Αρχική Greek Διάφορα

εις μνήμην

Ερμής (GR1)Ερμής (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 302
επεξεργάστηκε 09.08.2020 σε Διάφορα
Πριν λίγες μέρες έκλεισαν 2 χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης κατά τον κόσμο του ελληνικού Big Farm ήταν ο ΠΑΝ. Ήταν πολύ καλός μου φίλος, o άνθρωπος που μου έδειξε το παιχνιδι και εγώ με τη σειρά μου στον αδερφό μου. 

Βλέπω τις δημοσιεύσεις για το παγκόσμιο περί ηθικής και δικαιοσύνης από την ιδιοκτήτρια του συνεταιρισμού .......και μου θύμισε εκείνο το καλοκαίρι που ήμασταν στο συνεταιρισμό της. Ανάμεσα στα πολλά εξωφρενικά, το μεγαλύτερο ήταν το εξής: Έδιωξε τον Παναγιώτη χωρίς προειδοποίηση, γιατί όπως είπε: "ο συνεταιρισμός ΜΟΥ τώρα, έχει άλλους στόχους"...

Φυσικά,  και η "υπερασπιστής του Δικαίου" και το υπόδειγμα Ηθικής ήξερε ότι ο Παναγιώτης είχε καρκίνο. Δεν ειδοποίησε κανέναν. Ο Παναγιώτης στα τελευταία του πονούσε, δεν μπορούσε να μπαίνει τόσες ώρες, όσο πριν. Θα μπορούσε η "κυρία" να μου το πει και θα κανόνιζα να μπαίνω για λίγο στον Παναγιώτη και να κάνω αυτά που ήθελε. 

Μετά από λίγο ο Παναγιώτης πέθανε (περίπου ένα μήνα μετά)... Θα ήταν τόσο μεγάλο πλήγμα για τους στόχους του συνεταιρισμού ΤΗΣ, να τον κρατούσε για λίγες μέρες; Αλλά έτσι είναι η ανθρωπιά :)

Βεβαίως και δεν τη νοιάζει κανείς παρά μόνο ο εαυτός της και ο συνεταιρισμός ΤΗΣ (όπως συνήθιζε να λέει), αυτό ήταν κάτι που είχα καταλάβει από πριν. Όταν π.χ. εν μέσω παγκοσμίου, έβαζε αναβαθμίσεις στο χωριό στα εργοστάσια που επηρεάζουν. Αλλά έτσι είναι η ζωή. 

Για να μην πούμε για τη θεωρία των -----, που έτσι όπως μου τα έλεγε, αισθανόμουν αίσχος και μετά έμαθα από διάφορες άλλες πηγές, άσχετες μεταξύ τους την πραγματικότητα...

Αυτά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι :)
Post edited by -NEMESIS- on

Σχόλια

  • -NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
    Γεια σας,
    η ιστορία που αναφέρετε είναι όντως συγκινητική , όσο αφορά τον ανθρώπινο πόνο και όλοι κατανοούμε τι τράβηξε ο Παναγιώτης και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

    Αλλά σας έχω παρακαλέσει , δημόσια στο φόρουμ , να μν αναφέρεστε ονομαστικά για παίκτες ή ομάδες του παιχνιδιού  και θα ήθελα να καταλάβετε τους λόγους και να το σεβαστείτε

    Ευχαριστώ

Σχολιάστε

Έντονη γραφήΠλάγια γραφήΔιαγραφήOrdered listΜη ταξινομημένη λίστα
Χαρακτήρες Emoji
Εικόνα
Στοίχιση αριστεράΣτοίχιση στο κέντροΣτοίχιση δεξιάΕναλλαγή προβολής HTMLΕναλλαγή πλήρους σελίδαςΕναλλαγή φωτισμού
τοποθέτησε την εικόνα/αρχείο