Domů Czech Diskuzní koutek k oficiálním oznámením

diskuze: Nadcházející změny v systému krmiva z mořských řas

PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 2,065
Ahoj všem.
Zde máte možnost diskutovat o posledním Oficiálním oznámení. Text.

Komentáře

• Vlasta91 (CZ1)Vlasta91 (CZ1) CZ1 Komentářů: 25
    Ahoj 
    Prosím nevíte na kdy je plánovaná ta aktualizace???
    Děkuji Vlasta91
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 2,065
    Ahoj
    Bude pravděpodobně někdy příští týden. Přesnou dobu nevíme.. Bude k tomu Oficiální oznámení.
  • TIBOR2 (CZ1)TIBOR2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 7
    TAKZE JSEM VYLEPSOVAL LABORATOR ZA  DIAMANTY A KONKRETNE U TOHOTO KRMENI MI VYLEPSENI BUDE NAPRD A TUDIZ ME JEN TAK PRO NIC ZA NIC OKRADLI O DIAMANTY , TO JE PROSTE SVINARNA
  • PitbuII (CZ1)PitbuII (CZ1) CZ1 Komentářů: 53
    Opět vyčůranost vývojářů, to už je fakt hnus jak nás obírají...
    Ty novinky budou jak jinak než za zlatky, asi mají těch milionů furt málo! FUJ!!!
  • TIBOR2 (CZ1)TIBOR2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 7
    CEHO SE TO TYKA? JEN KRMIVA ? JAK PSALI ? NEBO JE TO VSECH POLOZEK TECH SVETLE MODRYCH URYCLUJICICH KRMIV , HNOJIV , HUMUSU A TEKUTYCH HNOJIV? V LABORATORI JE TO 8 POLOZEK
    Ahoj

Tohle se netýká normálního krmiva z mořských řas. To zůstane ve hře.

Po aktualizaci budou směněny tyto druhy krmiva z řas:

Myslím, že lepší než čekat na směnu je použít všechny tyto druhy krmiva z řas. 
  • japefi (CZ1)japefi (CZ1) CZ1 Komentářů: 570
    Panda napsal(a):
    Ahoj

Tohle se netýká normálního krmiva z mořských řas. To zůstane ve hře.

Po aktualizaci budou směněny tyto druhy krmiva z řas:

Myslím, že lepší než čekat na směnu je použít všechny tyto druhy krmiva z řas. 
    díky za upřesnění - to by asi nevadilo, jen je s podivem, že nedávno zavedenou věc opět mění - ale to je detail

jo a posílám omluvu - poznámka o urychlujícím krmivu mne navedla nesprávným směrem :)
    A ještě jedna věc.
    Aktualizace bude pravděpodobně příští týden. Bližší čas nemáme.
  • JZDman (CZ1)JZDman (CZ1) CZ1 Komentářů: 683
    A jsem úplnej tumpach, proč se vůbec mluví o krmivech z mořských řas. Ani po prohledání "vylepšené" laboratoře a dalších budov jsem vůbec nenašel, kde bych mořské řasy mohl momentálně použít, čili proč se o nich mluví(něco se mi mane, že se z nic něco vařilo u Sirén, používala se ve staré laborce, a nenašel jsem je ani při výrobě na OF). Stačilo tedy napsat že se to týká urychlující krmivo, směs krmiva a účinné krmivo a nějaké řasy tam vůbec neplést. Chápu Pando, že komunikace v vedením vypadá jako v pětikoalici, já jsme starej a blbej, ale první oznámení o upgradu vyznělo, že se to týká všech urychlujících fialek(na jejich výrobu byly potřeba dříve mořské řasy) Díky za upřesnění a chaos pokračuje, když na OF se na výrobu těchto krmiv používají diamanty. Ale tak daleko stejně nikdy nebudu.
    upraveno 22.06.2023
    Ahoj
    laboratoř lvl 38, 40, 42, postupy pro cenný katalyzátor. Tady o tohle jde.

edit:
    A tohle je výňatek z OA, je tam jasně napsáno čeho se to týká.
    ...V souvislosti s nadcházející aktualizací vás chceme informovat o plánovaných změnách v položkách krmiva z mořských řas. Dosavadní druhy krmiva - urychlující krmivo, směs krmiva a účinné krmivo - po aktualizaci již nebudou dostupné.....

ohledně obsidiánové farmy - tam se nevyrábí krmivo z mořských řas (fialové - jakýkoli odstín) ale obsidiánové krmivo, obsidiánové krmivo XL a obsidiánové krmivo XXL

• JZDman (CZ1)JZDman (CZ1) CZ1 Komentářů: 683
    Nu což, důchod mi tio nezvedne. Co jsem mohl jsem vypleskal.
    Dosavadní druhy krmiva - urychlující krmivo, směs krmiva a účinné krmivo je psáno ve stodole, na kruhu značeno jako krmivo z mořských řas. L XL XXL pak laboruje s označením na OF. On by stačil jednotný a jedinečný popis pro tyto jednotlivé produkty :-) Fakt lepší čmuchačka než hledání balonů. 
    Přikláním se k Bobbymu2, a celý update beru jako zmatečné řízení. Není první ani poslední, za ty leta hraní si fakt nevybavuji update nad kterým bych zajásal a měl pocit, že mi to zlepšilo hru(možná prsty jedné ruky by mi stačily), jelikož většina je obsypána chybami, následnými několika týdenními  opravami a dalším novým "vylepšením"-pějme píseň do kola-la-la-la. 

• Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,643
    Prostě normální devalvace, jen to jinak nazývají
  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,643
    Proč ale měnit něco, co je zažité? Kdyby raději opravovali chyby. Toto bude zase nějaký chyták na zlato, Nic pořádně nevysvětleno. Si berou příklad z naší ..... :smile: -)
  • Farmář Radek (CZ1)Farmář Radek (CZ1) CZ1 Komentářů: 109
    Ahoj, já vím že se to týká pouze těch 3 krmiv, ale vývojáři by mohli najednou zrušit i ty 3 hnojiva a 3 tekutá hnojiva. Aby to udělaly rovnou všechno najednou. Já si myslím že po prázdninách přijdou i s rušením obou hnojiv. Prosím o předání návrhu vývojářům.
    aktualizace proběhla, krmivo se nepřejmenovalo, stavy netuším jestli se změnily - proběhlo něco , nebo ne ???
    ještě k té poznámce z vysvětlení k 22.6.
    "Nakonec chceme objasnit, že je také naším záměrem později provést tyto změny u hnojiva z mořských řas. Po dokončení těchto plánů poskytneme další podrobnosti."

před časem proběhla přeměna podobných hnojiv na fialové - tak co chtějí měnit teď ?- je jen fialové a to druhé
    japefi (CZ1) napsal(a):
    ještě k té poznámce z vysvětlení k 22.6.
    "Nakonec chceme objasnit, že je také naším záměrem později provést tyto změny u hnojiva z mořských řas. Po dokončení těchto plánů poskytneme další podrobnosti."

před časem proběhla přeměna podobných hnojiv na fialové - tak co chtějí měnit teď ?- je jen fialové a to druhé
    Ahoj
    Aktualizace ohledně systému krmiva z řas byla odložena.
    Hnojiva z mořských řas - je to to samé, je hnojivo z mořských řas a také mají ty tři druhy (urychlovací, směs a účinné) stejně to bylo u humusu. 
  • Farmář Radek (CZ1)Farmář Radek (CZ1) CZ1 Komentářů: 109
    To mě tolik netrápí že to bylo odloženo. Já krmivo jsem zkoušel pouze vyrobit přes Farm. laboratoř, jinak používám ty 4 normální u humusu, několikrát jsem použil humus L co jsem dostal v celosvětovém mistrovství. Ale byl bych rád, kdyby aktualizace byla v 1 den na všechny věci.
Sign In to comment.