kde je stan? čo sa zas deje? prepadli nám pustené súťaže.
takto to bolo aj minule, s 5 minn. oneskorenim a tiez mi vsetko islo do luftu, teraz si davaju nacas. Este som hovoril v spolku, nech si nepustaju sutaz na tesnotku, lebo minule s nami takto vybabrali, teraz je to este horsie, ani 5 min. po nam nestacilo
Doopravdy by mě zajímalo proč dáváte čas kdy začne spolkovka, když čas vyprší stále tam není. Všichni si dáme stroje a vy to tam nehodláte dát čekáte až všechno vyprší.. Je to od vás fakt podlý.. Pak se nedivte že lidi přestávají hrát tuto hru, když je to jeden podraz za druhým.
Tak jsem si nechávala veškerou sklizeň na spolkovku, aktivovala ještěrku, siláka, použila fialové krmení a jela a ..... nic z toho :-( To se tedy fakt nepovedlo :-( Přes víkend budu mimo net, tak jsem chtěla spolku něco nasoutěžit během dneška a ono nic... to mě tedy docela naštvalo. Hlavně, že mi ráno poslali anketu spokojenosti :-(
Spolková súťaž odštartovaná a stan nikde. Nevieme či nám vôbec počíta ,nemôžeme pustiť bonus no úplne super. Hlavne že odmeny zmenili ale je otázka či dokážeme aj ich získať ked to tak pôjde dalej
Tak jsem si nechávala veškerou sklizeň na spolkovku, aktivovala ještěrku, siláka, použila fialové krmení a jela a ..... nic z toho :-( To se tedy fakt nepovedlo :-( Přes víkend budu mimo net, tak jsem chtěla spolku něco nasoutěžit během dneška a ono nic... to mě tedy docela naštvalo. Hlavně, že mi ráno poslali anketu spokojenosti :-(
Tiez tu cez vikend moc nebudem, pride navsteva. Tieto sutaze cez vikendy, ked ma byt clovek s rodinou, tak to vymysleli uplne "super".
Že se ještě rozčilujete,nic tady nejde,tedy většina,už mě to nějak nechává v klidu.Samá chyba,stále se něco přidává a vše se jen nabaluje.Raději bych nic nedávala nového,ale vychytávala chyby,toť moje přání,ale asi zbytečné.
Hele, ale nejsme v tom sami. Koukal jsem na anglické formum a stejný problém tam hlásí dalších 5 serverů včetně Německého, a Amerického. Někdo to zvoral.
Komentáře
To se tedy fakt nepovedlo :-(
Přes víkend budu mimo net, tak jsem chtěla spolku něco nasoutěžit během dneška a ono nic... to mě tedy docela naštvalo. Hlavně, že mi ráno poslali anketu spokojenosti :-(
Spolková súťaž odštartovaná a stan nikde. Nevieme či nám vôbec počíta ,nemôžeme pustiť bonus no úplne super. Hlavne že odmeny zmenili ale je otázka či dokážeme aj ich získať ked to tak pôjde dalej