Пъзел "Октобърфест"

Здравейте, фермери,
Знам, че харесвате пъзелите, така че ТУК ще намерите моето предизвикателство към Вас.
Знам, че харесвате пъзелите, така че ТУК ще намерите моето предизвикателство към Вас.

Правилата са следните:
Необходимо е да имате регистрация в сайта, за да се вижда и да е валиден резултата Ви, желателно е и името в сайта да е максимално близко до името ви в играта, за да не се чудя кой кой е.

Също така, за да се зачете резултатът Ви, не може да променяте броя елементи, от които се състои пъзелът - направите ли го, името Ви няма да излезе в класацията, така че участието Ви няма да е валидно. По същият начин стоят нещата и ако го наредите без регистрация, просто няма да се появите в класацията.
Ако някой има проблем с регистрацията, моля да ми пише на лични.
Тук, в темата, моля да отбележите времето, за което сте наредили пъзела. Пъзелът може да се нарежда многократно, така че ако подобрите времето си, имате право да редактирате поста си.
Краен срок: 15.10.2020 г., 21,00 часа

Награди:
За най-бързия: Форумна декорация по избор (Повече информация за декорациите - 40 етаж в Кулата с декорации) и 1000 злато
За втория и третия: 1000 злато и 100 тор от водорасли
За 4-10 място: 500 злато и 10 хумуса от водорасли
Успех на всички!

3
Sign In to comment.
Коментари
докладвани са технически проблеми с влизането във форума, по отстраняването на които се работи в момента. Моля, ако играч наредил пъзела има такъв проблем, да помоли съотборник да ме уведоми за това и да ми изпрати на лично съобщение името на играча, който не може да влезе във форума и ника му в Jigsaw planet.
Най-бърз от всички участници се оказа @preslav94 (BG1) , браво! Ето класирането и наградите, които участвалите ще получат:
На първо място - @preslav94 (BG1) - печели форумна декорация по избор и 1000 злато
На второ и трето място - @Tina Gadina @RONY (BG1) - печелят 1000 злато и 100 тор от водорасли
Останалите печелят по 500 злато и 10 хумуса от водорасли
Моля за търпение с изплащането на наградите, ще Ви уведомя допълнително кога това ще е възможно.
Наградите вече са преведени в акаунтите Ви, честито!