Všimli a s ohledem na celkovou aktivitu hráčů napříč servery + aktuální "hyper, super novinku" to vypadá na pozvolné opouštění od stávající hry... nebo to má být ta "nová farma", kterou nám loni tak bombasticky představovali..., kdo ví?
kde nájde návod ako sa dostanem k ozdobnému predmetu ktorý big farm teraz ponúka_
Ahoj Tohle píšou o tom v tweetu na pravé straně fora: S potěšením oznamujeme, že jsme se dostali na 10K seznamy přání pro Big Farm Story na STEAM! Chcete-li získat kód voucheru, přejděte na svůj účet BF a při přihlášení zkontrolujte vyskakovací oznámení.
Dobrý den,hra v telefonu mi nedělá dobrotu,už se mi tam asi nevejde,tak jsem ji chtěla dát do noteboku,ale v telefonu jsem v 89 lvl ale v ntb jen v 11,co mám udělat?pin2019 Děkuji
Dobrý den,hra v telefonu mi nedělá dobrotu,už se mi tam asi nevejde,tak jsem ji chtěla dát do noteboku,ale v telefonu jsem v 89 lvl ale v ntb jen v 11,co mám udělat?pin2019 Děkuji
Ahoj Tak k tomu asi budou potřeba podrobnosti. Hraješ v telefonu Big farm nebo tu druhou hru BF mobile harvest? Na noteboku bys pak hrála normálně Big farm? A nebo jsi se špatně přihlásila (jiné jméno nebo server) a hraješ od začátku?
ahoj, som z toho jeleň, mám 73 rokov, som rada, že môžem hrať, v ovládani pc sa moc nevyznám, v nastavení to mám zapnuté a stále tam ten zvuk nejde, neviem kde robím chzbu?
ahoj, som z toho jeleň, mám 73 rokov, som rada, že môžem hrať, v ovládani pc sa moc nevyznám, v nastavení to mám zapnuté a stále tam ten zvuk nejde, neviem kde robím chzbu?
maj so mnou strpenie, kde nájdem tú ikonu kde sú reproduktory? majú byť na 50% ako je na tom, čo uvádaš?
Já je mám na 50%, záleží jak si to nastavíš. A mám to v pravém dolním rohu obrazovky. Vpravo dole mám CS(česká republika), malá šipka - zobrazit skryté ikony a vedle toho úplně vpravo je datum a čas. Klikni na zobrazit skryté ikony a tam jsou reproduktory. Než to uděláš ještě se zeptám zvuk ti nejde jenom u farmy a pro jiné věci v počítači ano? Nebo ti nejde nikde?
dala so na 50%, predtým bol na farmách zvuk aj pri zobratí úrody a začala hudba a to teraz nie je, asi so nieč o zrušila, chýba mi to...
Počkej, znovu a pomalu. Tím, že dáš reproduktory silněji nic neuděláš. Máš ve hře zaplé zvuky i hudbu? Obě ty poslední ikonky nesmí být zaškrtlé. Máš to tak? A co slyšíš? Teď
Komentáře
Momentálně kolem týdne.
Všili jste si toho oznámení v tweetech?
....vaše oblíbená hra dostane sestřičku "Příběh Big farm"....., spustí to v létě. Hmmmm
Tohle píšou o tom v tweetu na pravé straně fora:
S potěšením oznamujeme, že jsme se dostali na 10K seznamy přání pro Big Farm Story na STEAM! Chcete-li získat kód voucheru, přejděte na svůj účet BF a při přihlášení zkontrolujte vyskakovací oznámení.
Tam je návod jak na to
Tak k tomu asi budou potřeba podrobnosti.
Hraješ v telefonu Big farm nebo tu druhou hru BF mobile harvest? Na noteboku bys pak hrála normálně Big farm?
A nebo jsi se špatně přihlásila (jiné jméno nebo server) a hraješ od začátku?
O čem to teď píšeš? Jaký nový systém hry?
zvuk a hudba ve hře se ovládá v nastavení.
zapnuto:
vypnuto:
Klikni na zobrazit skryté ikony a tam jsou reproduktory.
Než to uděláš ještě se zeptám zvuk ti nejde jenom u farmy a pro jiné věci v počítači ano? Nebo ti nejde nikde?
Máš ve hře zaplé zvuky i hudbu? Obě ty poslední ikonky nesmí být zaškrtlé. Máš to tak?
A co slyšíš? Teď