Domů Czech Diskuzní koutek k oficiálním oznámením

diskuze: První červencová aktualizace

PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 2,062
Ahoj
Zde máte možnost diskutovat o nejnovější aktualizaci. Text je zde.

Komentáře

• Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,641
    Mno - co čekat, když běží silo. Za 25 min mi končí bedna, takže mám zase smolíka.
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 2,062
    Bylo to v Moderátorském deníku a později i čas.
    Ale dá se bedýnka popostrčit, vyjímečně
  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,641
    Panda napsal(a):
    Bylo to v Moderátorském deníku a později i čas.
    Ale dá se bedýnka popostrčit, vyjímečně
    Jo - budu zlatut : prdlajs
  • japefi (CZ1)japefi (CZ1) CZ1 Komentářů: 570
    uniká mi smysl té změny - že mi to sníží celkové množství krmiva budiž, ale že to odstraní možnost využít různý čas pro růst  = jen tlak GGS na přítomnost hráčů ve hře
    no nic, máme více možností jak zvýšit výrobu - tak děkuji, ale smysl mi zůstal utajen 

ledaže je to předzvěst zrušení fialového krmiva, hnojiva, humusu :(
    japefi (CZ1) napsal(a):
    uniká mi smysl té změny - že mi to sníží celkové množství krmiva budiž, ale že to odstraní možnost využít různý čas pro růst  = jen tlak GGS na přítomnost hráčů ve hře
    no nic, máme více možností jak zvýšit výrobu - tak děkuji, ale smysl mi zůstal utajen 

ledaže je to předzvěst zrušení fialového krmiva, hnojiva, humusu :(
    Ahoj
    Obdobná změna bude i u hnojiva z řas. 
  • Karolína1979 (CZ1)Karolína1979 (CZ1) CZ1 Komentářů: 17
    Když otevřu slepičí vilu nebo prasečí palác tak obyčejná běžná krmiva jsou zpřeházená. Dříve jsem je měla nahoře vpravo teď je mám uprostřed vpravo. Příklad : ve slepičí vile mám sladký kurník běžné krmivo nahoře vpravo ale u plážového kurníku a obyčejného kurníku mám běžné krmivo uprostřed vpravo. Nešlo by to udělat tak jak to bylo před aktualizací ? Aby všechna běžná krmiva byla nahoře vpravo. Je to takové chaotické a někteří hráči už na to byla zvyklá před aktualizací.
  • japefi (CZ1)japefi (CZ1) CZ1 Komentářů: 570
    no, nešlo - změna proběhla a je i nové uspořádání  :)
    Když otevřu slepičí vilu nebo prasečí palác tak obyčejná běžná krmiva jsou zpřeházená. Dříve jsem je měla nahoře vpravo teď je mám uprostřed vpravo. Příklad : ve slepičí vile mám sladký kurník běžné krmivo nahoře vpravo ale u plážového kurníku a obyčejného kurníku mám běžné krmivo uprostřed vpravo. Nešlo by to udělat tak jak to bylo před aktualizací ? Aby všechna běžná krmiva byla nahoře vpravo. Je to takové chaotické a někteří hráči už na to byla zvyklá před aktualizací.
    Předáno
Sign In to comment.