Domů Czech Diskuzní koutek k oficiálním oznámením

Diskuze k "Aktualizace 26.3.2018: Nové odměny a prodloužená odstávka"

1914

Komentáře

• Mineas (CZ1)Mineas (CZ1) CZ1 Komentářů: 2,232
    Tipuji, že ten, kdo navrhoval akci, ji dělal ve variantě pro mistrovství, a kdo měl na starosti realizaci si to neuvědomil, a spustil to i s nimi. A nebo mu to bylo prostě jedno. Ukázka uspěchané zbrklé nedotažené práce.
    Spolek Animagie (cs)
    Aurea via media.
  • murbella (CZ1)murbella (CZ1) CZ1 Komentářů: 243
    Tohle je fakt výsměch.
  • Farmářka Alča (CZ1)Farmářka Alča (CZ1) CZ1 Komentářů: 982
    Škoda slov. Další blamáž.  Přeji všem krásné a ničím nerušené, veselé velikonoce !
  • trpaslik8 (SK1)trpaslik8 (SK1) SK1 Komentářů: 23
    upraveno 31.03.2018
    tak moje posledne tp ms som uz sa rozhodol ukoncit teraz aj tp este lod mame vylepsenu tam dava este vacsi prd ako bola stara este sa necham prekvapit vecer ak nic nedonesie lod a za to co chce tak koncim tato hra bola dobra ale ggs ju uz uplne *** na uplnu kasu uz ani slov nemam dalej nato zbohom ggs

edit: smazání vulgarity (black-.-angel)
    Post edited by black-.-angel (FormerMod) on
  • mamka1 (CZ1)mamka1 (CZ1) CZ1 Komentářů: 310
    souhlasím s farmářem Martinem  = už účelem téhle hry je zvýšit placení za zlatý už klidně mohou i  zlatý důl na lístky zrušit už ho nebude třeba  - lístky bude mít  malá část hráčů tak by mohl být důl klidně jenom jako architekt jednou za čas u farmy
    mamka1 @ cs 1
  • Rothen (CZ1)Rothen (CZ1) CZ1 Komentářů: 167
    tak si troufam řict, tohle bude prvni silo, kde se opravdu nepředřu :) divím se jen, že po nespokojenosti u spolkovek a odměnama pošlou do hry toto a je to fakt k zamyšlení
    Rothen @ cs 1
  • jarka1953 (CZ1)jarka1953 (CZ1) CZ1 Komentářů: 590
    k zamyšlení je žebříček spolků v dřině za 10 hodin docela pěkné skóre ,že?
  • Mineas (CZ1)Mineas (CZ1) CZ1 Komentářů: 2,232
    upraveno 31.03.2018
    Tak pořád jsou tam povolení k těžbě zlata pro prvních 50 hráčů... není to nic moc, ale je to něco, co silným spolkům může stát za nějakou tu práci... Když do toho na hráče dají (v průměru) 2000, tak jim je ta odměna vrátí. A někteří dají víc, jelikož na to, kolik utratí zlata, moc nekoukají (a nebo jdou po těch dekorkách, které jsou nové, a je jim jedno, co je to bude stát).

A pak jsou tu ti, co hrajou aby vyhráli, protože jsou nejlepší a všem to dokážou, a nějaké odměny je nezajímají :D
    Spolek Animagie (cs)
    Aurea via media.
  • henriette (CZ1)henriette (CZ1) CZ1 Komentářů: 331
    jarka1953 (CZ1) napsal(a):
    k zamyšlení je žebříček spolků v dřině za 10 hodin docela pěkné skóre ,že?
    ano ,za pár hodin nahráli  spousta bodů ,takže GGS  může na odměnách ještě ubrat :smiley:
    henriette @ cs 1
  • JZDman (CZ1)JZDman (CZ1) CZ1 Komentářů: 678
    upraveno 31.03.2018
    Mohl by prosím, někdo pro trotly ukázat s obrázkama, jak stavět s otevřeným žetonovým slotem? Za jakých podmínek stavět lze, zda jde použít i odložené dekorky v krabici, a vůbec, kolegním to šlo, ať chci stavět cokoliv, tak mi to svítí červeně. A jak se lze pak třeba dostat ke sklizni, když je to na patra.? Díky

• tanu (CZ1)tanu (CZ1) CZ1 Komentářů: 36

rojanka (SK1) napsal(a):
    Krásne, aj keď upršané ráno, želám všetkým.....a chcem sa poďakovať chlapcom z GGS, že rozhodli za mňa a konečne nepresedím celé sviatky pri farme, ale užijem si ich s rodinou. A čo by som im dopriala?!....poriadnu veľkonočnú ľadovú sprchu, keď zistia, že na nás nezarobili ani cent... :D
    Souhlasím se spoluhráčkou, a též bych chlapcům s GGS chtěla poděkovat, určitě mysleli na naše rodiny a Velikonoční svátky, které se mají slavit v kruhu blízkých a ne u počítače - Takže chlapci: palec nahoru. A doufejte, že se to hráčům nezalíbí natolik, že už Big Farm budou otvírat jen ve stavu naprosté unuděnosti :-)
    tanu
    Mňo, je mi jedno kdo se pere v horních příčkách. Tech událostí je moc, čekali jsem, že bude poklidnější RTP.
    Motivace vymizela, nohy na stůl a co spadne to spadne. Žádný fialky, žádný zlaťáky, nakonec stejně lidi si chtějí užít svátky. Tak ať se někdo nediví, že je to tak, jak je. A bez cukrového včelínu se dá v klidu žít, stejně jako bez dalších 90% cirkusácky vymalovanejch vzhedů, protože se tady ztrácí koncept, aby si mohl člověk říct: "Tady budou číňani" a podle toho se mohl zařídit:-) Takže mám několik poklidných kravínů, ale osli v asijkém stylu nide.No taky se z toho nezvencnu.
    Soutěž pro spolky farmářů 04/04/2018 - 07/04/2018 .....to je datum pro další spolkovku  , už se opravdu bude hrát  co týden  :smiley:   jen tak dál GGS
    henriette @ cs 1
  • 8WHISKY8 (CZ1)8WHISKY8 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,366
    Ach jo. :( Tak toto mi už vůbec nebude chybět.

Doufám, že můj příspěvek je ve správném vlákně, neb člověk si tu už není ničím jistý.
    henriette (CZ1) napsal(a):
    Soutěž pro spolky farmářů 04/04/2018 - 07/04/2018 .....to je datum pro další spolkovku  , už se opravdu bude hrát  co týden  :smiley:   jen tak dál GGS
    Jasně, až do úplného ztumpachovění. Doc.Chocholoušek už nechal vyluftovat uzavřené křídlo léčebny a v úterý začnou povlíkat postele.
    Škoda slov. Další blamáž.  Přeji všem krásné a ničím nerušené, veselé velikonoce !
    včera jsi nebyla tak dobře naladěna pro změny v odměnách  :wink: ale co , názor se dá měnit 
    henriette @ cs 1
    včera jsi nebyla tak dobře naladěna pro změny v odměnách  :wink: ale co , názor se dá měnit 
    :-) Nejsem ani dnes, ale vím, že hlavou zeď neprorazím a jediný komu to nakonec bude vadit, budu stejně zas jen já.
    :-) Nejsem ani dnes, ale vím, že hlavou zeď neprorazím a jediný komu to nakonec bude vadit, budu stejně zas jen já.
    hlavou budeme přemýšlet : nemusíme nic bourat ,spíš se sjednotit a trvat na svém 
    henriette @ cs 1
    No myslím, že to právě dělám.
    Svým názorem jsem řekla jen to, že se pokusím si ve hře najít, co mě baví a jestli snad nic nenajdu, zařídím se podle toho. Nic víc a nic míň.
    Já myslím, že každý komu se to nelíbí, přirozeně přibrzdí sám a nemusí mu to ani nikdo radit. A bude-li nás dost, možná to něčemu pomůže . A ti co to tak necítí si stejně udělají po svém a zlobit se na ně nemůžeš. Každý má právo na svůj názor.

• bosorka 76 (SK1)bosorka 76 (SK1) Komentářů: 858
    Ahojte.. Takže ja sa nezvyknem sťažovať na nič, ale tentokrát musím skonštatovať, že odmeny v MS som ešte nejak prekusla... ale odmeny v ŤP sú naozaj úplne chabé a takmer všetky sa dajú vyrobiť alebo získať na farme.. Takže táto akcia je pre mňa už bezpredmetná a nedám do nej viac ani zlatku...

Prajem vám príjemnú hru bez zaujímavých odmien....
  • black-.-angel (FormerMod)black-.-angel (FormerMod) Komentářů: 19,044
    Proč jsou v odměnách za umístění spolku opět body do MS??? 
    Ahoj, to je úplně jedno, to jsou odměny navíc, nezabírají místo jiným. Nechávat je tam je jednodušší než pořád měnit verze, při šikovnosti GGS bych se nedivila, kdyby pak při mistrovství zapomněli nahodit tu správnou s body a byl by oheň na střeše. Mít událost i s body mimo mistrovství, kde ničemu nevadí, mi rozhodně přijde jako lepší varianta.

Ad kritika odměn v událostech - nebojte, předám a zároveň děkuju za zpětnou vazbu!

A v poslední řadě bych ráda podotkla, že pro řešení soukromých sporů není fórum to pravé místo, využijte soukromých zpráv, považujete-li to za nutné. Díky.

black-.-angel @ cs 1
  • black-.-angel (FormerMod)black-.-angel (FormerMod) Komentářů: 19,044
    upraveno 01.04.2018
    JZDman (CZ1) napsal(a):
    Mohl by prosím, někdo pro trotly ukázat s obrázkama, jak stavět s otevřeným žetonovým slotem? Za jakých podmínek stavět lze, zda jde použít i odložené dekorky v krabici, a vůbec, kolegním to šlo, ať chci stavět cokoliv, tak mi to svítí červeně. A jak se lze pak třeba dostat ke sklizni, když je to na patra.? Díky

Viz zde:
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/comment/3853208/#Comment_3853208.

Můžeš sem dát screen, co kde svítí červeně?

A jaká sklizeň, jaká patra?

black-.-angel @ cs 1
  • GamerIvetaM3 (CZ1)GamerIvetaM3 (CZ1) CZ1 Komentářů: 722
    black-.-angel napsal(a):
    Proč jsou v odměnách za umístění spolku opět body do MS??? 
    Ahoj, to je úplně jedno, to jsou odměny navíc, nezabírají místo jiným. Nechávat je tam je jednodušší než pořád měnit verze, při šikovnosti GGS bych se nedivila, kdyby pak při mistrovství zapomněli nahodit tu správnou s body a byl by oheň na střeše. Mít událost i s body mimo mistrovství, kde ničemu nevadí, mi rozhodně přijde jako lepší varianta.

Ad kritika odměn v událostech - nebojte, předám a zároveň děkuju za zpětnou vazbu!

A v poslední řadě bych ráda podotkla, že pro řešení soukromých sporů není fórum to pravé místo, využijte soukromých zpráv, považujete-li to za nutné. Díky.
    Děkuji za odpověď.Akorát jsem nepochopila ty spory.Nevím,že bych nějaký s někým měla a už vůbec,že bych ho řešila tady na fóru.

Sign In to comment.