Αρχική Greek Επίσημες ανακοινώσεις

Ενημέρωση Αυγούστου - Ενισχύστε το αγρόκτημα Obsidian!

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
επεξεργάστηκε 15.08.2023 σε Επίσημες ανακοινώσειςΆντε Αγρότες!

Καθώς ο αέρας γίνεται πιο ψυχρός, δεν θα ήταν ωραίο να βρείτε καταφύγιο στην αγαπημένη σας φάρμα ανενεργού ηφαιστείου;

Στην ενημέρωση του Αυγούστου, δίνουμε στο αγρόκτημα Οψιαδιανού περισσότερη προσοχή!                              Χούμο για το αγρόκτημα Οψιαδιανού!


                                                              Μετά την επόμενη ενημέρωση, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ολοκαίνουργιο πόρο στο αγρόκτημα Οψιαδιανού σας: τον ανθεκτικό χούμο! Αυτό το χούμο θα είναι αποκλειστικό για τα ηφαιστειακά στρέμματά σας. Όταν κάνετε αίτηση, θα λάβετε +50% μπόνους απόδοση στη συγκομιδή σας.


                                                               


Φυσικά, χρειαζόταν ένα νέο κτίριο για να μπορείτε να το παράγετε: παρουσιάζοντας τον μονωμένο κομποστοποιητή!


Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστεί πρώτα να ολοκληρώσετε τη σχετική έρευνα στην καρτέλα έρευνα για την κατασκευή αγροκτημάτων Οψιαδιανού προτού μπορέσετε να την κατασκευάσετε. Ο μονωμένος κομποστοποιητής θα σας επιτρέψει να παράγετε ανθεκτικό χούμο για μια χούφτα διαμάντια και κανονικό χούμο.


                                                                  
Αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη! Οι όρκες σας μπορεί να πεινάσουν, οπότε γιατί να μην έχετε έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο να παράγετε ζωοτροφές για αυτές; Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την αποτελεσματική κουζίνα ζωοτροφών, η οποία όχι μόνο θα παράγει 10% περισσότερες ζωοτροφές, αλλά θα καταλαμβάνει και λιγότερο χώρο στη φάρμα Οψιαδιανού σας!

Η αποτελεσματική κουζίνα ζωοτροφών θα πρέπει να αγοραστεί και να αναβαθμιστεί με χρυσό, αλλά θα προσφέρει την απαραίτητη ώθηση στην παραγωγή ζωοτροφών σας!


                                   Νέα περίοδος αλόγων στον ορίζοντα!                                  Η νέα σεζόν Horse πρόκειται να ξεκινήσει - αυτή τη φορά, θα διαγωνιστείτε για υπέροχα ρετρό** βιντεοπαιχνίδια** με θέμα τα καλούδια!
Είστε εσείς και τα άλογά σας έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση; Προσπαθήστε να κερδίσετε τα τρόπαια, τα πανέμορφα pixel art avatars και ακόμη και αυτή την αξιολάτρευτη διακόσμηση!                                                           Ρετρό παιχνιδομηχανή

                                                                        4χ4

                                                                                                                                              

**Διορθώσεις σφαλμάτων: **

Προστέθηκε ένα βέλος στο στοιχείο που βρέθηκε κατά τη χρήση της επιλογής χρυσού που σας βοηθά να βρείτε αντικείμενα σε εκδηλώσεις αναζήτησης (μπαλόνια, κολοκύθες κ.λπ.) για περισσότερη ορατότητα
Διάφορες βελτιστοποιήσεις για την έκδοση για κινητά (ρυθμιστικά, επιβεβαίωση email, παράθυρα διαλόγου, παράθυρο συνεργασίας, εκδήλωση σκληρά εργαζόμενου , κατατάξεις…)

           Φιλικά
η ομάδα διαχείρισης του
          
Post edited by -NEMESIS- on
Sign In to comment.