Αρχική Greek Η επιτροπή σχεδιασμού

Αλλαγές στο V.F

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
Γεια σας B.F αγρότες ,
θα θέλαμε να σας δώσουμε μια σύντομη ματιά στα θέματα του Village Fair που θα αντιμετωπίσουμε με την επερχόμενη ενημέρωση μας,τον Οκτώβριο.

  • Εμφάνιση των ονομάτων των παικτών που έχουν ξεκινήσει μια πρόκληση στη συνομιλία του συνεταιρισμού ("... έχει ξεκινήσει μια πρόκληση")

  • Ο αριθμός των συνεταιρισμών σε ένα πρωτάθλημα θα προσαρμοστεί

  • Το γνωστό σύστημα προώθησης και υποβιβασμού θα εφαρμοστεί. Οι συνεταιρισμοί θα μεταφερθούν σε κατηγορίες ή θα παραμείνουν στην κατηγορία τους μετά από κάθε έκδοση του γεγονότος, με βάση την απόδοσή τους. Εάν είσαστε ο  κορυφαίος συνεταιρισμός  στην κατηγορία σας, θα πάτε σε μία  υψηλότερη ,ενώ  εάν δεν έχετε πετύχει τον στόχο σας, θα πάτε σε μία πιο  κάτω. Αυτό υλοποιείται για να δημιουργηθεί ένα δυναμικό σύστημα στο οποίο οι συνεταιρισμοί με παραπλήσια  δυναμική , θα  ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να  κρατήσουν το γεγονός , πιο ενδιαφέρον, για όλους.

Ορισμένες πρόσθετες διορθώσεις


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα θέματα και το άλλο περιεχόμενο για την επερχόμενη ενημέρωση θα ακολουθήσουν σε ξεχωριστή ανακοίνωση την επόμενη εβδομάδα.

Η  αγροτική σου ομάδα
Sign In to comment.