Ahoj, naštvalo nás, že poslední den (dnes) jsme na Grétě udělali asi 20 projektů a v žebříčku jsme se nehnuli z místa. Celou dobu jsme měli 15 995 bodů i když jsme pár projektů sklidili s kalendářem
Ahoj, naštvalo nás, že poslední den (dnes) jsme na Grétě udělali asi 20 projektů a v žebříčku jsme se nehnuli z místa. Celou dobu jsme měli 15 995 bodů i když jsme pár projektů sklidili s kalendářem
na polích úplné nesmysly, setby na několik hodin které nepotřebujeme, zaplacené turbo za reál peníze nefunguje, přišli jsme o "fialky" na polích doufám, že ti amatéři dají náležitou kompenzaci??
Fakt už jde hra do kelu! Naskočili mi v dřině vejce a já si myslel, že už na ně dojedu, ale počítadlo u sklizně mi ukazovalo prázdné pole a ne čas. Kouknu na silo a u patky jsou vejce. Tak sklidím a stále nic. Obnovil jsem stránku a místo vajec mi naskočilo mléko! 300 tis vajec v zadeli a musím se dřině věnovat dál a to jsem chtěl mít zítra volno. S chybama v opětovném setí je toho už moc, co se tu se.e! A ještě za to platit balíček? V GGS jsou prostě.........!
Fakt už jde hra do kelu! Naskočili mi v dřině vejce a já si myslel, že už na ně dojedu, ale počítadlo u sklizně mi ukazovalo prázdné pole a ne čas. Kouknu na silo a u patky jsou vejce. Tak sklidím a stále nic. Obnovil jsem stránku a místo vajec mi naskočilo mléko! 300 tis vajec v zadeli a musím se dřině věnovat dál a to jsem chtěl mít zítra volno. S chybama v opětovném setí je toho už moc, co se tu se.e! A ještě za to platit balíček? V GGS jsou prostě.........!
Ahoj To co se Ti stalo v silu je chyba už hodně stará. Občas se u někoho objeví. Nedaří se to opravit. Lepší je pokaždé se do sila podívat jestli údaje v bedně sedí. Předám.
Už jsem jim to psal. Do sila jsem se koukal a vejce tam před sklizní byla. Jen se nezačal ukazovat čas při sklizni) a u patky sila stále vejce byla. Jen po aktualizaci stránky jsem byl v kelu.
jako to s tou tržnicí myslíte vážně? potřebuju něco rychle dodat a ne že na mě bude vyskakovat další okno, to zdržuje, bože. do teď to bylo v pořádku.co aktualizace to chaos
Komentáře
Kalendář akcí se může měnit, bylo to tak vždy. Tým akce bohužel změnil na poslední chvíli. Vše máte v Moderátorském věstníku.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/comment/4437420/#Comment_4437420
Psali jste to na podporu?
turbo sadí opakovaně kdysi použitou skladbu, vůbec nereaguje na poslední zadání.
Asi si fakt někdo něco šlehnul !!!!!
Děkujeme :::(((((((((
Naskočili mi v dřině vejce a já si myslel, že už na ně dojedu, ale počítadlo u sklizně mi ukazovalo prázdné pole a ne čas. Kouknu na silo a u patky jsou vejce. Tak sklidím a stále nic. Obnovil jsem stránku a místo vajec mi naskočilo mléko! 300 tis vajec v zadeli a musím se dřině věnovat dál a to jsem chtěl mít zítra volno.
S chybama v opětovném setí je toho už moc, co se tu se.e!
A ještě za to platit balíček? V GGS jsou prostě.........!
To co se Ti stalo v silu je chyba už hodně stará. Občas se u někoho objeví. Nedaří se to opravit. Lepší je pokaždé se do sila podívat jestli údaje v bedně sedí.
Předám.
Do sila jsem se koukal a vejce tam před sklizní byla. Jen se nezačal ukazovat čas při sklizni) a u patky sila stále vejce byla. Jen po aktualizaci stránky jsem byl v kelu.