Αρχική Greek Πληροφορίες HTML5

HTML5 FAQ

CM KeledarCM Keledar Αναρτήσεις: 9
επεξεργάστηκε 05.02.2019 σε Πληροφορίες HTML5

Γεια σας αγρότες,


Η τελική μετάβαση στο HTML5  έχει πραγματοποιηθεί  και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας έχουμε όλους σας στο σκάφος του B.F για αυτή την.... βόλτα! Η απόφαση να αναβαθμιστεί το παιχνίδι σε HTML5 και να αφήσουμε το Flash πίσω είναι γτ ,το Flash σύντομα θα απενεργοποιηθεί ως ξεπερασμένη τεχνολογία. Σήμερα σας ζητείται να επιτρέπετε το Flash σε έναν ιστότοπο κάθε φορά που το επισκέπτεστε. Μέχρι τον Ιούλιο του 2019, τα προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome θα απενεργοποιήσουν αυτόματα το Flash και θα πρέπει να αλλάξετε κάτι στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να παίζεται. Μέχρι το 2020 η Adobe θα σταματήσει εντελώς την υποστήριξη για αυτό το λογισμικό. Καθώς συνεχίζουμε να φέρουμε νέους αγρότες στο παιχνίδι, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κάνουμε τη μετάβαση στο HTML5 πριν από τον Ιούλιο του 2019, οπότε εξακολουθούμε να έχουμε την ευκαιρία να προσελκύσουμε νέους αγρότες, χωρίς να χρειάζεται να μιλάμε για τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης . Ένας άλλος λόγος για να αλλάξουμε το συντομότερο δυνατόν ήταν για να αποφύγουμε την πρόσθετη προσπάθεια για τη διατήρηση δύο εκδόσεων (Flash & HTML5) τη φορά: δεν είναι μόνο η διπλή προσπάθεια δοκιμής και ο καθορισμός σφαλμάτων, αλλά και πολλά πρόσθετα τεχνικά βήματα που πρέπει να συμβούν σε ολόκληρη τη διαδικασία αναπαραγωγής. Συνολικά, ωφελείστε από την εξοικονόμηση αυτής της προσπάθειας, καθώς μπορούμε να εστιάσουμε στην επιδιόρθωση σφαλμάτων για μια έκδοση και να πάρουμε λιγότερο χρόνο για να εργαστούμε για αλλαγές και χαρακτηριστικά.


Θα θέλαμε να κάνουμε μια τελική ενημέρωση για το HTML5 και να φέρει μαζί όλες τις απαραίτητες αλλαγές. Γι 'αυτό σε αυτή την ανακοίνωση θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε:

,

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Αν έχετε προβλήματα με το HTML5, παρακαλούμε δείτε αυτό το τμήμα αντιμετώπισης προβλημάτων!

Κοινά -γνωστά ζητήματα

  • Θέματα ταχύτητας / απόδοσης: Αν χρησιμοποιείτε Edge, δοκιμάστε να μεταβείτε σε Chrome, Firefox ή Opera. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε μερικές γενικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για προβλήματα ταχύτητας παρακάτω στον οδηγό μας. Εργαζόμαστε για βελτιώσεις ταχύτητας και επιδόσεων και ελπίζουμε να βελτιώσουμε αυτό για τους χρήστες μας.
  • Θέματα ορατότητας γραμματοσειρών / θολά γραφικά: Οι αναφορές προέρχονται από τους παίκτες σχετικά με το μέγεθος των γραμματοσειρών και τα θέματα αναγνωσιμότητας λόγω θολών γραμματοσειρών, καθώς και θολών γραφικών. Μπορείτε να προσπαθήσετε να αυξήσετε λίγο το επίπεδο ζουμ του προγράμματος περιήγησης (Windows: Ctrl + και Ctrl -, Mac: ⌘ + και ⌘ -), αλλά εργαζόμαστε για την επίλυση προβλημάτων αναγνωσιμότητας και θολώματος. Αν αυτό δεν είναι αποτελεσματικό για εσάς, παρακαλούμε δείτε παρακάτω για μερικά πρόσθετα βήματα κάτω από την επικεφαλίδα 'Ορισμένα κείμενο / εικόνες είναι θολή ή ασαφή, τι μπορώ να κάνω;'
  • Οθόνη αφής: Οι χρήστες στις οθόνες αφής (συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων υπολογιστών / φορητών υπολογιστών και των κινητών συσκευών) δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν γύρω από το αγρόκτημα. Παρόλο που δεν υποστηρίζουμε απευθείας συσκευές οθόνης αφής στο Big Farm, εξετάζουμε αν και πώς μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε για να το λύσουμε αυτό.

Ορισμένα κείμενα / εικόνες είναι θολά ή ασαφή, τι μπορώ να κάνω;

Τα θολά  στοιχεία έχουν αναφερθεί από ορισμένους χρήστες στην έκδοση HTML5 και επί του παρόντος επεξεργαζόμαστε μια λύση για αυτό το ζήτημα, καθώς η πρόοδος είναι πολύ καλή! Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να αυξήσετε το επίπεδο ζουμ στο πρόγραμμα περιήγησης, όπως περιγράφεται παραπάνω στην ενότητα αντιμετώπισης προβλημάτων και δεν ήταν αποτελεσματικό για εσάς, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα παρακάτω βήματα για υπολογιστές Windows 10.


Πηγαίνετε στην επιφάνεια εργασίας και κάντε κλικ με το δεξί κουμπί του ποντικιού

Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή 'Ρυθμίσεις οθόνης'

  • Στο μενού "Εμφάνιση", εντοπίστε την ενότητα με τίτλο "Κλίμακα και διάταξη", στη συνέχεια βρείτε την επιλογή "Προσαρμογή κλίμακας" και κάντε κλικ σε αυτήν.

  • Στο νέο μενού, εισαγάγετε μια τιμή μεταξύ 100-500, που αντιπροσωπεύει το ποσοστό ζουμ και κάντε κλικ στο 'Εφαρμογή', αν θέλετε να αλλάξετε αυτό πάλι ακολουθήστε τα ίδια βήματα και δοκιμάστε μια διαφορετική τιμή στο πεδίο κειμένου

  • Σημειώστε ότι εάν έχετε ήδη μεγεθυνση στο πρόγραμμα περιήγησης και, στη συνέχεια, προσθέστε αυτό το βήμα , μπορείτε να το βρείτε μεγεθυμένο. Δοκιμάστε να ρυθμίσετε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης στο ζουμ 100% (χρησιμοποιώντας το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl - ή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μεγεθυντικού φακού και ρυθμίζοντας ξανά το 100%)

Αυτό το βήμα είναι μια προσωρινή λύση και μπορείτε πάντα να επιστρέψετε σε αυτές τις οδηγίες για να ρυθμίσετε το επίπεδο ζουμ πίσω σε αυτό που ήταν προηγουμένως. Έχουμε ήδη μια λύση για την επίλυση αυτού του ζητήματος. αν και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ελπίζουμε ότι τα θολά στοιχεία ,σύντομα θα είναι κάτι του παρελθόντος. Εν τω μεταξύ, δοκιμάστε τα παραπάνω βήματα για να κάνετε την εμπειρία σας στο παιχνίδι λίγο πιο άνετη για εσάς μέχρι τότε.

Τα γραφικά / τα στοιχεία του παιχνιδιού δεν φορτώνονται όπως πρέπει, τι μπορώ να κάνω;

Σε περίπτωση που μόλις ξεκινήσατε το παιχνίδι, αλλά δεν εμφανίζονται γραφικά στοιχεία ή δεν φορτώνονται σωστά, παρακαλούμε να  πατήστε "F 5" για να φορτώσετε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης σας. Αυτό θα πρέπει να καθορίσει τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που σχετίζονται με ελλιπή ή μη φορτωμένα γραφικά στοιχεία.

Έχω προβλήματα ταχύτητας, τι μπορώ να κάνω;

Έχετε πάντα την επιλογή να απενεργοποιήσετε τις Έχετε πάντα την επιλογή να απενεργοποιήσετε κινούμενα σχέδια και να μειώσετε την ποιότητα όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την απόδοση του παιχνιδιού σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σε καθυστερήσεις και παγίδες. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το μενού "επιλογές" που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας, επιλέξτε "ρυθμίσεις" και αφαιρέστε το πλαίσιο για  "κινούμενες εικόνες" και ορίστε χαμηλότερη ποιότητα, "μέτρια" ή "χαμηλή" παράδειγμα.


Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει ,το να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και να διαγράψετε τα cookies από τα προγράμματα περιήγησης για να επιτύχετε καλύτερη απόδοση. Περισσότερες οδηγίες για το πώς μπορείτε να το κάνετε μπορούν να βρεθούν στα αντίστοιχα θέματα μας

Έχω προβλήματα κατά την είσοδο, τι μπορώ να κάνω;

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή διεύθυνση URL http://www.bigfarm.goodgamestudios.com/ και κανένα άλλο, διότι αυτό πιθανότατα θα προκαλέσει ζητήματα . Εάν βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό σύνδεσμο, ελέγξτε αν η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και η διαγραφή των cookies σας βοηθάει. Είναι επίσης πάντα μια καλή επιλογή να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης για να προσδιορίσετε περαιτέρω το ζήτημα. Εάν δεν λειτουργεί καμία από τις παραπάνω επιλογές, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή μας ή να αφήσετε ένα σχόλιο στο φόρουμ με το θέμα σας. Έτσι, η ομάδα μας ενημερώνεται και μπορούμε να ερευνήσουμε περαιτέρω το ζήτημα.


Το μικρό παράθυρο συνομιλίας μου δείχνει τα παλαιότερα διαθέσιμα μηνύματα αντί για τα νεώτερα, τι μπορώ να κάνω;


Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε εύκολα να κάνετε κλικ στο παράθυρο συνομιλίας και θα ενημερωθεί με τα πιο πρόσφατα μηνύματα.

Browser

Ποιοι  browsers προτείνονται για HTML5?

Το HTML5 είναι μια τεχνολογία που θα πρέπει να λειτουργεί καλά σε οποιοδήποτε υποστηριζόμενο πρόγραμμα περιήγησης που επιλέγετε. Εάν δεν είστε σίγουροι αν το πρόγραμμα περιήγησης υποστηρίζει HTML5, ελέγξτε τον ιστότοπο του προγραμματιστή λογισμικού για περισσότερες λεπτομέρειες. Αν και θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την πιο ενημερωμένη έκδοση του Google Chrome, του Mozilla Firefox ή της Opera. Συστήνουμε ειδικά να μην χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer. 

Επί του παρόντος (Φεβρουάριος 2019) το Microsoft Edge δεν λειτουργεί άριστα. Η Microsoft σχεδιάζει να κάνει κάποιες αλλαγές τους επόμενους μήνες, οι οποίες θα κάνουν το πρόγραμμα περιήγησης τους , σαν το Chrome και ελπίζουμε ότι αυτό θα βελτιώσει και την εμπειρία των χρηστών  στο μέλλον. Παρακολουθήστε τις ενημερώσεις τους για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με αυτό.

Πού μπορώ να βρω το Google Chrome;

Μπορείτε εύκολα να μεταφορτώσετε το Google Chrome από τον ιστότοπό τους εδώ. Αφού κάνετε κλικ στο "Λήψη του Chrome" θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, όπου θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τη λήψη κάνοντας κλικ στην επιλογή "Αποδοχή και Εγκατάσταση". Πριν από αυτό το βήμα, αποφασίστε εάν θέλετε να ορίσετε το Google Chrome ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης και εάν θέλετε να επιτρέψετε στο πρόγραμμα περιήγησης να αποστέλλει αυτόματα στατιστικά στοιχεία χρήσης και αναφορές σφαλμάτων στην Google, επιλέξτε τις σχετικές επιλογές όπως εμφανίζονται. Θα γίνει λήψη ενός αρχείου εγκατάστασης και η εγκατάσταση θα ξεκινήσει αμέσως, αν το εκτελείτε με τον Internet Explorer (όταν χρησιμοποιείτε τον Firefox, θα εμφανιστεί μια γραμμή με το ληφθέν αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία θα χρειαστεί να κάνετε διπλό κλικ και στη συνέχεια, αποδεχτείτε την εγκατάσταση επιλέγοντας "Εκτέλεση").

Πού μπορώ να βρω τον Firefox;

Για να εγκαταστήσετε το Mozilla Firefox  Επιλέξτε "Λήψη τώρα" και το αρχείο θα μεταφορτωθεί στον υπολογιστή σας. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο στο κάτω μέρος της σελίδας που θα σας ρωτά πώς να προχωρήσετε με το ληφθέν αρχείο. Επιλέξτε "Εκτέλεση" και θα εγκατασταθεί το Mozilla Firefox (όταν χρησιμοποιείτε το Google Chrome υπάρχει μια γραμμή με το ληφθέν αρχείο θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της σελίδας, το οποίο θα χρειαστεί να κάνετε διπλό κλικ και μετά να αποδεχτείτε την εγκατάσταση επιλέγοντας "Εκτέλεση" ).

Πού μπορώ να βρω τον Opera ?

Για να εγκαταστήσετε τον Όπερα, , Επιλέξτε "Λήψη" και το αρχείο θα μεταφορτωθεί στον υπολογιστή σας. Ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της σελίδας με το ληφθέν αρχείο. Κάντε κλικ στο αναδυόμενο παράθυρο. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο που θα σας ρωτά πώς να προχωρήσετε με το αρχείο. Επιλέξτε "Επιλογή" και θα εμφανιστεί ο διάλογος εγκατάστασης της Opera. Κάντε κλικ στην επιλογή "Εγκατάσταση" και η εγκατάσταση θα ξεκινήσει.

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιώ Microsoft Edge?

Από τον Φεβρουάριο του 2019, το Edge δεν συστήνεται επί του παρόντος λόγω ορισμένων προβλημάτων απόδοσης, αλλά οι ενημερώσεις αργότερα από τη Microsoft ενδέχεται να βελτιώσουν αυτό το ζήτημα. Προς το παρόν, χρησιμοποιήστε Chrome, Firefox ή Opera.

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιώ Internet Explorer?

Ο Internet Explorer είναι ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης και θα συνεχίσει να προκαλεί περισσότερα προβλήματα γενικά , όσο περνάει ο καιρός. Η Microsoft σταμάτησε να υποστηρίζει ενεργά το πρόγραμμα περιήγησης εκτός από κάποιες μικρές ενημερώσεις ασφαλείας και τελικά θα καταργήσει πλήρως την υποστήριξη. Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer, είναι σημαντικό να αναβαθμίσετε για να εξασφαλίσετε μια ομαλή και ασφαλή εμπειρία περιήγησης στο μέλλον, όχι μόνο για το Big Farm αλλά και για τη γενική χρήση του διαδικτύου.

Άλλαξα τον browser μου, αλλά δεν μπορώ να βρω το παιχνίδι πια! Τι να κάνω?

Μην ανησυχείτε, οι ....αγελάδες σας είναι ασφαλείς! Αν έχετε αλλάξει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για το Big Farm, οι σελιδοδείκτες σας από το παλιό πρόγραμμα περιήγησης δεν μεταφέρονται αυτόματα και μπορεί απλά να χαθεί η απλή σας μέθοδος σύνδεσης με το παιχνίδι. Αλλά μπορείτε εύκολα να βρείτε το παιχνίδι με την επίσκεψη του website http://www.bigfarm.goodgamestudios.com/ και να το αποθηκεύσετε ως σελιδοδείκτη (ανατρέξτε στην παρακάτω ερώτηση για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό).

Πώς μπορώ να ορίσω ένα σελιδοδείκτη ;

Google Chrome/Mozilla Firefox:

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο για τον οποίο σκοπεύετε να αποθηκεύσετε ένα σελιδοδείκτη.Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το αστέρι στη δεξιά πλευρά της γραμμής URL (πεδίο διεύθυνσης).Χρησιμοποιήστε είτε το προ-καταχωρισμένο όνομα είτε το όνομα του σελιδοδείκτη με τον τρόπο που θέλετε να εμφανίζεται.Αποφασίστε πού θα θέλατε να δείτε τον σελιδοδείκτη σας μετά την αποθήκευσή του. Η καλύτερη θέση θα ήταν να το αποθηκεύσετε στη γραμμή σελιδοδεικτών (Chrome / Firefox) ή στη γραμμή "Αγαπημένα" (Edge), ώστε να το βλέπετε πάντα στο επάνω μέρος του προγράμματος περιήγησης.

Έχω ήδη ένα σελιδοδείκτη, πρέπει να τον ενημερώσω;

Ναι! Αν  έχετε ήδη ένα σελιδοδείκτη εργασίας, σας συνιστούμε να βεβαιωθείτε ότι οδηγεί στο  http://www.bigfarm.goodgamestudios.com/ και σε καμία άλλη διεύθυνση URL. Άλλες διευθύνσεις URL μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα προβλήματα με τη φόρτωση ή την πρόσβαση στο παιχνίδι, οπότε βεβαιωθείτε ότι οι αποθηκευμένοι σελιδοδείκτες χρησιμοποιούν τη σωστή διεύθυνση. Σας συνιστούμε να ενημερώσετε τον τρέχοντα σελιδοδείκτη σας ούτως ή άλλως,, ακριβώς για να είστε στην ασφαλή πλευρά.

Γενικά

Βλέπω τις τιμές που εμφανίζονται στο παιχνίδι, που φαίνεται να είναι λανθασμένες, τι μπορώ να κάνω;

Μια καλή ανανέωση (το κλειδί F12 στο πληκτρολόγιό σας) κάνει την εργασία σε αυτές τις περιπτώσεις και θα πρέπει να λύσει αυτό το ζήτημα. Εάν εξακολουθούν να εμφανίζονται λανθασμένες τιμές και νομίζετε ότι σας λείπουν προϊόντα ή άλλα αγροτικά αντικείμενα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη και αναφέρετε την απώλειά σας

Πώς μπορώ να παίξω ,το Big Farm;

Μπορείτε να παίξετε Big Farm με τον ίδιο τρόπο όπως συνήθως, απλά επισκεφθείτε το  http://www.bigfarm.goodgamestudios.com/ (μπορείτε επίσης να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτόν τον σύνδεσμο, ώστε να είναι πάντα εύκολο να εντοπιστεί) και να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας ή να καταχωρίσετε έναν νέο εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα. Μην χρησιμοποιείτε άλλο σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα ή αδυναμία σύνδεσης / αναπαραγωγής.

Τι γίνεται με το αυτόνομο πρόγραμμα αναπαραγωγής Flash που χρησιμοποιούσα;

Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν δώσαμε συμβουλές για το πώς να παίξουμε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας ένα αυτόνομο Flash player, το οποίο μερικοί χρησιμοποιούν για λίγο. Δεδομένου ότι το HTML5 και Flash δεν είναι συμβατές τεχνολογίες, αυτό δεν θα είναι πλέον δυνατό. Αν χρησιμοποιούσατε προηγουμένως τη συσκευή αναπαραγωγής Flash, σταματήστε να επιχειρείτε να συνδεθείτε μέσω αυτής της εφαρμογής ή οποιασδήποτε άλλης διεύθυνσης URL από αυτήν http://www.bigfarm.goodgamestudios.com/ ,καθώς δεν θα λειτουργήσει ούτε θα σας επιτρέψει να παίξετε πια.

Τι θα συμβεί με τον λογαριασμό μου;

Τίποτα! Δηλαδή, δεν θα κάνουμε αλλαγές στο λογαριασμό σας και εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι με τον παλιό σας λογαριασμό και συνεχίζετε να παίζετε με αυτόν το λογαριασμό στην έκδοση HTML5. Δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο!

Θα εξακολουθούν να λειτουργούν τα στοιχεία σύνδεσης μου;

α στοιχεία σύνδεσης σας θα εξακολουθούν να ισχύουν και μπορείτε να συνδεθείτε ως συνήθως. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τον κωδικό πρόσβασης σας και καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας συλλέγοντας το δώρο καλωσορίσματος στο παιχνίδι, καθώς αυτό θα διασφαλίσει ότι μπορείτε πάντα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σας χωρίς τη βοήθειά μας, αν το χρειάζεστε.

Τι θα συμβεί ,με πρόοδο του παιχνιδιού μου;

Το αγρόκτημα σας θα παραμείνει στην  κατάσταση που το θυμάστε (εφ 'όσον το αφήσατε σε μια κατάσταση!). Τίποτα δεν θα αλλάξει εδώ και η πρόοδος δεν θα χαθεί.

Ξέχασα τον κωδικό μου! Πώς μπορώ να συνδεθώ ξανά;

Αf έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης σας και έχετε εγγραφεί με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω του εικονιδίου "Ξεχάσατε κωδικό;" στη σελίδα σύνδεσης. Απλά κάντε κλικ σε αυτό και θα εμφανιστεί ένα νέο πλαίσιο που θα σας ζητήσει την καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πληκτρολογήστε το, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί και θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης σας. Ελέγξτε επίσης τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας, καθώς μερικές φορές τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας μπορούν να  πάνε εκεί Εάν δεν έχετε εγγραφεί σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνήστε με την υποστήριξη μας με το σωστό όνομα χρήστη και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

Δεν γνωρίζω τα στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού μου! Τι μπορώ να κάνω τώρα?

Αν δεν θυμάστε τα στοιχεία σύνδεσης σας, μην πανικοβληθείτε! Εάν καταχωρίσατε το λογαριασμό σας με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης σας μέσω του κουμπιού "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης"; Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβετε θα εμφανίσει επίσης το όνομα χρήστη . Μπορείτε επίσης να ελέγξετε και άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας έχουμε στείλει, όπως το email με το δώρο καλωσορίσματος για εγγραφή στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να ανακαλέσετε τα στοιχεία σύνδεσης, καθώς η ομάδα υποστήριξης μας δεν μπορεί να βοηθήσει εκτός αν μπορεί να εντοπιστεί ένας λογαριασμός, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε καταγράψει τα στοιχεία σας κάπου ασφαλή για την αναφορά σας.

Ο λογαριασμός στο παιχνίδι , είναι αποκλεισμένος / απαγορευμένος! Τι μπορώ να κάνω?

Αν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί ή σας έχει απαγορευτεί η  είσοδος στο παιχνιδι , όπως υποδεικνύεται από ένα μήνυμα που εμφανίζεται , όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια κ.

Πώς μπορώ να συντομεύσω έναν σύνδεσμο για να το δημοσιεύσω στη συνομιλία στο παιχνίδι;

Οι υπηρεσίες συντόμευσης συνδέσμων είναι πολύ συνηθισμένες, ειδικά αν είστε χρήστης του Twitter για παράδειγμα. Ενώ μια αναζήτηση Google θα φέρει μερικά αποτελέσματα, η ομάδα του Big Farm συνιστά τη χρήση της υπηρεσίας shortener bit-link. Αυτό σας επιτρέπει να επικολλήσετε συνδέσμους που είναι πολύ, πολύ μικρότεροι από την έκδοση πλήρους μήκους και εξοικονομούν χώρο στο πλαίσιο συνομιλίας ή μηνύματα. Μπορείτε να μεταβείτε στη σύνδεση shortener της Google,  ή πληκτρολογώντας 'bitly.com' στο browser. Στη συνέχεια, απλά επικολλήστε το σύνδεσμο που θέλετε να συντομεύσετε και κάντε κλικ στο κουμπί 'Shorten' για να πάρετε μια ωραία και συμπαγή έκδοση του συνδέσμου σας για να επικολλήσετε όπου θέλετε.

Μπορώ να παίξω Big Farm στην κινητή συσκευή μου;

Εκτός από την κινητή έκδοση του παιχνιδιού Big Farm: Mobile Harvest, η νέα έκδοση HTML5 του παιχνιδιού μπορεί να αναπαραχθεί σε κανονικά προγράμματα περιήγησης για κινητά. Το παιχνίδι εξακολουθεί να στοχεύει σε συσκευές επιτραπέζιων υπολογιστών και τα τυχόν σφάλματα που προκύπτουν από την αναπαραγωγή σε μια κινητή συσκευή δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη, αλλά πρέπει να είναι διαθέσιμη η δυνατότητα να δοκιμάσετε να παίξετε το παιχνίδι στο κινητό σας τηλέφωνο! 

Αυτή τη στιγμή, η χαρά του Big Farm στις κινητές συσκευές σας εμποδίζεται από ένα πρόβλημα, το οποίο εμποδίζει τους χρήστες ορισμένων εφαρμογών του προγράμματος περιήγησης, όπως το Google Chrome και το Firefox Apps, να πλοηγούν στο αγρόκτημα τους, γεγονός που καθιστά τη γεωργία μια μεγάλη πρόκληση. Όμως, το Big Farm εξακολουθεί να παίζεται με το πρόγραμμα περιήγησης Puffin. Ακολουθεί μια μικρή λύση για εσάς: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία του δείκτη του ποντικιού  από τη ρύθμιση μενού, κρατήστε πατημένο το δρομέα του ποντικιού ή το trackpad για λίγο μέχρι ο κύκλος να εμφανιστεί στην οθόνη. Αφού φορτιστεί ο κύκλος, μπορείτε να σύρετε την οθόνη και να μετακινηθείτε γύρω από το αγρόκτημα. Για τις άλλες επιλογές, θα δούμε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει από την πλευρά μας.


Παρακαλώ σημειώστε: Αυτή η ανακοίνωση θα ενημερώνεται τακτικά από εμάς για να καλύπτει πάντα όλες τις σημαντικές ερωτήσεις που έχετε.


Σας ευχαριστούμε για όλες τις ερωτήσεις σας και για το ότι είσαστε...καταπληκτικοί τ!


Η ομάδα διαχείρισης του

Post edited by Viper1337 on
Sign In to comment.