Αρχική Greek Επίσημες ανακοινώσεις

Τελειώνει η καλοκαιρινή σεζόν

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
επεξεργάστηκε 21.08.2023 σε Επίσημες ανακοινώσεις


Γεια σας αγρότες!

Δυστυχώς, όλα τα καλά πράγματα πρέπει να τελειώσουν και το ίδιο και η καλοκαιρινή μας σεζόν - αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην τελευταία καλοκαιρινή εκδήλωση. Μετά το τέλος του τρέχοντος Συνεταιριστικού Πρωταθλήματος στις 23 Αυγούστου, δεν θα μπορείτε πλέον να κερδίζετε καλοκαιρινά μήλα.

Επειδή κάποιοι από εσάς μπορεί να απολαμβάνετε ακόμα τις διακοπές τους, σκεφτήκαμε τα πάντα! Ο έμπορος θα περιμένει όλους εσάς να επιστρέψετε στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα τελευταία καλοκαιρινά μήλα πριν εξαφανιστούν. Ο έμπορος καλοκαιρινών μήλων  θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. , οπότε μην ξεχάσετε να ξοδέψετε τα καλοκαιρινά μήλα σας πριν από αυτό!

Όπως και οι άλλες ανταμοιβές , έτσι και οι  ανταμοιβές  του καλοκαιρινού τροχού της τύχης , όπως οι καλοκαιρινές μάρκες θα παραμείνουν στο απόθεμά σας, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το επόμενο έτος για να τα χρησιμοποιήσετε στον επόμενο καλοκαιρινό τροχό 

Υπάρχουν μερικά καλά πράγματα που πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες: το καλοκαίρι μπορεί να έχει σχεδόν τελειώσει, αλλά καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο, ετοιμάζουμε διασκεδαστικά πράγματα για εσάς. Μείνετε συντονισμένοι για μερικά συναρπαστικά γεγονότα που έρχονται στο δρόμο σας!

Ελπίζουμε να απολαύσατε το καλοκαίρι σας και την καλοκαιρινή σεζόν!

Καλές καλλιέργειες!

             Φιλικά
η ομάδα διαχείρισης του
          

Sign In to comment.