Domů Czech Podněty, pochvala a kritika

Dotaz

168»

Komentáře

• Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,641
    upraveno 15.07.2023
    Panda napsal(a):
    japefi (CZ1) napsal(a):
    Dear Panda, jak se teď dostaneme ze hry na forum, když je tam link na komunitní centrum ?
    Ahoj
    Zadáš do vyhledávače Big Farm fórum a najdeš stránku českého fóra a přihlásíš se.
    Nebo community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/

K tomu nepotřebujete tlačítko ve hře. Pořád se dá na forum dostat.
    Správně - proč to dělat jednoduše, když to jde složitě :-)))))
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 2,062
    Bobby2 (CZ1) napsal(a):
    Panda napsal(a):
    japefi (CZ1) napsal(a):
    Dear Panda, jak se teď dostaneme ze hry na forum, když je tam link na komunitní centrum ?
    Ahoj
    Zadáš do vyhledávače Big Farm fórum a najdeš stránku českého fóra a přihlásíš se.
    Nebo community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/

K tomu nepotřebujete tlačítko ve hře. Pořád se dá na forum dostat.
    Správně - proč to dělat jednoduše, když to jde složitě :-)))))
    No, zas tak super složité to není. A popravdě jsem na forum ze hry skoro nikdy nechodila. Vždy jen takhle. 
    Nj - ti, co sem chodí častěji mají fórum v listě. Ale co ti, co ho nemají? Nedostanou se sem, aby si přečetli link, jak se sem dostat :-).
    Pak se musí poptávat na spolkovém chatu a když neuspějí, tak aby obepisovali hráče, kdo jim poradí.
    A většina se na to vyprdne.
  • japefi (CZ1)japefi (CZ1) CZ1 Komentářů: 570
    dotaz - při minulé aktualizaci došlo k navýšení kapacity stodoly - u některých farem - o co šlo?, proč jen u některých farem? - byly inzerované nějaké podmínky pro toto zvýšení ??
    JPF
    japefi (CZ1) napsal(a):
    dotaz - při minulé aktualizaci došlo k navýšení kapacity stodoly - u některých farem - o co šlo?, proč jen u některých farem? - byly inzerované nějaké podmínky pro toto zvýšení ??
    JPF
    Ahoj
    Je to chyba, GGS to momentálně vyšetřuje. Kdy bude oprava nevím.
    Proč zase nejsou viditelné RB? Najíždět stále kurzorem na bednu mne nebaví - no, spolkovka už také ne. Je to tu stále dokola - nic zábavného.
    Bobby2 (CZ1) napsal(a):
    Proč zase nejsou viditelné RB? Najíždět stále kurzorem na bednu mne nebaví - no, spolkovka už také ne. Je to tu stále dokola - nic zábavného.
    Ahoj
    Nejsou vidět protože probíhá fotbalová horečka a je hodně odměn, proto jsou v bedně.
    Ti mají stále něco. Když mají IT na prd, tak se na to mají vykašlat a dělat něco jiného.
  • PitbuII (CZ1)PitbuII (CZ1) CZ1 Komentářů: 53
    Ahoj, je pravda, že čím víc hráčů je na Grétině farmě (snová farma), tím vyšší jsou požadavky v projektech, nebo na množství hráčů nezáleží?
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Ahoj, je pravda, že čím víc hráčů je na Grétině farmě (snová farma), tím vyšší jsou požadavky v projektech, nebo na množství hráčů nezáleží?
    Ahoj
    To si nemyslím, požadavky v projektech určuje obtížnost projektu. Počet hráčů na to nemá vliv.
    běží rybí silo a zítra má začít HW spolková  - to poběží 2 sila najednou??
    japefi (CZ1) napsal(a):
    běží rybí silo a zítra má začít HW spolková  - to poběží 2 sila najednou??
    Ahoj
    Ne nepoběží. Z důvodů problémů s aktualizací je rybí silo delší a nahradilo spolkové.
    Zde je nový plán pro nadcházející akce:

29/08 (po aktualizaci) - 02/09 Akce těžce pracujících - rybí verze
    29/08 (po aktualizaci) nová Farmářská liga
    Zbytek kalendáře zůstává nezměněn.

dám to znovu do kalendáře aby to bylo jasné, podívej se.
  • henriette (CZ1)henriette (CZ1) CZ1 Komentářů: 335
    dobrý den ,mám dotaz na GGS  ,je delší ,ale je tu shrnuto vše co mě mrzí 
    ptám se na odměny ve spolkovce ,červená bedna jako hlavní výhra - tropický kurník  a to v celém spolku 
    vesnická slavnost  - pár jablek ,za které není co koupit 
    dočasný ostrov odměny -  nic,,nic ,nic
    park radosti - ted hraji kvůli dekoraci ,to je jediné co mě ještě vzbudilo :D
    farmářská liga  - diamanty vyměněny za jablka ,proč:disappointed:
    centrum odměn  ,mělo být každý týden obměněno  a výsledek ?  nic ,trvale stejné
    obchodní centrum -  mince MS jsou na absolutním minimu . na malý kravím šetřím už  pátý měsíc
    a  tomu všemu kraluje reklama / zeď/ u mě zabírá 1/3  herní plochy
    A tak potřebuji od GGS  vysvětlení ,proč mám ještě hrát farmu .......děkuji za odpověď
    henriette (CZ1) napsal(a):
    dobrý den ,mám dotaz na GGS  ,je delší ,ale je tu shrnuto vše co mě mrzí 
    ptám se na odměny ve spolkovce ,červená bedna jako hlavní výhra - tropický kurník  a to v celém spolku 
    vesnická slavnost  - pár jablek ,za které není co koupit 
    dočasný ostrov odměny -  nic,,nic ,nic
    park radosti - ted hraji kvůli dekoraci ,to je jediné co mě ještě vzbudilo :D
    farmářská liga  - diamanty vyměněny za jablka ,proč:disappointed:
    centrum odměn  ,mělo být každý týden obměněno  a výsledek ?  nic ,trvale stejné
    obchodní centrum -  mince MS jsou na absolutním minimu . na malý kravím šetřím už  pátý měsíc
    a  tomu všemu kraluje reklama / zeď/ u mě zabírá 1/3  herní plochy
    A tak potřebuji od GGS  vysvětlení ,proč mám ještě hrát farmu .......děkuji za odpověď
    Ahoj
    Zpětná vazba byla předána. V budoucnu nějaké změny přijdou ale nevíme kdy to bude.

Ohledně diamantů - jdou stále získat ve Farmářské lize, nebyly vyměněny za jablka.
    Celkový počet diamantů, které získáš z FL, byl nedotčen. Prostě dávají jablka místo náhodných jiných odměn, které nyní mohou hráči získat v centru odměn.
    Bez sezonní vstupenky získáš diamanty pouze za každé vylepšení třetí pozice, kdy se název titulu zcela změní. To tak bylo vždy.

Dívala jsem se na německém fóru:
    tady jsou obrázky původních odměn ve FL
    za titul talentovaný sadař

a za titul šikovný zahradník

A tady jsou nové odměny z hry:
    titul talentovaný sadař

titul šikovný zahradník

Ohledně stříbrných mincí z mistrovství. Ano trvá to delší dobu než našetříš ale není to nemožné. Já rozhodně nejsem nějaký hodně aktivní hráč a našetřila jsem dost. Jistě chce to trpělivost. Mince mistrovství se taky využívají na vylepšování akrobatického draka a to má určitě trochu trvat. 

Na stejné téma
    Proč jsou za jablka stále k dostání mandle a broskve, které nikde jinde než ve slavnosti nejdou využít. (myslím plážové)
    Proč nedají také zahrady, které jsou stále potřebnější ve stále omílané spolkovce.
    Bobby2 (CZ1) napsal(a):
    Na stejné téma
    Proč jsou za jablka stále k dostání mandle a broskve, které nikde jinde než ve slavnosti nejdou využít. (myslím plážové)
    Proč nedají také zahrady, které jsou stále potřebnější ve stále omílané spolkovce.
    Předáno

zdravím farmáře a Pandu zvlášt   :D  menší dotaz , už víme kdy budou končit podzimní jablka ?
    henriette (CZ1) napsal(a):
    zdravím farmáře a Pandu zvlášt   :D  menší dotaz , už víme kdy budou končit podzimní jablka ?
    Ahoj
    Podzimní jablka mají být ve hře přibližně měsíc od zahájení podzimní sezony. Přesné datum nevíme.
     díky Pando
    Dotaz - kdy se podaří vyřešit problém s výrobou - vyrobit předchozí .....? V některých zpracovatelských budovách stále nefunguje nastavení na poslední sklizenou komoditu - pekárna, ....
    To nikdo neví. Psal jsem kvůli tomu na podporu 26.10 a stále jsem nedostal odpověď. Mlčí i na facebooku.
    upraveno 07.11.2023
    Ahoj
    Každý kdo má problém se zadáváním poslední produkce by měl napsat na podporu.

Odpověď trvá, ale měli by vám rychle dát vědět, že dostali váš lístek. Pokud automatickou odpověď nemáte je někde problém: buď je odpověď ve spamu nebo hromadných zprávách nebo může váš poskytovatel emailu mít zapnuté nějaké filtry a potom s ním musíte toto řešit.
    Pokud vám nedorazí automatická odpověď nemusíte dostat ani odpověď na váš problém, i když ji z podpory odeslali.

Podpora někdy potřebuje na odpověď asi 15 dní. Takže je potřeba počkat. GGS o té chybě ví, je hlášena i v naší týdenní zpětné vazbě.
    vyčistím počítač, chci se přihlásit a hlásími to špatné heslo - proč jako?

nějaká kontrola účtů

heslo jsem musel udělat nově přes mail a také nechápu, proč to píše, že heslo nelze změnit ::(((, když jsem jej změnil 
    upraveno 22.11.2023
    japefi (CZ1) napsal(a):
    vyčistím počítač, chci se přihlásit a hlásími to špatné heslo - proč jako?

nějaká kontrola účtů

heslo jsem musel udělat nově přes mail a také nechápu, proč to píše, že heslo nelze změnit ::(((, když jsem jej změnil 
    Ahoj
    Možná jsi tam něco napsal špatně? 
    A to na farmě nebo na foru?
    na farmě  a nenapsal 
    nebyl jsem sám

japefi (CZ1) napsal(a):
    na farmě  a nenapsal 
    nebyl jsem sám

Zeptám se na to
    Ahoj
    @japefi (CZ1)

Pokud jste použili správné heslo, správné uživatelské jméno, správný server a byli jste na stránce „přihlášení“ a nikoli na stránce „registrace“, mělo by být přihlášení bez potíží.
    Pokud se stále nemůžete přihlásit, musíte kontaktovat podporu a použít kategorii „problém s přihlášením“ (a vysvětlit problém + případně pořídit snímek své přihlašovací obrazovky)
    upraveno 28.11.2023
    Mám dotaz. Bude ještě letos opravena do původního stavu tržnice?
    Je to dost unavující stále zavírat okno, když doplňuji.
Sign In to comment.