Начало totka52 (BG1) Коментари

totka52 (BG1)

Потребител
totka52 (BG1)
Посещения
19
Роли
Няма роли
На борда от:
Последно активни
Точки
24
Значки
5
Публикации
7

Коментари

  • Здравейте! Днес реших да проверя дали Тест-сървърът работи. И сега не мога да вляза нито в Тест-сървъра, нито пък да се върна в старата си ферма. Какво да направя и как да изляза от тази ситуация?
  • Здравейте! Дни наред се питам кои са тези "Умници" или "Умник", които решиха, че трябва да има рибен пазар за дълбоководна риба. Дори и актуализираха решението си. И защо е всичко това - защото от дълбоководния риболов се печели добре и тези средства ще вложим във фермите си и значително ще дръпнем напред. И във връзка с…
  • Затворих браузъра. След два дни реших да проверя какво е положението. За мое най-голямо учудване успях да вляза без проблем във фермата си.
  • Здравейте! В ляво на панела имах задачка да си купя голяма кофа. Купих си я - пето ниво е. Имам отметка, че задачката е изпълнена, но при рибарските принадлежности новата кофа не е отразена. Там ми показва, че имам малка кофа пето ниво за 170 кг риба. Защо се получи така?
  • Когато поливам моето дърво ми написва, че има грешка /errorCode_NOT_FULLY_CHARGED/. Тази сутрин като поливах дърветата на съкооператорите си на някои от тях ми написа същото и не ми даде полагащите се по 200 долара на дърво, но ги поля. И защо постоянно пише 0/8 или 3/8 при положение, че голяма част от играчите ми казват,…
  • Дървото първо трябва да се обере и тогава да се вземе подаръка ли? При мен подаръкът се появи малко преди второто поливане и аз си го взех. И сега не мога да полея друго дърво освен моето и друг играч не може да полее моето. Какво да правя?