ehm, krásně zdůvodněno, ale .... stejná prasárna jako s laborkou, kde slibovali, slibovali, že se nad tou změnou ještě zamyslí a prd .....
nemusím být vědátor, ale podívám-li se na výsledky států ve světovém mistrovství, tak je jisté, že hráčů ubývá a to jednoznačně po zásazích do vlastnictví hráčů - neb to je obyčejná krádež - převod na jinou měnu, respektive devalvace majetku
TAKZE JSEM VYLEPSOVAL LABORATOR ZA DIAMANTY A KONKRETNE U TOHOTO KRMENI MI VYLEPSENI BUDE NAPRD A TUDIZ ME JEN TAK PRO NIC ZA NIC OKRADLI O DIAMANTY , TO JE PROSTE SVINARNA
CEHO SE TO TYKA? JEN KRMIVA ? JAK PSALI ? NEBO JE TO VSECH POLOZEK TECH SVETLE MODRYCH URYCLUJICICH KRMIV , HNOJIV , HUMUSU A TEKUTYCH HNOJIV? V LABORATORI JE TO 8 POLOZEK
No já jsem spíš pochopil, že se jedná o fialové krmiva atd. (rychlá okamžitá produkce). Tedy pardon, v rámci soutěží a jiných akcí je používám. A teď je mám všechny vypleskat bez nějakého užitku jen na prodej za dolary? Pěkná kompenzace o ničem. Pokud se jedná pouze o bleděmodré produkty, tak by to mělo být jasně napsáno, informace je jak od úředníků na ÚP, něco chtěj ale rozumně vám to nevysvětlí. A navíc vám ani neřeknou, DO KDY se toho máte zbavit. Jednoho rána se vzbudíte, a máte ruku v nočníku Každá podstatná změna by měla hlásit v dostatečném předstihu !! a s konkrétním datem, od kterého to už fungovat nebudu.(jasně, co update, co nějaký průšvih s chybou) Laboratoř jsem zvedal jen na obyčejné katalyzátory, šetřím na dokoupení pozemků. Celá záležitost se snaží ukázat na snahu hrát co nejvíce snových světů, a hlavně na obsidiánovou farmu, kvůli všem L XL,XXL produktům, která je vlastně o ničem(pokud do ní nenacpeš reál prachy) - mimochodem si srovnejte výnosnost mezi jednotlivými produkty . A zase je to o diamantech(a kdybych asi měl ušetřit na chybějící pozemky za nekřestaňský počet ? naschledanou na podzim, možná) Jasně, budou prázdniny a je předpoklad, že zvedne počet hráčů, kteří tam narvou peníze(tedy alespoň ty 2 měsíce, než usednou do lavic), aby se rychle někam dostali a hra bude zapomenuta. Celá hra je již moc nabotnalá, pouštění 2 soutěžních naráz + externí farma + snové světy + pěstování remízků na omlácené necky. A kdy se má člověk pohodově starat o farmy základní? Můžete si jen vybrat, čemu se budete intenzivně věnovat. Všechno stíhat nebudete, jen se značnou finanční urychlovací podporou. Jen tak dál a pozdravuje Vás Doc.Chocholoušek.
Tak na to jsem velmi zvědav a už teď si brousím tužku na podporu. Momentálně hraji tak, že prakticky veškeré hnojivo šetřím a některého mám desetitisíce. I kdybych se zbláznil, tak není v mých silách je utratit - pro nic za nic. Už si s nima dopisuju na fcb, tak tomu přidám grády. Vola ze mne dělat nebudou!
A jsem úplnej tumpach, proč se vůbec mluví o krmivech z mořských řas. Ani po prohledání "vylepšené" laboratoře a dalších budov jsem vůbec nenašel, kde bych mořské řasy mohl momentálně použít, čili proč se o nich mluví(něco se mi mane, že se z nic něco vařilo u Sirén, používala se ve staré laborce, a nenašel jsem je ani při výrobě na OF). Stačilo tedy napsat že se to týká urychlující krmivo, směs krmiva a účinné krmivo a nějaké řasy tam vůbec neplést. Chápu Pando, že komunikace v vedením vypadá jako v pětikoalici, já jsme starej a blbej, ale první oznámení o upgradu vyznělo, že se to týká všech urychlujících fialek(na jejich výrobu byly potřeba dříve mořské řasy) Díky za upřesnění a chaos pokračuje, když na OF se na výrobu těchto krmiv používají diamanty. Ale tak daleko stejně nikdy nebudu.
Ahoj laboratoř lvl 38, 40, 42, postupy pro cenný katalyzátor. Tady o tohle jde.
edit: A tohle je výňatek z OA, je tam jasně napsáno čeho se to týká. ...V souvislosti s nadcházející aktualizací vás chceme informovat o plánovaných změnách v položkách krmiva z mořských řas. Dosavadní druhy krmiva - urychlující krmivo, směs krmiva a účinné krmivo - po aktualizaci již nebudou dostupné.....
ohledně obsidiánové farmy - tam se nevyrábí krmivo z mořských řas (fialové - jakýkoli odstín) ale obsidiánové krmivo, obsidiánové krmivo XL a obsidiánové krmivo XXL
Nu což, důchod mi tio nezvedne. Co jsem mohl jsem vypleskal. Dosavadní druhy krmiva - urychlující krmivo, směs krmiva a účinné krmivo je psáno ve stodole, na kruhu značeno jako krmivo z mořských řas. L XL XXL pak laboruje s označením na OF. On by stačil jednotný a jedinečný popis pro tyto jednotlivé produkty :-) Fakt lepší čmuchačka než hledání balonů. Přikláním se k Bobbymu2, a celý update beru jako zmatečné řízení. Není první ani poslední, za ty leta hraní si fakt nevybavuji update nad kterým bych zajásal a měl pocit, že mi to zlepšilo hru(možná prsty jedné ruky by mi stačily), jelikož většina je obsypána chybami, následnými několika týdenními opravami a dalším novým "vylepšením"-pějme píseň do kola-la-la-la.
Proč ale měnit něco, co je zažité? Kdyby raději opravovali chyby. Toto bude zase nějaký chyták na zlato, Nic pořádně nevysvětleno. Si berou příklad z naší ..... -)
Ahoj, já vím že se to týká pouze těch 3 krmiv, ale vývojáři by mohli najednou zrušit i ty 3 hnojiva a 3 tekutá hnojiva. Aby to udělaly rovnou všechno najednou. Já si myslím že po prázdninách přijdou i s rušením obou hnojiv. Prosím o předání návrhu vývojářům.
ještě k té poznámce z vysvětlení k 22.6. "Nakonec chceme objasnit, že je také naším záměrem později provést tyto změny u hnojiva z mořských řas. Po dokončení těchto plánů poskytneme další podrobnosti."
před časem proběhla přeměna podobných hnojiv na fialové - tak co chtějí měnit teď ?- je jen fialové a to druhé
ještě k té poznámce z vysvětlení k 22.6. "Nakonec chceme objasnit, že je také naším záměrem později provést tyto změny u hnojiva z mořských řas. Po dokončení těchto plánů poskytneme další podrobnosti."
před časem proběhla přeměna podobných hnojiv na fialové - tak co chtějí měnit teď ?- je jen fialové a to druhé
Ahoj Aktualizace ohledně systému krmiva z řas byla odložena. Hnojiva z mořských řas - je to to samé, je hnojivo z mořských řas a také mají ty tři druhy (urychlovací, směs a účinné) stejně to bylo u humusu.
To mě tolik netrápí že to bylo odloženo. Já krmivo jsem zkoušel pouze vyrobit přes Farm. laboratoř, jinak používám ty 4 normální u humusu, několikrát jsem použil humus L co jsem dostal v celosvětovém mistrovství. Ale byl bych rád, kdyby aktualizace byla v 1 den na všechny věci.
Komentáře
Prosím nevíte na kdy je plánovaná ta aktualizace???
Děkuji Vlasta91
Bude pravděpodobně někdy příští týden. Přesnou dobu nevíme.. Bude k tomu Oficiální oznámení.
stejná prasárna jako s laborkou, kde slibovali, slibovali, že se nad tou změnou ještě zamyslí a prd .....
nemusím být vědátor, ale podívám-li se na výsledky států ve světovém mistrovství, tak je jisté, že hráčů ubývá a to jednoznačně po zásazích do vlastnictví hráčů - neb to je obyčejná krádež - převod na jinou měnu, respektive devalvace majetku
no tak nic, Pandě nezávidím, tohle vidí i slepej
Ty novinky budou jak jinak než za zlatky, asi mají těch milionů furt málo! FUJ!!!
Pokud se jedná pouze o bleděmodré produkty, tak by to mělo být jasně napsáno, informace je jak od úředníků na ÚP, něco chtěj ale rozumně vám to nevysvětlí. A navíc vám ani neřeknou, DO KDY se toho máte zbavit. Jednoho rána se vzbudíte, a máte ruku v nočníku Každá podstatná změna by měla hlásit v dostatečném předstihu !! a s konkrétním datem, od kterého to už fungovat nebudu.(jasně, co update, co nějaký průšvih s chybou)
Laboratoř jsem zvedal jen na obyčejné katalyzátory, šetřím na dokoupení pozemků. Celá záležitost se snaží ukázat na snahu hrát co nejvíce snových světů, a hlavně na obsidiánovou farmu, kvůli všem L XL,XXL produktům, která je vlastně o ničem(pokud do ní nenacpeš reál prachy) - mimochodem si srovnejte výnosnost mezi jednotlivými produkty
Jasně, budou prázdniny a je předpoklad, že zvedne počet hráčů, kteří tam narvou peníze(tedy alespoň ty 2 měsíce, než usednou do lavic), aby se rychle někam dostali a hra bude zapomenuta.
Celá hra je již moc nabotnalá, pouštění 2 soutěžních naráz + externí farma + snové světy + pěstování remízků na omlácené necky. A kdy se má člověk pohodově starat o farmy základní? Můžete si jen vybrat, čemu se budete intenzivně věnovat. Všechno stíhat nebudete, jen se značnou finanční urychlovací podporou.
Jen tak dál a pozdravuje Vás Doc.Chocholoušek.
Tohle se netýká normálního krmiva z mořských řas. To zůstane ve hře.
Po aktualizaci budou směněny tyto druhy krmiva z řas:
Myslím, že lepší než čekat na směnu je použít všechny tyto druhy krmiva z řas.
jo a posílám omluvu - poznámka o urychlujícím krmivu mne navedla nesprávným směrem
Aktualizace bude pravděpodobně příští týden. Bližší čas nemáme.
Momentálně hraji tak, že prakticky veškeré hnojivo šetřím a některého mám desetitisíce. I kdybych se zbláznil, tak není v mých silách je utratit - pro nic za nic.
Už si s nima dopisuju na fcb, tak tomu přidám grády. Vola ze mne dělat nebudou!
laboratoř lvl 38, 40, 42, postupy pro cenný katalyzátor. Tady o tohle jde.
edit:
A tohle je výňatek z OA, je tam jasně napsáno čeho se to týká.
...V souvislosti s nadcházející aktualizací vás chceme informovat o plánovaných změnách v položkách krmiva z mořských řas. Dosavadní druhy krmiva - urychlující krmivo, směs krmiva a účinné krmivo - po aktualizaci již nebudou dostupné.....
ohledně obsidiánové farmy - tam se nevyrábí krmivo z mořských řas (fialové - jakýkoli odstín) ale obsidiánové krmivo, obsidiánové krmivo XL a obsidiánové krmivo XXL
Dosavadní druhy krmiva - urychlující krmivo, směs krmiva a účinné krmivo je psáno ve stodole, na kruhu značeno jako krmivo z mořských řas. L XL XXL pak laboruje s označením na OF. On by stačil jednotný a jedinečný popis pro tyto jednotlivé produkty :-) Fakt lepší čmuchačka než hledání balonů.
Přikláním se k Bobbymu2, a celý update beru jako zmatečné řízení. Není první ani poslední, za ty leta hraní si fakt nevybavuji update nad kterým bych zajásal a měl pocit, že mi to zlepšilo hru(možná prsty jedné ruky by mi stačily), jelikož většina je obsypána chybami, následnými několika týdenními opravami a dalším novým "vylepšením"-pějme píseň do kola-la-la-la.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/219232/vice-informaci-o-chystanych-zmenach-nekterych-variant-krmiva-z-morskych-ras#latest
"Nakonec chceme objasnit, že je také naším záměrem později provést tyto změny u hnojiva z mořských řas. Po dokončení těchto plánů poskytneme další podrobnosti."
Aktualizace ohledně systému krmiva z řas byla odložena.
Hnojiva z mořských řas - je to to samé, je hnojivo z mořských řas a také mají ty tři druhy (urychlovací, směs a účinné) stejně to bylo u humusu.