Αρχική Greek Η επιτροπή σχεδιασμού

Πληροφορίες σχετικά με τα νέα μας συνδρομητικά πακέτα

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
                                        

Γεια σας B.F αγρότες .
σίγουρα  όλοι ενδιαφέρεστε πολύ για το περιεχόμενο των συνδρομητικών μας  πακέτων και υπήρξαν πολλές συζητήσεις και πολλές θεωρίες σχετικά με το τι θα περιέχουν. Θα θέλαμε να ρίξουμε λίγο παραπάνω ....φως σε αυτό το θέμα και να σας ενημερώσουμε σε τι μπορείτε να προσβλέπετε ,όταν αγοράζετε ένα από τα πακέτα μας!

Δύο πακέτα θα είναι αρχικά διαθέσιμα και τα έχουμε γεμίσει με μερικά πράγματα μεγάλης αξίας,
με το πρώτο πακέτο ένα να είναι το πιο ευεργετικό για τον δικό σας λογαριασμό παίκτη
 και το άλλο να ωφελεί ολόκληρο τον συνεταιρισμό σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος του!
Κάθε πακέτο μπορεί να αγοραστεί από το παιχνίδι και θα επαναλαμβάνεται  κάθε μήνα , για να είναι ενεργό.
Δεν θέλετε τη συνδρομή για αυτόν τον μήνα; Εύκολο! Μπορείτε να το ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε και στη συνέχεια να το ξεκινήσετε ξανά όποτε θέλετε! Δεν υπάρχει πίεση και θα εμφανιστεί καθαρά αυτό,κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας πριν αγοράσετε ακόμη κάποιο  πακέτο συνδρομών .

                                         

Τώρα, το περιεχόμενο! 

Το πακέτο  παίκτη, γνωστό ως το πακέτο ευκολίας, 


σας προσφέρει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε όλα τα νέα μας χαρακτηριστικά ευκολίας σε ένα  πραγματικά μεγάλο όφελος! Εάν χρησιμοποιείτε αυτά τα χαρακτηριστικά πολύ,τότε αυτό είναι ένα πακέτο για εσάς. Θα έχετε απεριόριστη χρήση των ενεργειών της αυτόματης συγκομιδής και της επαναλαμβανόμενης σποράς( Harvest-All και Repeat-Harvest) ενώ η συνδρομή σας είναι ενεργή, εξοικονομώντας σας ένα καλό ποσό χρυσού  και επιτρέποντάς σας να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο , με ότι αγαπάτε στο Big Farm.
 Οι παίκτες με τη επιλογή αυτής της  συνδρομής, θα πρέπει φυσικά να χρησιμοποιούν αυτά τα χαρακτηριστικά με μη αυτόματο τρόπο (κάνοντας δηλ. κλικ σε αυτά) , γτ ΔΕΝ θα ενεργοποιούνται αυτόματα.

Ακολουθεί το συνεταιριστικό πακέτο, 


ένα πραγματικά μεγάλο πακέτο που γίνεται καλύτερο και καλύτερο! Γιατί θα μας ρωτήσετε? Επειδή για κάθε μέλος του συνεταιρισμού σας ,  τα μπόνους που είναι ενεργά ,θα αυξηθούν!
Αλλά μην ανησυχείτε, ακόμα κι αν είσαστε .....στρατός ενός, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε το δικό σας συνεταιρισμό , ώστε και εσείς να επωφεληθείτε από τα μπόνους του πακέτου. Κάθε στοιχείο στο πακέτο αυτό, είτε :
 • ενισχύει τα αποτελέσματά σας,
 • μειώνει τους χρόνους
 • ή προσθέτει προϊόντα σε συμβόλαια για εσάς (όπως και το μυστικό απόθεμα του Λέστερ).
Μόνο ένα μέλος χρειάζεται να αγοράσει αυτή την συνδρομή για να πάρετε αυτά τα μπόνους, αλλά όσο περισσότεροι από εσάς  αποφασίζουν να εγγραφούν, τόσο περισσότερα οφέλη θα λαμβάνετε!
 Εάν τα μέλη σας είναι αγοραστές χρυσού (ή όχι), αν είναι στον συνεταιρισμό σας και έχουν πάρει την συνδρομή , το σημαντικό είναι ,ότι όλοι θα παίρνουν τα μπόνους του συνεταιριστικού πακέτου! Και πολύ καλύτερα αν εγγραφούν περισσότεροι συμπαίκτες σας  ,θα βοηθήσουν όλη την ομάδα να αυξήσει τα μπόνους, σε ολοένα και μεγαλύτερα ύψη!

                                              


Όλα αυτά είναι καλά και ωραία, αλλά σας ακούμε να λέτε, 
"τι μπόνους θα περιλαμβάνει το κάθε πακέτο;"
 Λοιπόν, εδώ είναι μερικά παραδείγματα για να σας δώσουμε μια πρώτη εικόνα ,  μέχρι να αποκαλύψουμε το πλήρες και ολοκληρωμένο περιεχόμενο αυτού του φοβερού πακέτου μπόνους!

 • Ώθηση Β.Ε για τις κανονικές παραγωγές - Έχετε μερικά νεότερα μέλη; Ή ίσως μόλις ξεκινήσατε ένα συνεταιρισμό; Πάρτε το ενισχυτή Β.Ε για να τους βοηθήσετε να επιτύχουν τον στόχο  τους.

 • Μειωμένο κόστος ερευνητών - Οι ερευνητές μπορεί να είναι δαπανηροί, αλλά με αυτό το πακέτο , μπορείτε να μειώσετε το κόστος τους για ολόκληρο τον συνεταιρισμό σας .

 • Συμβόλαιο πλήρωσης - Έχετε το απόθεμα του Lester, αλλά με αυτό το μπόνους μπορείτε να ξεκινήσετε κάθε νέο συμβόλαιο , με κάποιο έξτρα μπόνους , στα προϊόντα που πρέπει να δώσετε.

 • Μειωμένο κόστος υλικών για αναβαθμίσεις στο συνεταιριστικό χωρίο  - Οι αναβαθμίσεις του χωριού απαιτούν το σύνολο του συνεταιρισμού να συνεργαστεί μαζί, αλλά αυτό μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο με αυτή τη μείωση του κόστους υλικού.

Όλα τα περιεχόμενα θα ακολουθήσουν παρόμοιες γραμμές με τους ενισχυτές, τις μειώσεις χρόνου και την αύξηση της παραγωγής, αλλά μην ξεχνάτε! Κάθε μία από αυτές τις παροχές αυξάνεται όταν ένας συνεταιρισμός έχει περισσότερα μέλη που είναι επίσης εγγεγραμμένα! 

                                     

Αλλά πόσο κοστίζει αυτό το πακέτο; Χαιρόμαστε που το ρωτήσατε.
Το πακέτο ευκολίας , θα κοστίσει € 4,99 το μήνα
και το πακέτο συνεταιρισμού  € 9,99 το μήνα!
Αυτά είναι πακέτα πραγματικά πολύ μεγάλου οφέλους, και είναι εντελώς ευέλικτα. Αγοράστε ένα, αγοράστε και τα δύο, κάντε ένα διάλειμμα και κάντε μαι νέα αγορά πακέτου αργότερα, εξαρτάται από εσάς!

                              


Οι συνδρομές θα είναι διαθέσιμες στο παιχνίδι ,  τον επόμενο μήνα, οπότε μέχρι τότε ......να έχετε  ευτυχισμένες καλλιέργειες

Φιλικά
η ομάδα διαχείρισης του


Σχόλια

 • -NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
  Γεια σας,
  είχαμε κάνει κάποιες σχετικές ερωτήσεις στο σχεδιαστικκό τμήμα , για να διευκρινήσουμε θέματα με τις συνδρομές και σήμερα σας δίνω τις πρώτες διευκρινήσεις

  "Εάν εγγραφείτε για τις μηνιαίες συνδομές στα πακέτα μας , τα χρήματα θα λαμβάνονται κάθε μήνα,, εκτός αν το ακυρώσετε,
  γι 'αυτό υπογραμμίσαμε το γεγονός ότι μπορείτε να ακυρώσετε εύκολα, οποτεδήποτε, μέσα στο παιχνίδι.
   Εάν οι παίκτες θέλουν να το δοκιμάσουν, μπορούν να το κάνουν εύκολα και είναι απλό να το ακυρώσουν ,ανά πάσα στιγμή.
  Πρέπει να το τονίσετε , ότι μπορεί ο κάθε παίκτες να το ακυρώσει όποτε το επιθυμεί ,γτ σίγουρα θα δεχτήτε, αρκετές  ερωτήσεις γι 'αυτό"

  Φιλικά
 • -NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
  Η αγορά των 2 πρώτων πακέτων , που αναφέρονται στην παραπάνω ενημέρωση ,
  θα γίνεται με σχετική επιλογή αποδοχής μέσα από το παιχνίδι ,

  Το σύστημα είναι αρκετά απλό, δν επιθυμούμε να έχουμε κάτι με πολλές και  πολύπλοκες διαδικασίες.
   
  Προς το παρόν, θα έχουμε λοιπόν, ένα νέο  μενού επιλογής , οι παίκτες θα κάνουν κλικ σε αυτό και θα ανοίξουν ένα  διάλογο συνδρομών, όπου θα μπορούν
  • να δουν την τρέχουσα συνδρομή τους,
  • να ακυρώσουν την τρέχουσα συνδρομή τους
  • ή να αγοράσουν μια νέα συνδρομή.


  Το κουμπί επιλογής , θα εμφανίζει σαφώς από τότε που ο χρήστης θα είναι ενεργός μέσα στο παιχνίδι και μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή

  Φιλικά


Sign In to comment.