Domů Czech Technické problémy & bugy

Soutěž pro spolky farmářů - zpoždění

pampevlk (CZ1)pampevlk (CZ1) CZ1 Komentářů: 22
upraveno 06.05.2018 v Technické problémy & bugy
Ahoj, zmizel mi (i kolegovi ze spolku) odpočet do začátku SS, ale  S. Soutěž nezačala - kde je chyba?

Post edited by black-.-angel (FormerMod) on
«13

Komentáře

• Mineas (CZ1)Mineas (CZ1) CZ1 Komentářů: 2,232
    Tohle je ovšem trochu podraz, mně začínají končit soutěže a soutěž spolků nikde.
    Spolek Animagie (cs)
    Aurea via media.
  • -rika1974- (SK1)-rika1974- (SK1) SK1 Komentářů: 546
    upraveno 07.04.2017
    kde je stan? čo sa zas deje? prepadli nám pustené súťaže. :s
    -rika1974- @ sk 1
  • Mineas (CZ1) napsal(a):
    Tohle je ovšem trochu podraz, mně začínají končit soutěže a soutěž spolků nikde.
    Ani po znovu načtení hry nic
    slunicko-slunko @ cs 1
  • veverka-zrzka (CZ1)veverka-zrzka (CZ1) Komentářů: 191
    -rika1974- (SK1) napsal(a):
    Taky tak.
  • Jakubko2727 (SK1)Jakubko2727 (SK1) SK1 Komentářů: 183
    upraveno 07.04.2017
    -rika1974- (SK1) napsal(a):
    takto to bolo aj minule, s 5 minn. oneskorenim a tiez mi vsetko islo do luftu, teraz si davaju nacas. Este som hovoril v spolku, nech si nepustaju sutaz na tesnotku, lebo minule s nami takto vybabrali, teraz je to este horsie, ani 5 min. po nam nestacilo :(
  • sona26 (CZ1)sona26 (CZ1) CZ1 Komentářů: 271
    To se zase něco povedlo........

• novokol (CZ1)novokol (CZ1) CZ1 Komentářů: 170
    Kde je stan k soutěžím a na bonusy osobní na co děláme soutěže ,když se nepřičtou :s
    novokol @ cs 1
  • dotysa (CZ1)dotysa (CZ1) CZ1 Komentářů: 15
    no měla začít spolkovka a nic, vajíčka taky nejsou. co se děje ??
    upraveno 07.04.2017
    Kdepak soudruzi z NDR udelali chybu? :)
  • GoodStenly2 (CZ1)GoodStenly2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 9,495
    Mají špatně nařízené hodinky..., to se stává i v "lepších" rodinách.  :lol:

[email protected]
    By mě pobavilo, kdyby je spletl letní čas a soutěž začala o hodinku později :D
    Spolek Animagie (cs)
    Aurea via media.
  • veverka-zrzka (CZ1)veverka-zrzka (CZ1) Komentářů: 191
    Uteklo mi 5 soutěží a nic z toho. Vydudala jsem si farmu a do spolkovky půjdu s holou zadnicí :-D
    upraveno 07.04.2017
    Ale ved odratavali v pohode, tak to asi na tom nezalezi. Zasa to maju blbo zorganizovane.
  • severanka3 (CZ1)severanka3 (CZ1) Komentářů: 4
    Asi není materiál,spolková nikde,vejce nikde,pěknej guláš tam máte.A něco jako povědět jak to tedy bude,tak to se už nenosí?????
    severanka3 @ cs 1
  • Doopravdy by mě zajímalo proč dáváte čas kdy začne spolkovka, když čas vyprší stále tam není. Všichni si dáme stroje a vy to tam nehodláte dát čekáte až všechno vyprší..  Je to od vás fakt podlý.. Pak se nedivte že lidi přestávají hrát tuto hru, když je to jeden podraz za druhým.
  • olivka11 (CZ1)olivka11 (CZ1) CZ1 Komentářů: 803
    upraveno 07.04.2017
    Tak jsem si nechávala veškerou sklizeň na spolkovku, aktivovala ještěrku, siláka, použila fialové krmení  a jela a ..... nic z toho :-(
    To se tedy fakt nepovedlo :-(
    Přes víkend budu mimo net, tak jsem chtěla spolku něco nasoutěžit během dneška a ono nic... to mě tedy docela naštvalo. Hlavně, že mi ráno poslali anketu spokojenosti :-(
    olivka11 @ cs 1
    :) napisu, ake odmeny budu, ako sa to pomenilo, ale mozes si ich len predstavit :) ostanu nam oci pre plac
  • AYA (SK1)AYA (SK1) Komentářů: 7

Spolková súťaž odštartovaná a stan nikde. Nevieme či nám vôbec počíta ,nemôžeme pustiť bonus no úplne super. Hlavne že odmeny  zmenili ale je otázka či dokážeme aj ich získať ked to tak pôjde dalej

• julinka1954 (CZ1)julinka1954 (CZ1) Komentářů: 263
    není stan , , navýšení bodů reputace končí , prý odměna za minulou spolkovku ,kdy jsme se nemohli přihlásit, opravdu povedené  
    julinka1954 @ cs 1
  • TheHonzik5 (CZ1)TheHonzik5 (CZ1) CZ1 Komentářů: 22
    Neměla náhodou již začít spolkovka?
    olivka11 (CZ1) napsal(a):
    Tak jsem si nechávala veškerou sklizeň na spolkovku, aktivovala ještěrku, siláka, použila fialové krmení  a jela a ..... nic z toho :-(
    To se tedy fakt nepovedlo :-(
    Přes víkend budu mimo net, tak jsem chtěla spolku něco nasoutěžit během dneška a ono nic... to mě tedy docela naštvalo. Hlavně, že mi ráno poslali anketu spokojenosti :-(
    Tiez tu cez vikend moc nebudem, pride navsteva. Tieto sutaze cez vikendy, ked ma byt clovek s rodinou, tak to vymysleli uplne "super".
  • sona26 (CZ1)sona26 (CZ1) CZ1 Komentářů: 271
    no super,5 soutěží je pryč a stan nikde a jako nějaký vysvětlení proč není spolkovka kde?tady to forum je fakt o ničem poslední dobou....... :'(

Hele, ale nejsme v tom sami. Koukal jsem na anglické formum a stejný problém tam hlásí dalších 5 serverů včetně Německého, a Amerického. Někdo to zvoral.
    Spolek Animagie (cs)
    Aurea via media.
  • Nazgul21 (CZ1)Nazgul21 (CZ1) CZ1 Komentářů: 27
    Taky mi zmizela. Jen doufám, že se body reputace co teď vysoutěžím pak dodatečně přičtou. :-)

Angii21 @ cs 1
    upraveno 07.04.2017
    Kazdy tyzden nejaka chyba, niekedy aj dve :) Mozno chcu byt najnavstevovanejsie forum  :D

• mamka1 (CZ1)mamka1 (CZ1) CZ1 Komentářů: 310
    taky nemám stan soutěže spolků u farmy ani nikdo jiný soutěžíme už od chvíle kdy měl být odpočet k začátku a nic se neděje
    mamka1 @ cs 1
  • Daska9 (SK1)Daska9 (SK1) Komentářů: 35
    jedna chyba za druhou...to už snáď ani nie je možné, čo si tentokrát vymyslia za výhovorku? :(
  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,573
    A to mne někdo nahlásil, když jsem se ptal, zda budou nějaké chyby :-)))

Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět

• Mě se libí jak furt dělají nové věci a všechno "vylepšují" a nakonec je všechno na prd a nejde nic... Fakt to se vám povedlo, jen tak dál...
Tato diskuze je zavřená.