Αρχική Greek Η επιτροπή σχεδιασμού

Κανόνες φόρουμ για αυτή την ενότητα-διαβάστε τους πριν δημοσιεύσετε τα σχόλια σας

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, Guest Αναρτήσεις: 7,753
επεξεργάστηκε 11.09.2018 σε Η επιτροπή σχεδιασμούΚαλώς ήρθατε στους κανόνες αυτής της ενότητας φόρουμ. Αυτή η ενότητα του φόρουμ είναι μια μηχανή χρόνου για το μέλλον, που σας δείχνει τι έρχεται και ποιες ιδέες μπορούμε να εφαρμόσουμε στο παιχνίδι. Έτσι  μέσα από αυτές τις διαδικασίες  , θα είμαι ο Doc Brown, που θα  σας οδηγήσει με ασφάλεια στο μέλλον! Όμως, κάθε φορά ο ταξιδιώτης θα πρέπει να γνωρίζει τους κανόνες του ταξιδιού στον χρόνο, γιατί αν είναι .......παραβιασμένοι ,  θα μπορούσε να σας γυρίσει πίσω ..... στο παρελθόν με λιγότερα σχόλια στο θέμα από ότι πριν ή να προκαλέσετε ένα παράδοξο κάποιου είδους όπου οι χοίροι καταλήγουν το κυρίαρχο είδος στη Γη και καταλήγετε να επιστρέψετε σε λάκκο λάσπης όπου ήταν η μπανιέρα σας! :κραυγή:

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε βγάλει το καλύτερο από αυτό το τμήμα φόρουμ έχουμε θέσει μερικούς κανόνες, οι συνήθεις κανόνες φόρουμ εξακολουθούν να ισχύουν και αυτοί προστίθενται πάνω από αυτούς για αυτό το τμήμα φόρουμ.

Όλοι όσοι επιθυμούν να διαβάσουν εδώ πρέπει να διαβάσουν τους κανονισμούς πριν από την παρουσίαση, η αδυναμία να το πράξουν μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία σας να συμμετάσχετε σε περιεχόμενο που έχει ως αποτέλεσμα και οι CM & MODERATORS θα απομακρύνουν οποιαδήποτε σχόλια που δεν συμμορφώνονται με αυτούς τους κανονισμούς.

1. Διαβάστε τους κανόνες: Κάθε χρήστης πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τους κανόνες αυτούς για να δημοσιεύσει σε αυτήν την ενότητα. Οι παραβιάσεις ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να συμμετάσχετε. Αν διαβάσετε τους κανόνες και τους  ακολουθήσετε , θα διασφαλίσετε ότι θα έχετε το καλύτερο από αυτή την ενότητα του φόρουμ και ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για μελλοντικό περιεχόμενο και ιδέες.

2. Περιμένετε αλλαγές: Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτή την ενότητα δεν έχουν οριστεί πλήρως και τίποτα που δημοσιεύτηκε εδώ ,δεν θα μπορεί να έρθει στους ζωντανούς διακομιστές με τον ίδιο τρόπο που αναφέρεται εδώ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ιδέες μπορούν να αλλάξουν εντελώς πριν καν αρχίσουμε να τις επεξεργαζόμαστε. Να γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται εδώ είναι έννοιες και ιδέες, που πιθανόν να αλλάξουν, ριζικά στην εφαρμογή τους! Οι καταγγελίες ότι κάτι δεν έρχεται όπως γράφεται θα έχει πάντα ως αποτέλεσμα την κατάργηση της ανάρτησης σας.

3. Μην ζητάτε ημερομηνίες: Όταν ακούτε κάτι καινούργιο, ειδικά αν είναι κάτι που είστε ενθουσιασμένοι ή ενδιαφέρεστε πολύ, είναι φυσικό να έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πότε θα εμφανιστεί στο παιχνίδι. Για τα στοιχεία σε αυτή την ενότητα του φόρουμ μπορείτε απλά να υποθέσετε ότι η απάντηση στην ερώτηση "Πότε;" θα είναι πάντα "Σε κάποιο σημείο στο μέλλον" ή ακόμα και σε ορισμένες περιπτώσεις "Ποτέ". Παρακαλείσθε να μην ζητήσετε οποιεσδήποτε ημερομηνίες, αν δεν αναφέρονται ρητά στη δημοσίευση, η απάντηση θα είναι πάντοτε η κατάργηση της ανάρτησης σας.

4. Κάντε  ερωτήσεις, αλλά με μέτρο: Μπορείτε φυσικά να κάνετε ερωτήσεις, να αφήσετε ανατροφοδότηση και να δώσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, αλλά ειδικά στην περίπτωση του περιεχομένου της εξέλιξης  για το μέλλον του παιχνιδιού το απλό γεγονός είναι ότι μπορεί να μην είμαστε σε θέση , να σας απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.
 Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η πτυχή δεν έχει ακόμη σχεδιαστεί ή τουλάχιστον δεν μπορεί να  ανακοινωθεί. Θα μπορούσε απλώς να είναι καλύτερο ως έκπληξη! 
Αν η ερώτηση δεν έχει απαντηθεί, είναι πολύ πιθανό να μην μπορούμε να απαντήσουμε αυτή τη στιγμή και είναι καλύτερα να περιμένετε την τελική ανακοίνωση, του τελικού σχεδιασμού και τις λεπτομέρειες που θα ακολουθήσουν, μέσα από τις Ε.Α. 
Τα παράπονα ότι οι ερωτήσεις έχουν μείνει αναπάντητες, θα έχει πάντα ως αποτέλεσμα την αφαίρεση της ανάρτησης σας.

5. Μην περιμένετε αλλαγές: Εντάξει, έτσι είπαμε παραπάνω για να περιμένετε αλλαγές, και τώρα σας λέω, ότι δεν πρέπει να περιμένετε αλλαγές ?! Αυτό που εννοώ είναι ότι, αν και εκτιμούμε τα σχόλια και τις σκέψεις σας, δεν μπορούμε να προσθέσουμε απλώς όλα τα σχόλια που λαμβάνουμε, στο παιχνίδι. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό: 
μερικές φορές μια έλλειψη πόρων / υπερβολικά μεγάλη ιδέα, μερικές φορές η ιδέα μπορεί να μην ταιριάζει με το όραμά μας για το παιχνίδι, μερικές φορές μια ιδέα μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με ένα άλλο σχέδιο ή υπάρχον χαρακτηριστικό.
 Θα λάβουμε τα σχόλιά σας και θα τα συμπεριλάβουμε όταν μπορούμε, αλλά παράπονα ότι η ιδέα σας ,δεν εφαρμόστηκε στο παιχνίδι ,θα φέρει πάντα , την κατάργηση της ανάρτησης σας.

Σύντομη εκδοχή
Να είστε ωραίοι, να είστε υπομονετικοί, να είστε κατανοητοί και να είστε φοβεροί!

Θα προσθέσουμε και θα επεξεργαστούμε αυτούς τους κανόνες όπως χρειάζεται, αλλά τώρα βλέπετε αυτό το τμήμα του φόρουμ για αυτό που είναι, μια εικόνα, για να σας δώσουμε λίγο μια ιδέα ,για το τι σκεφτόμαστε και τι έρχεται στο μέλλον. 

Απολαύστε το παιχνίδι  και ευτυχισμένες καλλιέγειες !
Sign In to comment.