Αρχική Greek Η επιτροπή σχεδιασμού

Διαφημίσεις στο B.F

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
Γεια σας Αγρότες,

Σήμερα, διερευνούμε νέους τρόπους για να διασφαλίσουμε ότι το Big Farm θα μείνει μαζί σας για πολύ καιρό ακόμη και χωρίς κόστος εισόδου!

Με τα χρόνια, το Big Farm έχει αναπτυχθεί πολύ και με μεγάλη ανάπτυξη έρχονται μεγάλα κόστη για να διατηρηθεί το παιχνίδι ζωντανό και σε λειτουργία. Προκειμένου να διατηρηθεί το παιχνίδι δωρεάν για όλους, αποφασίσαμε να σας δείξουμε μερικές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως για πολλά παιχνίδια, αυτές οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να προσθέτουμε συνεχώς περισσότερο περιεχόμενο στο παιχνίδι, χωρίς να προσθέτουμε μια τιμή στο Big Farm.

Φυσικά υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησης αυτών των διαφημίσεων! Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε χρυσό, αυτές οι διαφημίσεις θα σταματήσουν. Θα ξανακάνουν μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά μια άλλη αγορά χρυσού θα τους απενεργοποιήσει ξανά.

Ελπίζουμε να καταλάβετε ότι αυτό είναι όλο για να διασφαλίσετε ότι το Big Farm θα είναι εδώ και πολλά χρόνια και ότι αυτή η προσθήκη ανοίγει το δρόμο για πολύ νέο περιεχόμενο στο μέλλον.


Η ομάδα του Big Farm

Σχόλια

  • NitsaP (GR1)NitsaP (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 7
    Να κατεβασετε λιγο το χρυσο ειναι πολυ ακριβο  
    και σκεφτομαστε να βαλουμε αλλο 
Sign In to comment.