Αρχική Greek Η επιτροπή σχεδιασμού

Σχεδιασμός-ενίσχυση εμφανίσεων

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
επεξεργάστηκε 28.09.2018 σε Η επιτροπή σχεδιασμού

Γεια σας , φίλοι αγρότες ,
μπορεί να έχετε δει έναν ύπουλο ρεπόρτερ από το Racing Farmer(αρχική σελίδα ενημέρωσης παιχνιδιού)  που να σας δίνει  εσωτερικές πληροφορίες για  κάποιο μελλοντικό περιεχόμενο, που αφορά τις αναμνηστικές μας εμφανίσεις! Είμαστε σίγουροι ότι έχετε πολλές ερωτήσεις, γι 'αυτό , παρακάτω σας δίνουμε , μια μικρή επισκόπηση του τι μπορείτε να περιμένετε:

  • Ξέρουμε πώς αγαπάτε τους ενισχυτές ,σας βοηθούν στις εκδηλώσεις, τις συνεταιριστικές δραστηριότητες  και γενικό στις συγκομιδές σας. Με αυτό το χαρακτηριστικό θέλουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερη ώθηση και να ...δείχνετε και υπέροχοι,όταν το ολοκληρώνετε!

  • Οι ενισχυτικές εμφανίσεις θα είναι διαθέσιμες για αγορά για τα κτίρια σας, αφού εφαρμοστούν, θα προσθέσουν ώθηση σε μια συγκεκριμένη παραγωγή από αυτό το κτίριο, τον τομέα ή όποια εμφάνιση θα έχετε αποκτήσει. Για κάποιο χρονικό διάστημα, θα πάρετε ένα μπόνους στην παραγωγή και η εμφάνιση που βρίσκεται πάνω σε αυτό θα έχει μια σαφή ένδειξη για το αν μια εγκατάσταση έχει ή όχι μια ώθηση σε αυτήν.

  • Οι εμφανίσεις θα έρχονται με διάφορα αποτελέσματα, από την ενίσχυση του ποσού παραγωγής ενός αντικειμένου , έως και την σε μείωση του συνολικού χρόνου παραγωγής. Ανάλογα με τη σπανιότητα της εμφάνισης που λαμβάνετε θα μπορούσατε να πάρετε μέχρι και τρία αποτελέσματα την ίδια στιγμή!

  • Οι ενισχυτικές εμφανίσεις θα  είναι προσωρινές, δίνοντάς σας ευελιξία με τις ενισχύσεις που έχετε ενεργοποιήσει ήδη στο αγρόκτημα σας. Μπορούν να διαρκούν οπουδήποτε ,από μια ώρα έως μια μέρα!

  • Αρχικά, οι εμφανίσεις, θα είναι διαθέσιμες για άμεση αγορά, αλλά θα αναπτύξουμε περαιτέρω αυτό το χαρακτηριστικό, ώστε να συμπεριλάβουμε κάποια διασκεδαστική μηχανική στον τρόπο με τον οποίο τις κερδίζετε ,καθώς και μια μηχανή αυτόματης πώλησης τους.

  •  Θα ξεκινήσουμε με μερικές από τις υπάρχουσες εμφανίσεις που ήδη έχουμε στο παιχνίδι, θα προσθέσουμε επιπλέον εμφανίσεις και ενισχύσεις στο μέλλον ανάλογα με το πώς εσείς θα μας δώσετε τις κριτικές σας , για  το νέο χαρακτηριστικό!

  • Οι υπάρχουσες εμφανίσεις θα είναι κανονικά διαθέσιμες, μαζί τις νέες ενισχυτικές.

  • Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, έχουμε μια μικρή..... πινελιά, ένα -όπως το ονομάζουμε- teaser/σπαζοκεφαλιά γραφικό για σας, που θα μπορούσαμε να δούμε αργότερα στο παιχνίδι. Λάβετε υπόψη σας, αυτό είναι ακόμα μία εργασία σε εξέλιξη και μπορεί να αλλάξει:


Θα έχουμε περισσότερα για εσάς σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό τον επόμενο μήνα! Μείνετε συντονισμένοι, αγρότες!

           Φιλικά
η ομάδα διαχείρισης του
        

Post edited by -NEMESIS- on
Sign In to comment.