Селски панаир 13.11.2019 - Липсващи награди

Привет:)
Знам, че отворих дискусия на тема:
Но вече втори път се класирам на 3-то място и не получавам предложение да си избера между (Тропически краварник, свинарник и поле).
Това се случва откакто БАЛАНСИРАХА
събитието.
Моля за съдействие или съвет (и съчувствие ще свърши работа :Р )
Поздрави!
Знам, че отворих дискусия на тема:
Селски панаир (VF) |
Това се случва откакто БАЛАНСИРАХА

Моля за съдействие или съвет (и съчувствие ще свърши работа :Р )
Поздрави!
0
Коментари
докладвано е на екипа за проблемът ти, който не е единичен случай. Има и други играчи по другите сървъри, които имат този проблем. Когато имам повече информация, ще пиша отново.
Поздрави,
Ели
знае се за проблемът с неполучените награди от събитието Селски панаир. Екипът на играта работи по него. Както писах по-рано днес, когато имам малко повече информаци, ще Ви пиша отново.
Поздрави,
Ели
Отделно, компенсациите са на 99% идентични с тази последната- хвърляне на прах в очите.
Имам ВАЖЕН ВЪПРОС :
На предишния панаир пак бях на 3-то място(не че немога повече, но искам да остана в групата).
Въпросът е: Какво ще получа -2 краварника? 1 краварник? 0 краварника?
разбирам недоволството относно съдържанието на компенсацията. По всички сървъри е изразено това недоволство. Мога да Ви уверя, че всички модератори сме предали на екипа, оплакванията на играчите.
@Yorg (BG1) не съм забравила за твоя въпрос, но когато имам повече информация, ще пиша отново.
Поздрави,
Ели
Редакция:
@Yorg (BG1) ще те помоля да пишеш до Поддръжката (с възможно най-много подробности за случилото се, ако имаш и снимки, които да им прикачиш) за да може да се провери какво се случва с акаунта ти. За съжаление, в момента няма как по друг начин да ти помогна.
Това вече е върха на некомпетентността - да се допускат грешки при поправката на предходната грешка.
Само не мога да потвърдя дали се е случило днес или е планирано за утре.
Аз мисля, че е безсмислена цялата тая работа
ТЕ повредиха ПАНАИРА, а сега ни дават някакви ИЗМИСЛЕНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ и трябва да се молим за действително спечеленото от нас.
До кога така???
Къде са ми Тропическите краварници, по 25 жетона за колелото на късмета и не помня вече още какво се полага за 3то място ....
Разочароващо е и безнадеждно всеки път да си просим изработеното с труд.
Ние сме горди и трудолюбиви фермери, а не някакви мързеливи просяци.
Поздрави на модерите за положения труд
Не съм сигурна как стои въпросът с избираемите награди. Бих ви посъветвала да се обърнете към Поддръжка, като обясните изчерпателно какво всъщност ви липсва.
Freyja ти си стара пушка и би трябвало да знаеш, че поддръжката се занимава с изключенията, а не с гафовете на разработчиците.
проблемът е системен и не касае поддръжката
За незнещите, с приоритет са модерите пред поддръжката
Пращат ме за зелен хайвер и в 9та глуха
С уважение към Фрея -Дядо Младен Йоргов
Ще се радвам, ако обясниш думите си.
Здравей.
Тъй като проблемите в играта в момента са много, значи и тикетите към Поддръжка също са много. Ще мине известно време, но със сигурност ще обърнат внимание на всеки, свързал се с тях. Малко търпение трябва само.
Знам че не сте всемогъщи- вие модерите.
но знам че и вие катози скто и поддръжката има имате достъп до РАЗРАБОТВАЩИТЕ.
ТЕ, предполагат че ние ще споделяме с вас и затова ви дават права на прякавръзка.
Поддръжката би следвало да се занимава с изключенията 9с индивидуални проблеми).
АМА ТО МАЙ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ИМА ТУК>
В този смисъл разбирам колко са ми погрешни разбиранията ( РЕАЛНОСТТА Е ДРУГА)
и смирено , горещо ...... моля за извинение нашите модери.
Признавам, че живеех с моите представи, но вдянах най-сетне, че трябва да живеем в реалността.
Дано ти е достатъчно - аз наистина си мислех, че в тая игра има правила, СЪЖАЛЯВАМ мила
май мн сложно стана, та со кратце:
Представях си че за общите проблеми трябва да разговаряме с модерите и вие директно с разработващите,, а за изключенията ние да си говорим с поддръжката и те ако не успеят да решат проблема да занимават разработващите
Моля, не прави двупостия, а използвай опцията за редактиране на коментар.
Не виждам нищо неразбираемо в това.
малко повече информация относно компенсацията за липсващите награди, можете да намерите ТУК.
Поздрави,
Ели
При мен се оказва същия проблем с избраните награди. Спечелил съм около 10 призови места в различните игри от бронзова до платинена а имам само 2 в търговския център. Дали ще мога да си ги получа *************
Във форума се пише на кирилица. Моля, използвай я. В противен случай постовете ти ще бъдат изтривани!
Моля, редактирайте си поста, в българския форум се пише само на кирилица!
Цял ден не можем да играем цялата кооперация. Ако пусне някой предизвикателство, то същото не е активно за останалите участници, само и единствено за този, който го е пуснал. Е как да играем при това положение...или трябва да се откажем от този панаир? /което няма да честно спрямо нас/. Цял ден си е чиста загуба на време. Очакваме реакция за отстраняване на проблема.
Благодарим предварително!
Защо след като окончателната награда в панаира е над 201 хил. ми отчита в класацията 94/5 хил.? Над 259 хил. - отчетени малко над 170 хил....и това е за всяко предизвикателство. Е питам аз, на половина ли ще получаваме за труда си? Това ли е вече модерно в тази игра?