Αρχική Greek Η επιτροπή σχεδιασμού

Μελλοντικοί σχεδιασμοί (2018-2019)

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
επεξεργάστηκε 09.10.2018 σε Η επιτροπή σχεδιασμού


Καλωσορίστε όλα! Με αυτό το post θα θέλαμε να σας δώσουμε μια προεπισκόπηση του τι έρχεται για το υπόλοιπο του έτους στο Big Farm, μαζί με μερικές σκέψεις και ιδέες, ορισμένων σχεδίων για το τι σκεφτόμαστε για την συνέχεια. Ας δούμε λοιπόν τι έχει σχεδιαστεί για το 2018 (και ενδεχομένως το 2019)!

                                   

Επερχόμενες αλλαγές για το  2018

 • Αλλαγές στον ακροβατικό χαρταετό

  • Ο ακροβατικός χαρταετός, ήταν ένα εξαιρετικό στοιχείο που ήταν πολύ περιζήτητο από τους παίκτες λόγω της ώθησης που έδινε στην εκδήλωση του C.C. Όταν προστέθηκε αυτό το στοιχείο, έγινε θετικά αποδεκτό από τις κοινότητες , αλλά αργότερα ήταν ξεκάθαρο το αποτέλεσμα που είχε στο πρωτάθλημα συνεταιρισμών ,γτ δν  εξισορρόπησε σωστά ,την ροή της εκδήλωσης και προσέφερε σε έναν μικρό αριθμό παικτών , ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Θέλουμε να δώσουμε αυτό το στοιχείο πίσω σε εσάς αλλά με πολύ λιγότερο ζημιογόνο και πολύ πιο δίκαιο τρόπο! Συνεπώς, θα επεξεργαστούμε το στοιχείο και θα κυκλοφορήσουμε μια νέα έκδοση του, εισάγοντας ένα όριο στην ώθηση που μπορεί να έχετε ανά χαρταετό, καθιστώντας τον αναβαθμίσιμο, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε την ενίσχυση σας και το κυριότερο,να το κάνουμε, ξανά, διαθέσιμο για όλους!
 • Συνδρομητικά πακέτα
 • Θα εισαγάγουμε συνδρομές στο παιχνίδι, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ένα επαναλαμβανόμενο πακέτο περιεχομένου που θα παραδίδεται στο λογαριασμό σας κάθε μήνα. Αυτό θα ξεκινήσει με δύο πακέτα, ένα πακέτο παίκτη και ένα πακέτο συνεταιρισμού. Το πακέτο μονάδων αναπαραγωγής σας βοηθά να διαχειριστείτε το αγρόκτημα σας, με δυνατότητες όπως για παράδειγμα η απεριόριστη χρήση του θεριζοαλωνιστικού μηχανήματος όταν η συνδρομή είναι ενεργή και εστιάζοντας στο γεγονός ότι θα καταστήστε καθημερινά την  φάρμα σας,πιο εύχρηστη. Το συνεταιριστικό πακέτο προσφέρει οφέλη για ολόκληρο τον συνεταιρισμό,ενώ θα  βελτιώνεται όταν έχουν εγγραφεί περισσότερα μέλη! Μπορείτε να μειώσετε την δυστυχία  στις φάρμες σας, να μειώσετε το κόστος των κατασκευών και πολλά άλλα! Αυτά αργότερα θα επεκταθούν με περισσότερα πακέτα, περισσότερο περιεχόμενο και περισσότερη ποικιλία. Δείτε το πλήρες περιεχόμενο των πακέτων στο παιχνίδι αυτό το έτος!Κάντε την  σας φάρμα πιο εύχρηστη.  

 • Village Fair
Κάποια νέα χαρακτηριστικά , έρχονται στο V.F! Η δυναμική προώθηση και η υποβιβασμός μεταξύ των γεγονότων θα πρέπει να...... ζεστάνει  τον ανταγωνισμό και να κάνει λίγο πιο ενδιαφέροντες τους πίνακες αποτελεσμάτων. 

Θα παρέχοντα  επίσης εσωτερικά αποτελέσματα συμμετοχής και ανταμοιβές για τους πιο χρήσιμους παίκτες κάθε ομάδας, έτσι ώστε οι πιο δραστήριοι παίκτες του συνεταιρισμού να μπορούν να κερδίσουν κάποια μεγαλύτερη ανταμοιβή για τις προσπάθειές τους.

 • Συνδυασμένος έμπορος
Ο Benny εργάζεται σκληρά για να πουλήσει όλα τα είδη του και να κάνει συναλλαγές για τα διάφορα νομίσματα , που είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι. Δεν θα ήταν ευκολότερο αν ήταν ήταν πάντα σε ένα μόνο μέρος? Συμφωνούμε! Και έτσι θα δημιουργήσουμε έναν μόνιμο έμπορο όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε νόμισμα παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή για να πάρετε τα αντικείμενα  που θέλετε. Αυτή η νέα μόνιμη θέση για όλους τους εμπόρους θα εμφανιστεί τον Δεκέμβριο, και αυτό μας οδηγεί και στα νέα σχετικά με ...

 • Επαναλάβετε το  κέρασμα
 • Τα γούρια θα επιστρέψουν το Δεκέμβριο μαζί με τον νέο συνδυασμένο έμπορο. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Κάρμα πόντους σας για να αγοράσετε τα γούρια που επιθυμείτε ,από τον νέο μας έμπορο. Οι φάρσες δεν θα επιστρέψουν στον έμπορο (αν και εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες σε όσους ήδη τις έχουν), αλλά θέλουμε να συνεχίσετε να βοηθάτε τους φίλους σας και να εξαπλώνετε την..... αγάπη! Τα γούρια, θα είναι τελικά διαθέσιμα με χρυσό, αλλά θα έχετε αρκετό χρόνο για να ξοδέψετε τα υπόλοιπα σημεία του Κάρμα ,πριν από τότε(την αγορά του δηλαδή μόνο με χρυσό).

 • Τροχός του Άγιου Βασίλη (Πόντοι Κάρμα)
 • Εκτός από τους πόντους Karma που προστίθενται στον έμπορο μας, θα διασφαλίσουμε ότι τα σημεία Karma σας θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην εκδήλωση του Santa's Wheel τον Δεκέμβριο και θα σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε, μερικές ωραίες ανταμοιβές διακόσμησης!
        
 • Χριστούγεννα 2018
 • Η ανατροφοδότηση από τα τελευταία δύο χρόνια κατά την περίοδο των Χριστουγέννων μας έδειξε ότι η προηγούμενη εκδήλωση των Χριστουγέννων δεν ήταν καλύτερη. Θέλουμε να σας προσφέρουμε μια καλή αίσθηση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και η εκδήλωση του Santa's Wishlist -λίστας του Αι -Βασίλη- ,δεν ήταν και ο καλύτερος σχεδιασμός γεγονότος , όπως έτρεξε στο παρελθόν. Ως αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να μην το "τρέξουμε" αυτό το γεγονός φέτος ή πάλι στο μέλλον. Αντ 'αυτού θα τρέχουμε τα άλλα συνηθισμένα Χριστουγεννιάτικα γεγονότα (το Ημερολόγιο της Εκδήλωσης και τον Τροχό του Άγιου Βασίλη) με κάποιες ενημερωμένες -επίκαιρες ανταμοιβές!

 • Περαιτέρω ιδέες για το 2018( και αργότερα)

Ενώ τα παραπάνω θέματα έχουν ήδη προγραμματιστεί για το τρέχον έτος, έχουμε και μερικά ακόμα θέματα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Εδώ είναι μια προεπισκόπηση των σχεδιασμών μας, που είναι μαζί, στη λίστα των πραγμάτων που πρέπει να προσθέσουμε!

 • Αυξημένη αποθήκευση διακοσμητικών

  • Τα διακοσμητικά στοιχεία αποτελούν βασικό κομμάτι του παιχνιδιού, όχι μόνο γτ είναι χρήσιμα για τη μείωση του κόστους παραγωγής, αλλά και για τον καλύτερο τρόπο , να αναδείξετε την προσωπικότητα και το μοναδικό στυλ σας. Αγαπάμε , το πόσο διαφορετικές είναι όλες οι φάρμες σας και θέλουμε να σας δώσουμε περισσότερη ελευθερία σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε αποφασίσει να επεκταθεί η ικανότητα αποθήκευσης των διακοσμητικών στις 200 , έτσι ώστε να σάς δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές!

 • Χώρος διακοσμητικών

  • όπως αναφέραμε και πιο πριν, τα διακοσμητικά στοιχεία είναι ένα σημαντικό και βασικό μέρος του παιχνιδιού, γι 'αυτό θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια περιοχή όπου μπορείτε να αναδείξετε τις διακοσμήσεις σας! Η νέα περιοχή θα είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να αναδείξετε τις αγαπημένες σας διακοσμήσεις.

 • Λειτουργία διάταξης

  • Κάποιοι από εσάς μπορεί να θυμάστε ότι πέρυσι κυκλοφόρησε μια λειτουργία που σας βοήθησε να οργανώσετε τα κτίρια και τις διακοσμήσεις σας με ένα εύχρηστο τρόπο και με εργαλεία -δυνατότητες αποθήκευσης τους. Θα εισαγάγουμε εκ νέου τη λειτουργία διάταξης με την πλήρη αναδημιουργία του βασικού κώδικα από την αρχή για να επαναφέρουμε την παλιά εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του χαρακτηριστικού και να κάνουμε ακόμα πιο εφικτό το ταξίδι σας, σε μία  πιο αποδοτική (και όμορφη) φάρμα! Τίποτα δεν θα αλλάξει και η διάταξη θα λειτουργήσει ακριβώς όπως πριν, απλά.... καλύτερα!

                   


Προεπισκόπηση για το 2019

Δείτε λοιπόν  τα θέματα που εξετάζουμε και εργαζόμαστε , στο B.F για το 2019.

 • Χαρακτηριστικά ευκολίας (Διαχείριση παραγωγής)

  • Θα προσθέσουμε περισσότερες λειτουργίες ευκολίας για να κάνουμε την καθημερινότητα σας στην φάρμα ,πιο ευχάριστη και ευκολότερη, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στα γεγονότα και τις λειτουργίες που σας ταιριάζουν περισσότερο. Ένα παράδειγμα αυτού ,είναι ένας «υπεύθυνος παραγωγής», ένας πιο εμπεριστατωμένος τρόπος για να διαχειριστείτε το αγρόκτημα σας και αυτό που παράγεται σε αυτό.

 • Περισσότερο .....Oktoberfest!

  Και μετά από αυτό το μικρό ταξίδι στην τρομακτική πόλη ας μιλήσουμε για το Oktoberfest. Εφόσον το γεγονός Oktoberfest είναι πολύ σημαντικό και δημοφιλές για να το τρέξουμε μόνο μία φορά το χρόνο ,αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το γεγονός πολλές φορές το χρόνο με κάποιες βελτιώσεις. Όταν σχεδιάζουμε να το ξανακάνουμε, θα το  ανακοινώσουμε με τις επόμενες ενημερώσεις μας. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν τη διάθεση των σπόρων για εκδήλωση και στις τρεις κύριες φάρμες σας, αλλάζοντας το εικονίδιο για το Oktoberfest σε κάτι πιο μοναδικό και τα νομίσματα King Ludwig /Βασιλιά Λουδοβίκου που θα εμφανίζονται στην απογραφή σας.

  • Αναβαθμίσεις Greta 

  • Η Greta -η  αρχιτέκτονας διακοσμητικών- δημιουργήθηκε σε μια εποχή που το χωριό δεν υπήρχε και η ευτυχία του χωριού ήταν μόνο μια λαμπρή σκέψη , στα μάτια των σχεδιαστών μας. Θα πάρει κάποιες αναβαθμίσεις , έτσι ώστε να μάθει πώς να "χειριστεί" την συνεταιριστική ευτυχία /VHP  πολύ καλύτερα, καθώς και κάποιες γενικές βελτιώσεις στο σύστημα.

 • Το  αγρόκτημα του ηφαιστείου (ιδέα επανεξέτασης)

  • Σας έχουμε δει , να κάνετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα και τώρα θα θέλαμε να λάβουμε τελικά την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε για το τέταρτο κύριο αγρόκτημα μας. Κατά τη διαδικασία σχεδιασμού παρατηρήσαμε, ότι τα πράγματα δεν μπορούν να υλοποιηθούν όπως ακριβώς σκοπεύαμε και απαιτείται μια επανεξέταση της όλης ιδέας. Αυτό μπορεί να χρειαστεί αρκετό χρόνο για να τεθεί σε εφαρμογή, καθώς πρέπει να επανεξετάσουμε με ακρίβεια πώς θα λειτουργήσει το αγρόκτημα και να συνδεθεί, με τα άλλα υπάρχοντα χαρακτηριστικά και γεγονότα. Δεδομένου ότι αυτή είναι η περίπτωση, δεν μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά θα συζητήσουμε το πεδίο εφαρμογής του νέου αγροκτήματος και τι σκοπεύουμε να φέρουμε μαζί του όταν τελικά ,θα ολοκληρωθεί .

 • Αλιεία βαθέων υδάτων -επανασχεδιασμός (ίσως το επόμενο έτος)

  • Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενες ενημερώσεις, σκοπεύουμε να επεξεργαστούμε την περιοχή της Α.Β.Υ, για να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία για όλους. Μετά την αλλαγή, παρατηρήσαμε ότι μερικοί από εσάς δεν είσαστε πολύ ευχαριστημένοι με το πώς λειτουργεί η μηχανική του δρώμενου και επιθυμείτε για αλλαγές, τις οποίες θα εκτελέσουμε κατά τη διάρκεια του 2019. Μεταξύ άλλων, αυτά θα περιλαμβάνουν:

   • Ένας νέος τρόπος εμφάνισης του στόλου σας από σκάφη ,για να τα χρησιμοποιείτε περισσότερο

   • Περισσότερη εξάρτηση από τις δεξιότητες από τα τυχαία συμβάντα του τρέχοντος συστήματος (όλα τα είδη  ψαριών , διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή)

   • Περισσότερες θέσεις ψαρέματος, περισσότερες βάρκες διαθέσιμες για χρήση και κατά συνέπεια ακόμα μεγαλύτερη αλιεία!

 • Δεντρόσπιτο γάτας

  • Οι γάτες είναι φοβερές! Το γνωρίζουμε, το διαδίκτυο άλλωστε ,το έχει γνωρίσει εδώ και πολλά χρόνια. Παρουσιάσαμε το σπίτι της γάτας σας,  γιατί θέλαμε να φέρουμε μερικά από αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά στις φάρμες σας. Δυστυχώς η αποδοχή δεν ήταν μεγάλη για αυτό το χαρακτηριστικό και μέχρι στιγμής, έχουν ....μειωθεί λίγο οι αρχικές προσδοκίες . Το γνωρίζουμε  και θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, αναβαθμίζοντας το δεντρόσπιτο σας, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της γραμμής-δυσκολίας εισόδου-αρχικής ενεργοποίησης του, ώστε να είναι λίγο πιο εύκολο να ξεκλειδώσετε αυτόν τον σύντροφο  σας και να αυξήσετε τον αριθμό των κόλπων που μπορεί να πραγματοποιήσει ,ενώ ταυτόχρονα θα σιγουρευτείτε ότι είστε και εσείς πολύ καλύτεροι.

 •  Αλλαγές προσωρινών αγροκτημάτων

  • Τα προσωρινά αγροκτήματα σχεδιάστηκαν αρχικά ως ένα κομμάτι μιας ευχαρίστησης, για νέα χαρακτηριστικά, μηχανικής και εμπειρίας για εσάς, αλλά πρωτίστως ως ένας διαφορετικός τρόπος να κάνετε , ένα διασκεδαστικό διάλειμμα από τη συνήθη καθημερινή ενασχόληση σας με το B.F. Τα τελευταία χρόνια έχουμε προσθέσει παραλλαγές των προσωρινών αυτών εκμεταλλεύσεων που έχετε απολαύσει, αλλά πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σε αυτό που σχεδιάσαμε και να αρχίσουμε να παίρνουμε τις προτάσεις σας για όσα θέλετε να αλλάξετε σχετικά. Θα εξετάσουμε τα σχόλια που μας δώσατε , για αυτά τα αγροκτήματα , ζαχαρωτών, χειμερινά και τροπικά , έτσι ώστε να τα βελτιώσουμε, να εισαγάγουμε κάποιες νέες και διασκεδαστικές στιγμές , που θέλουμε να απολαύσετε και να σας προσφέρουμε πιο διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε έξω από τα υπάρχοντα και καθημερινά στις  κύριες εκμεταλλεύσεις.


Αυτοί είναι εν ολίγοις οι στόχοι μας για το 2018 , αλλά και κάποιες για το 2019! Ποια θα είναι για εσάς η καλύτερη/αναμενόμενη  αλλαγή ή προσθήκη , από όσα διαβάσατε? Σε τι προσβλέπετε?

 Ελπίζουμε σε ευτυχισμένες  καλλιέργειες!

Η ομάδα διαχείρισης τουPost edited by -NEMESIS- on

Σχόλια

 • tasos paok (GR1)tasos paok (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 17
  να μην ξεχασουν στις επερχομενες αλλαγες να αλλαξουν και το ολο συστημα με το παζαρι χωριου.ειναι ανεπιτρεπτο να μπορει να ξεκιναν προκλησεις μελη που δεν ειναι αναπληρωτες.με τον υπαρχουσα τροπο ξεκιναει οποιος θελει απειρος παιχτης η παιχτης που θελει να μπει αποκλιστηκα να κανει ζημια ξεκινανε πολυωρες προκλησεις καταστρεφοντας το παιχνιδι ολον των  παιχτων του συνεταιρισμου και φυσικα οι προκλησεις μενουν ανολοκληρωτες καταστρεφοντας ολο τον κοπο μας.παρακαλω να μπει αμεσα στις αλλαγες αυτες
Sign In to comment.