Αρχική Greek Η επιτροπή σχεδιασμού

Σημαντικές πληροφορίες ! - Ανακοίνωση Ανακοίνωσης

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753

Γεια σας B,F αγρότες!


Προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε όχι μόνο το παιχνίδι, αλλά και την επικοινωνία μας με σας, τις κοινότητες μας. Σήμερα θέλουμε να σας ανακοινώσουμε μια βελτίωση, η οποία θα μας επιτρέψει να σας ενημερώνουμε  και να μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε σημαντικές πληροφορίες για όλους σας με έναν τρόπο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε μέχρι τώρα.


Ελπίζαμε να έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνούμε άμεσα με τους παίκτες μας εδώ και πολύ καιρό και - χάρη στις προσπάθειες των προγραμματιστών από όλες τις ομάδες παιχνιδιών μας - αυτό έχει γίνει πραγματικότητα. Το εργαλείο μπορεί να φαίνεται πολύ απλό, αλλά είναι ένα τεχνικό αριστούργημα και είμαστε τόσο χαρούμενοι που το έχουμε στη ζώνη εργαλείων μας.


Το παραπάνω είναι ένα παράδειγμα του τρόπου εμφάνισης των ανακοινώσεων στο παιχνίδι. Αυτά τα μηνύματα θα εμφανιστούν όταν συνδεθείτε στο παιχνίδι (ή όταν σας σταλούν σε περίπτωση που είστε ήδη συνδεδεμένοι) και εάν έχετε ήδη δει το μήνυμα, μπορείτε να πατήσετε στην επιλογή  "Να μην εμφανιστεί ξανά" για να βεβαιωθείτε ,ότι δεν θα το βλέπετε περισσότερες φορές από ότι χρειάζεται.


Αυτή η νέα εξέλιξη είναι κάτι με το οποίο  είμαστε ενθουσιασμένοι, ανυπομονούμε να σας ενημερώσουμε για τα σημαντικά στοιχεία σχετικά με το παιχνίδι, τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε και τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν! Τέτοια συστήματα είναι αρκετά σπάνια στα ιντερνετικά παιχνίδια μέσω browser  και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεχωρίζουμε από το πλήθος για να σας φέρουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Παρακολουθήστε τις νέες ανακοινώσεις μετά την επόμενη προγραμματισμένη αναβάθμιση.


Ευτυχισμένες; καλλιέργειες!


Σχόλια

 • -NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
  επεξεργάστηκε 15.11.2018
  Διευκρινιστικά να προσθέσουμε ότι:
  Θα είναι ένα αναδυόμενο μήνυμα, αλλά δεν θα είναι συχνό. Δεν σχεδιάζουμε να δίνουμε καθημερινές  ή άσκοπες ενημερώσεις, αλλά μόνο όταν ,πραγματικά πρέπει να μοιραστούμε τις σημαντικότερες πληροφορίες με τις  κοινότητες.

  Το πιο συνηθισμένο , θα μπορούσε να είναι ένα μικρό σύνολο σημειώσεων,που θα  ανακατευθύνουν στο φόρουμ για το πλήρες σετ ενημέρωσης, αλλά δεν σκοπεύουμε να κουράζουμε τους παίκτες με αυτό .

  Προς το παρόν θα είναι ένα popup στο κέντρο της οθόνης , ίσως με περαιτέρω ανάπτυξη θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να είναι λίγο περισσότερο στο πλάι ή όχι τόσο στο κέντρο , αλλά πρέπει επίσης να εξετάσουμε το μέγεθος της οθόνης των παικτών ώστε να μπορεί να γίνει όσο λιγότερο περίπλοκο.
  Φυσικά θα μπορούμε να  προωθήσουμε και σχετικές προτάσεις!

  Φιλικά
Αυτή η συζήτηση έχει κλείσει.