Начало Bulgarian Форумни конкурси и игри

Пъзел - фермата

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 724
                  Здравейте, фермери, предлагам Ви да участвате в новия ни пъзел - можете да го намерите тук

Правилата са следните:

Необходимо е да имате регистрация в сайта Jigsaw planet, за да се вижда и да е валиден резултата Ви, желателно е и името в сайта да е максимално близко до името ви в играта.
Също така, за да се зачете резултата Ви, не може да променяте броя елементи, от които се състои пъзелът - направите ли го, името Ви няма да излезе в класацията, така че участието Ви няма да е валидно. По същият начин стоят нещата и ако го наредите без регистрация, просто няма да се появите в класацията.
 
Моля, тук, в темата, да отбележите времето, за което сте наредили пъзела и както знаете, той може да се нарежда многократно. Наградите:
За първите три места - по 4000 злато
За четвърто и пето място - по 3000 злато
За играчите от шесто до десето място - по 2500 злато.
         
Краен срок: 30.07.2022 г., 21,00 часа

Успех на всички!

Знам, че някой от Вас имат технически проблеми с влизането във форума, ако желаят да участват в тази игра, могат да го направят като отворят форума без да влизат в акаунта си. Моля, ако играч, който има такъв проблем нареди пъзела и иска да участва в играта, да помоли съотборник да ме уведоми за това и да ми изпрати на лично съобщение името на играча, който не може да влезе във форума и ника му в Jigsaw planet.

Коментари

Sign In to comment.