ahoj, mám hned dva tajné úkoly - expert přes logistiku a expert přes informace. mohu poprosit o radu ? ráda bych moderátorům napsala, ovšem za boha nedokážu přijít na to jak
ahoj, mám hned dva tajné úkoly - expert přes logistiku a expert přes informace. mohu poprosit o radu ? ráda bych moderátorům napsala, ovšem za boha nedokážu přijít na to jak
Ahoj. Nejsem moderátor ale máš to posláno v soukromé zprávě. A návod jak napsat moderátorům je v prvním příspěvku tohoto vlákna.
prosím o radu: co je za úkol expert přes informace? diky moc
Prosím, stačí napsat pouze jednou - sem, pak na mou zeď a ještě do soukromé pošty, to je trochu příliš. Divím se, že jsi nevyužil ještě soukromou poštu ve hře. Nicméně zasláno...
Dobrý den, prosím Vás můžete mi prozradit o čem to tu píšete. vůbec tomu nerozumím. ráda bych také něco hledala. prosím pomozte mi a naveďte mě co mám dělat. moc vám děkuji.
Dobrý den, prosím Vás můžete mi prozradit o čem to tu píšete. vůbec tomu nerozumím. ráda bych také něco hledala. prosím pomozte mi a naveďte mě co mám dělat. moc vám děkuji.
Ahoj, tajné úspěchy jsou součíst alba nálepek, které najdeš dole na liště. U většiny úspěchů máš napsáno, co je tvým úkolem - např. sběr vajec, kukuřice, ale některé jsou tajné a je na tobě zjistit, k čemu se úkol vztahuje. Většinou napoví název úspěchu a zašedlá ikonka
ahojte mozem aj ja poprosit o nejaku napovedu k Expertovi cez informacie? stale pozeram na tu ikonku a doteraz neviem co mam robit:( Dakujem pekne za odpoved. Uz som bezradna:(
ahojte mozem aj ja poprosit o nejaku napovedu k Expertovi cez informacie? stale pozeram na tu ikonku a doteraz neviem co mam robit:( Dakujem pekne za odpoved. Uz som bezradna:(
Komentáře
Odpovězeno soukromě, ke zprávě jsem se dostala i dřív než sem
black-.-angel @ cs 1
Nápověda zaslána SZ
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
Ahoj,
prosím o radu: co je za úkol expert přes informace? diky moc
black-.-angel @ cs 1
Příště se ale prosím řiďte prvním příspěvkem - říci si o nápovědu soukromou zprávou. Je to výrazně rychlejší a usnadní mi to hodně práce, díky
black-.-angel @ cs 1
neviem si rady s tajným bonusom odborník na logistiku.
Pošlete mi prosím nejakú nápovedu?
Ďakujem
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
Je jich více, o který ti jde?