Αρχική Greek Επίσημες ανακοινώσεις

Φθινοπωρινή ενημέρωση

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753Γεια σας αγρότες!

Η πιο ζεστή εποχή του χρόνου είναι εδώ και μας αρέσει! Σωστά, η Φθινοπωρινή σεζόν έφτασε στο Big Farm και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για να ρίξουμε τα φασόλια για τα τελευταία γευστικά νέα της φάρμας - ας βουτήξουμε αμέσως!

                                                            

                                                                         **Κερδίστε Φθινοπωρινά Μήλα!**

Αυτά τα πολύτιμα συλλεκτικά αντικείμενα μπορείτε να τα κερδίσετε στις φθινοπωρινές εκδόσεις των **αγαπημένων σας εκδηλώσεων**:
-Συνεταιριστικό Πρωτάθλημα,
- παζάρι,
-γεγονότα σκληρά εργαζόμενου 
 -και στις ανταμοιβές κατάταξης του φθινοπωρινού τροχού της τύχης.
Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα ανταμοιβών για να κερδίσετε απίστευτες ανταμοιβές.
Αλλά ιδού η συμφωνία – θα γίνει επαναφορά λίγο μετά το τέλος της σεζόν, οπότε φροντίστε να τα χρησιμοποιήσετε πριν από το τέλος της **Φθινοπωρινής σεζόν! **Μην ανησυχείτε, θα φροντίσουμε να έχετε ακόμα αρκετό χρόνο για να τα χρησιμοποιήσετε.

                                                                  

                                                                 **Μεγαλύτερα χωράφια για τη σοδειά σας**


Ας μιλήσουμε για τα γιγάντια γήπεδα: είναι ένα** που αλλάζει το παιχνίδι**, χωρίς αμφιβολία! Μπορείτε να το αγοράσετε στο κατάστημα επιβράβευσης των φθινοπωρινών μήλων  και μαντέψτε τι; Υπάρχουν δύο παραλλαγές για να διαλέξετε!

- Tο **γόνιμο  χωράφι**: Για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγή τους, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Αν και μπορεί να απαιτήσει λίγο περισσότερα Φθινοπωρινά Μήλα, η αυξημένη απόδοση αξίζει την επένδυση.
- Tο** ένδοξο**: Ψάχνετε για μια εξίσου φανταστική επιλογή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας; Το ένδοξο χωράφι  προσφέρει μια ωραία επιπλέον απόδοση παραγωγής ενώ κοστίζει λιγότερο Φθινοπωρινά Μήλα.

Αυτά τα γιγάντια χωράφια θα είναι τόσο μεγάλα όσο δύο κανονικά , αλλά θα παράγουν περισσότερα ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξετε.

Αλλά περιμένετε: **υπάρχουν κι άλλα!** Αυτή τη φορά, μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα αποκλειστικό σετ διακόσμησης φθινοπώρου που όχι μόνο προσθέτει μια νότα φθινοπωρινής αίσθησης στη φάρμα σας, αλλά φέρνει και μερικά γλυκά μπόνους παραγωγής στο μείγμα!

                                                                                                                                                                         **Αποτελεσματική λύση αποθήκευσης**

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε το ενωμένο χωράφι. Αυτό το εύχρηστο κτίριο αποθήκευσης μπορεί να είναι δικό σας με διαμάντια και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το αγρόκτημά σας. Αποθηκεύστε όλα τα χωράφια και παρακολουθήστε τη φάρμα σας να μεταμορφώνεται σε έναν καλά οργανωμένο, παραγωγικό παράδεισο. Θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τόσο το γόνιμο  όσο και το ένδοξο χωράφι σε αυτό, καθώς και οποιονδήποτε άλλο τύπο Κύριου αγροκτήματος.

Χάσατε την **ένδοξη μηλιά** κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν; Τότε έχουμε καλά νέα για εσάς: θα έχετε άλλη μια ευκαιρία να το αποκτήσετε στις ανταμοιβές κατάταξης του τροχού!

Το φθινόπωρο είναι στον αέρα στο Big Farm και είναι η **τέλεια στιγμή** για να βυθιστείτε στις συναρπαστικές νέες δυνατότητες και εκδηλώσεις μας. Μην το χάσετε, ελάτε μαζί μας για να περάσουμε ευχάριστα !

**Διορθώσεις σφαλμάτων: **

- Διορθώθηκε ένα πρόβλημα οθόνης με το κινούμενο σχέδιο παραγωγής στον προνομιακό νερόμυλο
- Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το παράθυρο Shinkei-Suijaku κολλούσε
- Διορθώθηκαν λάθος συμβουλές εργαλείων σε ορισμένα κτίρια
- Διορθώθηκε ένα πρόβλημα με τα ποσά μπόνους σε μάρκες 
- Διορθώθηκε ένα πρόβλημα με τις ταξινομήσεις Β.Ε ψαράματος  και τη διαγραφή των αλιευτικών σκαφών
         

            Φιλικά

η ομάδα διαχείρισης του 
Sign In to comment.