Лотария "Сезон за морски кончета"

Започна новия конен сезон и искам да ви изненадам с допълнителни награди! За да участвате в нашата лотария трябва да се състезавате в новия конен сезон и да имате късмета да приключите състезание с време, на което последните две цифри /за минути или секунди и милисекунди/ са еднакви. Без значение е дали печелите или губите състезанието, само трябва да е турнирно предизвикателство, което Вие сте отправили.
Моля, всички късметлии да публикуват снимка само с постигнатото от тях време и отговарящо на условията в тази тема, като ми изпратят на лични съобщения екранна снимка, на която да се вижда и името на фермера.
Лотарията ще се провежда всяка седмица, до края на сезона, за участие в седмичната лотария ще бъдат включени всички снимки, публикувани до 24,00 часа, неделя.
Наградите: Всяка седмица, пет от късметлиите ще печелят по 1000 злато, 5000 конни герба и 1000 златни подкови. Всеки, успял да участва в четирите седмици на лотарията, има шанса да спечели една от двете големи награди: 4000 злато или форумна декорация.
Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип, чрез приложението Lottery Quock Pick, всеки участник получава номер според реда на публикуване в съответната седмица - първият публикувал е с номер 1, вторият с номер 2 и т.н.
Всяка седмица ще има награда-изненада, ще я печели фермер, постигнал предварително посочено от мен и случайно избрано време в състезание! Тази седмица времето е: 116,34 /за еднакво ще се счита всяко съвпадащо време до втората цифра след десетичната запетайка, тъй като състезателното време е различно - с две или три цифри за секунди и милисекунди/. Времето за следващата седмица ще бъде обявено в неделя.
Състезавайте се в "Сезон за морски кончета" и снимайте! Късмет!

Коментари
Успех!
https://clip2net.com/s/48uDFWI
https://c2n.me/48uNH2U
https://c2n.me/48uWvAk
Ако предпочитате да качите снимката с името си тук вместо да ми я изпратите на лично съобщение, моля, по подходящ начин да заличите от нея златото, доларите, подковите и гербовете, които имате!
Награди печелят участниците, изброени по реда на участието им: @222SSS (BG1), @preslav94 (BG1), @ivanfudulski (BG1), @Veki User (BG1) , @алба (BG1), @mi6eto (BG1), @RONY (BG1) и @Цветомила (BG1). Моля, за търпение с изплащането на наградите, ще Ви уведомя допълнително кога това ще е възможно.
Очаквам снимките Ви за участие във втората седмица на лотарията, условията за това са същите - да приключите състезание с време, на което последните две цифри /за минути или секунди и милисекунди/ са еднакви, без значение дали печелите или губите състезанието.
Един съвет ако позволите - за по-следващата направете времената - 56,43, 23,48, 98,15, за да не спечели никой - поредната тъпотия, май ще спра да влизам във форума и да се занимавам с нещо измислено от пиян човек, искайте нормални неща - 3 еднакви цифри, 4 еднакви цифри, а вие искате ПЕТ ЕДНАКВИ, то бива, то може, ама нахалството ви няма граници !!!
По отношение снимките за награда-изненада - на снимките горе вдясно от профилната има дата и час.
128,47
154,25
161,58
341,05
/за еднакво ще се счита всяко съвпадащо време до втората цифра след десетичната запетайка, тъй като състезателното време е различно - с две или три цифри за секунди"
Късмет!
Ще помоля @222SSS (BG1) да поднесе извиненията си на колежката, както и да спре да спами темата и да редактира постовете си, тъй като обиждат човека,който страшно много се старае да ви осигури някакво разнообразие и награди.
Но ми обясни за какво са прави тема като не са разрешават различни мнения от Вашите ???
Безропотното съгласие беше по времето на комунизма - следваше се линията на Партията !
МИСЛЯ ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ ПО ДАДЕНА ТЕМА !
Приятен ден желая на всички в играта, и извинявайте още един път за необузданото ми поведение !!!