Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Събитие Архитект - въпроси и отговори

най-високите нива ще са достъпни само по време на събитието,това означава ли,че по-ниските ще можем да ги правим без събитието
Post edited by soonik (BG1) on
soonik @ bg 1
1
Коментари
Да точно така.
Абсолютно съм съгласна!!!!
Събитието ще е достъпно за всички играчи.
Графиките са променени защото при някои сгради не е възможно да се направи друга графика за по-високо ниво. Поради тази причина се променят графиките на ниските нива на сградата, и тия които са за 4-то и 5-то ниво стават за 6-то и 7-мо ниво.Това не трябва да ви притеснява сградите си функционират както преди.
Досега играех с кеф и никога не ми се е налагало да пиша в форума. Сега яко се ядосах
Мнението е слято от Magika: Използвай функцията "Редактиране"!
:mad::mad::mad:
И на мен никак не ми харесва,трябваше да си останат както бяха ,а колкото до надграждането ,всеки да си решава сам колко и кога.Грозно е!
:mad::mad::mad: Toe много лесно да кажиш ако искаш,тези хора са дали пари за това да си ги направят зградите и в един момет те са други че на някоиси мо хрумнал да овиличава нива ние нямаме никаква вина ако беше колигиялен поне да ни компенсира за тия згради няма за него добре дошло във смисал финансова гледна точка незнам във форома не помня някаде се споменаваше за модератори менте ама маи цялата игра е такова менте:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Кое точно искаш да ти компенсират, това че са предоставили възможност за още развитие на основната ферма, че ще получаваш още тор от подобрените обори, че ще произвеждаш повече хумус и тор с подобрените компостер и силоз и т.н. Стига вече сте се жалвали за тия сгради! За пореден път пиша - променени са само графиките(картинките), сградите си функционират както преди!
Когато се пише мнение се показват думите в които има грешки - 13 думи в 6 реда мисля, че не е никак добре. Мислих да пиша изречения, но то пуктоационни знаци няма!