Tak mě odběhlo za tu hodinu už 8 soutěží s celkovou hodnotou přes 80 tisíc bodů reputace. A jsou kde??? No nikde! Vyždímaná, bez šance nyní rozjet jakoukoliv další soutěž. VERY GOOD!!!
Hlavně klid, je to jenom hra. Také jsem zbytečně hrála, ale nebudu se kvůli tomu rozčilovat. Soutěžit budu až večer, ale těch 100.k bodů reputace, které se nepřipsaly, protože neměly kam, bude chybět.
škoda mléka které jsem si šetřila na první soutěž už ho v takovém množství nedám bez zlatek
navíc se mi nelíbí , že i z téhle soutěže dělají frašku a obchod se zlatýma = soutěživost je pryč když si koupí kdekdo miliony bodů reputace v = bleskových nabídkách u farmy
ten kdo si může koupit hodně zlatek nemusí ani soutěžit prostě si ty body koupí a bude první = zlaté spolky se budou předhánět v kupování zlatých a vyměňovat je za body reputace u farmy v bleskových nabídkách stačí si počkat na nabídku a nemusí hodiny soutěžit
Hlavně klid, je to jenom hra. Také jsem zbytečně hrála, ale nebudu se kvůli tomu rozčilovat. Soutěžit budu až večer, ale těch 100.k bodů reputace, které se nepřipsaly, protože neměly kam, bude chybět.
Pokud nejde o život............ Pěkný den přeji .
Ono je tu dost lidí, kteří tady o víkendu nebude, protože jedou pryč nebo budou s rodinou, tak chtěli něco nahrát. O to jde. Takto nenahrajeme nic. Být tahle hra spotřební zboží, už by šlo o klamání spotřebitele.
Už jsem ti odpovídala, že abys měl bonus, musel bys ho mít aktivní během posledních 4 hodin poslední spolkovky. Pokud ne, není důvod ztracený bonus kompenzovat.
Co dělají u spolkovky bleskové nabídky s možností nákupu bodů reputace?
Ty nebudou u spolkovky, ty budou určitě k velikonocům. Mě by spíš zajímalo, kde se vzal ten ohňostroj, a jestli se ještě ukáže, protože já chytl až jeho konec posledních 10 minut.
Co dělají u spolkovky bleskové nabídky s možností nákupu bodů reputace?
Ty nebudou u spolkovky, ty budou určitě k velikonocům. Mě by spíš zajímalo, kde se vzal ten ohňostroj, a jestli se ještě ukáže, protože já chytl až jeho konec posledních 10 minut.
Předpokládám, že ten ohňostroj, je za tu pochybenou aktualizaci okolo 17:00... Možná jsem, až moc naivní...
Komentáře
No, už to tak vypadá, že správná otázka je, kde ji neudělali :-)
Pokud nejde o život............ Pěkný den přeji .
škoda mléka které jsem si šetřila na první soutěž už ho v takovém množství nedám bez zlatek
navíc se mi nelíbí , že i z téhle soutěže dělají frašku a obchod se zlatýma = soutěživost je pryč když si koupí kdekdo miliony bodů reputace v = bleskových nabídkách u farmy
ten kdo si může koupit hodně zlatek nemusí ani soutěžit prostě si ty body koupí a bude první = zlaté spolky se budou předhánět v kupování zlatých a vyměňovat je za body reputace u farmy v bleskových nabídkách stačí si počkat na nabídku a nemusí hodiny soutěžit
také nemáme stan a nevíme jestli tedy soutěže jedou nebo ne. Ráda bych dostala co nejrychleji odpověď děkuji
Kde jsi to vyčetl(a)???
už se objevil stan, tak snad to bude dobré
black-.-angel @ cs 1
Možná jsem, až moc naivní...