα πρέπει πραγματικά να εγγραφείτε· χάνετε πολλή διασκέδαση με αγρότες από όλο τον κόσμο!) Αφού παίκτες σαν εσάς επέλεξαν αυτές τις ανταμοιβές, έχετε τώρα την ευκαιρία να τις κερδίσετε στην επερχόμενη Yeti Εποχή αλόγων! Ίσως κερδίσετε ακόμη και την αξιολάτρευτη διακόσμηση κινουμένων σχεδίων Yeti! Σέλα στα άλογα σας  λοιπόν, ετοιμαστείτε και προετοιμαστείτε για μια ιππική περιπέτεια με τα έμπιστα άλογα σας. Η Yeti σεζόν αλόγων  υπόσχεται αξέχαστες προκλήσεις και είναι όλα προ των πυλών.
                                                             


                                                 Αποκλειστικές προσφορές !


    

Ετοιμαστείτε για αποκλειστικές προσφορές και προσφορές περιορισμένου χρόνου που έρχονται! Όχι μόνο θα μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά απόκοσμου χαρακτήρα στη φάρμα σας με ειδικές αποκριάτικες εμφανίσεις για τα κτίριά σας, αλλά έχουμε ετοιμάσει επίσης μια κινούμενη διακόσμηση της Cyber Monday (Δευτέρα ηλεκτρονικών προσφορών)και ειδικές προσφορές!

Στα τέλη Οκτωβρίου, θα μπορείτε να αγοράζετε μια αποκλειστική διακόσμηση κινουμένων σχεδίων για το Halloween, καθώς και ένα όμορφο φθινοπωρινό δέρμα για τα σπίτια σας κάθε Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη! Στα τέλη Νοεμβρίου, ετοιμάσαμε προσφορές Cyber Monday με αυτή την αξιολάτρευτη διακόσμηση και μια απόκοσμη εμφάνιση για τον Μύλο σας! Μεταμορφώστε τη φάρμα σας σε ένα φθινοπωρινό θαύμα και γιορτάστε την εποχή με στυλ. Μην χάσετε αυτές τις φανταστικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την αισθητική της φάρμας σας.                                                                                          Καταγραφή αλλαγών και Διορθώσεις σφαλμάτων

-Οι λογαριασμοί με ενεργές συνδρομές δεν μπορούν πλέον να διαγραφούν
-Ρυθμίσεις διεπαφής χρήστη για πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού σε όλες τις πλατφόρμες
-Διορθώθηκε το πρόβλημα όπου το κουμπί "επανάληψη τελευταίας σποράς" άλλαζε συνεχώς.
-Διορθώθηκαν ορισμένα προβλήματα οθόνης

           Φιλικά
η ομάδα διαχείρισης του

          
Post edited by -NEMESIS- on
Sign In to comment.