Начало Bulgarian Форумни конкурси и игри

Игра - Коледен пъзел

TianaTiana Moderator, Guest Публикации: 741

Честита Коледа, фермери! Знам, че обичате пъзели и награди и Ви предлагам да наредите нашия коледен пъзел, а ние ще Ви наградим. Пъзелът можете да намерите тук-300 


Image may contain 1 person text


Правилата са следните:

Необходимо е да имате регистрация в сайта, за да се вижда и да е валиден резултата Ви, желателно е и името в сайта да е максимално близко до името ви в играта.
Също така, за да се зачете резултатът Ви, не може да променяте броя елементи, от които се състои пъзелът - направите ли го, името Ви няма да излезе в класацията, така че участието Ви няма да е валидно. По същият начин стоят нещата и ако го наредите без регистрация, просто няма да се появите в класацията. Ако някой има проблем с регистрацията, моля да ми пише на лични. 
 
Тук, в темата, моля да отбележите времето, за което сте наредили пъзела и както знаете, той може да се нарежда многократно. И понеже днес празнуваме, всеки, наредил пъзела ще получи награда - 1500 злато и 100 тор от водорасли.

Краен срок: 03.01.2021 г., 21,00 часа

Успех на всички!

Знам, че някой от Вас имат технически проблеми с влизането във форума, ако желаят да участват в тази игра, могат да го направят като като отворят форума без да влизат в акаунта си. Моля, ако играч, който има такъв проблем нареди пъзела и иска да участва в играта, да помоли съотборник да ме уведоми за това и да ми изпрати на лично съобщение името на играча, който не може да влезе във форума и ника му в Jigsaw planet.

Коментари

Sign In to comment.