Начало Bulgarian Технически проблеми и бъгове
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

ОТНОСНО КОНЕТЕ

2

Коментари

  • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 650
    @алба (BG1) Проблемът тук е друг, не е разместени коне в манежите и подобен не е докладван до момента от друг играч.
  • misi3 (BG1)misi3 (BG1) BG1 Публикации: 4
    Нито съм  чистила кеш,нито рестарт,нищо не съм правила,защото лаптопа ми е чист,и това са пълни глупости,но проблема е решен,пак казвам нищо не съм правила
  • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 308
    Стойността на развъждането спря на нивото,на което бяха конете преди пускането на новостите на поляната,сега вдигаме нивото на състезателя.Имат ли вече някакво значение тези стойности,в сърчицето горе дясно,а също така струва ли си да тренираме коне и на ливадата,пълна неяснота и не само на мен.Да не говорим,че в тая шарена щуротия малко хора се ориентират 100 % и мнозина се отказаха,,просто тренират по стария начин пък колкото толкова.Не забравяйте,че тук са най-различни хора на възраст и технически познания и умения,ориентирането и разгадаването на процеса  е доста мъгливо.
    Vereja @ bg 1
  • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 650
    Това са различни неща и всяко от тях има своето значение, т.е. има смисъл да се тренира и развъжда коня. Нивото на състезателя показва нивото на Вашата защитна екипировка, максимумът, до който можете да достигете е 10, колкото по-високо е то, толкова по-добра защита ще получава коня Ви, когато друг играч Ви предизвика. 


    Тук имате няколко опции за избор на екипировка за три различни слота, всеки трябва сам да прецени кои да избере, според другите показатели на коня си, включително и ефектите от кооперативната ливада.
  • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 308
    Аз ли не зададох точно въпроса или Вие не ме разбрахте,защото питам за нещо,а получавам отговор за друго,разминаваме се някъде по средата.Запитах защо стойността на развъждането се преустанови,просто замръзна до там,докъдето беше преди промените и  не е ли от значение за следващите развъждания ако стои на едно място.
    А относно екипировките ,тези прословути слотове за които на всяко влизане ни се озъбва искането на едва 20 хил.злато го оставяме настрани,още не сме се дипломирали дотолкова.,че да разберем докрай за какво иде реч.
    Vereja @ bg 1
  • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 650
    Да, не Ви разбрах, сега също не ми е ясно какво имате предвид с "развъждането се преустанови,просто замръзна до там,докъдето беше преди промените и  не е ли от значение за следващите развъждания ако стои на едно място". Възможно е да се развъжда кон на кооперативната ливада и да не промени нивото си, но ако правилно сте разпределили гените, би трябвало да получи допълнителни ефекти.

  • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
    редактирано 31.05.2020
    10 ниво е максимално но и това е ново нещо миналия сезон графиката съм я виждал да показва 16 ниво явно са я пипнали 
    Post edited by ivanfudulski (BG1) on

  • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 650
    Ще проверя и ще Ви уведомя, @ivanfudulski (BG1), последната информация беше, че максималното ниво ще е 10-то.
  • Цветомила (BG1)Цветомила (BG1) BG1 Публикации: 135
    редактирано 02.06.2020
    @Vereja (BG1) Ако тренирате конете си на манежите в ранчото за коне, стойността на развъждане - даваща информация за нивото на коня се променя и към момента е така, като не виждам да има проблем. Нивото на състезател вдигате по време на конен сезон винаги, когато някой ви предизвика. Относно тренировките на ливадата има смисъл, но не по време на конен сезон, тъй като след всяко развъждане реално получавате нов кон и започвате от първо ниво на състезател!
    По отношение на слотовете, за които получавате предложение за закупуване срещу 20 000 злато е нужно да обърнете внимание при производството на екипировката  за всеки вид колко слота са предвидени! Ако всички слотове са заети е нормално да получавате предложение за закупуване на допълнителен! За това е добре производството на екипировката да съобразявате за всяко едно предизвикателство към друг играч и тогава винаги ще имате свободен слот и няма да имате неприятно усещане от предложението за закупуване на допълнителен слот! 
  • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 308
    Благодаря да изчерпателния отговор и затова,че сте отделели от времето си да ми обясните,но при мен нивото на развъждане   на основния кон си стои на 94 от момента на новостите при конете,независимо от  непрекъснатите тренировки.Преди това нивото се качваше,сега стои на една позиция ,същото е и при другите два коня,които също  тренират .Това ми беше и въпроса,нормално ли е или нещо не е наред,защото се стремим да развъждаме на по-високи стойности,а при мен е стопирано развитието на  нивото.
    Vereja @ bg 1
  • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
    нормално е ако клонираш в ливадата когато нямаш 100 процента съвпадение на гени или пък вместо ниво дигаш ефект разгледай внимателно иконите на колелото 3 те големи са атрибути демек ниво а 6 малки са ефекти а Цвети ти обяснява за нивото в защита което няма общо с нивото на коня ти и при клониране в ливадата не пада директно на 1 во а постепенно мисля че се дели на 2 примерно ако е 8 пада на 4

  • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 650
       Да, при развъждане на ливадата защитното ниво на коня не изчезва изцяло, а намаля. Ние не знаем как развъждате коня си и с какво съвпадение на гени, затова и няма как да отговорим на въпроса защо не се променя нивото му, а всички сме наясно, че с тренировки на арената, манежа, нивото се вдига изключително бавно. Само да вметна, че до момента няма друг играч с такова оплакване.
       Ще се постарая до края на седмицата да Ви предоставя обобщено обяснение за новата екипировка и използването й.
  • Цветомила (BG1)Цветомила (BG1) BG1 Публикации: 135
    Доколкото разбрах и след уточненията, въпросът на @Vereja (BG1) е свързан с тренировките в Ранчото за коне и ако правилно съм разбрала - проблемът при нея е, че при трениране на кон дори да е достигнала до  вдигане на ниво , това не се случва и стойността на развъждане на конят й е не се променя и  остава  94, като положението с другите й коне е същото! Не знам дали положението би било същото, ако изпрати коня да се тренира на кооперативната ливада, това може да сподели само @Vereja (BG1)
  • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
    ако го тренира на манежите е време да го клонира с друг кон 94 иначе едно ниво ще си го вдига един месец хихи се пак тук в форума съм написал таблица за клониране на коне на манежите потърсете я публикацията е на woman

  • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 308
    Прословутият кон се върна от поляната,там направи поколение  на стойност 100,ако правилно се изразявам,така че не ливадата едва ли има пръст в цялата работа.
    Но както и да е,пуснах го на свобода да подивява и няма да се занимавам с него,вероятно от тия седла които им слагаме някое е било дефектно и му е смачкало атрибутите за развъждане на горкия,ха ха.. И между другото той е клониран много пъти и все успешно,но сега като няма нещо си какво да прави,разчита само на стара слава като любовник.
    Vereja @ bg 1
  • алба (BG1)алба (BG1) BG1 Публикации: 122
    от 7 години  и половина съм   в играта  играта и от първия ден когато ги пуснаха се занимавам с коне ,но по тъпа разработка никога не е имало ,аз също се отказвам от конете и ги пускам да пасат ,съжалявам че до сега съм си губила време и средства с тях 
  • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 650
            @алба Моля за конструктивни предложения за промяна на конете, включително да посочите какво не Ви харесва и какво смятате, че следва да бъде премахнато или променено. Уверявам Ви, всички направени до момента предложения са своевременно предадени на екипа.
             Приятна игра!
  • алба (BG1)алба (BG1) BG1 Публикации: 122
    най удачно ще е да се върне старото положение при конете,напълно излишно и безсмислено е сегашното,за което е необходима отделна игра само за коне с това зареждане на всяко състезание,а и е безпредметно след като не мога да постигна нито една победа а съм с кон на 201 ниво,на общо основание губя от съвсем новоизлюпени кончета,тогава вие ми кажете какъв е смисъла на това оборудване,освен излишно губене на време,за сега съм спряла всякаква  състезателна дейност независимо че съм закупила горивото на макс до края  и ако продължава с това оборудване ще ги пусна на свобода да си пасат
  • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 650
    Мисля, че не е възможно да се върне старото положение при конете, но съм предала предложението.
  • алба (BG1)алба (BG1) BG1 Публикации: 122
    ясна е целта им,щом дърветата дават толкова минимални количества които не стигат до никъде,те и затова пуснаха оборудване със злато,

  • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 234
    Наистина много често се губи без оглед на нивото на противника.При актуализацията бяха обещали друго а именно по-често да печелиш от по-ниски и по-често да губиш от по-високи нива.В самото начало беше добре но после стана много зле.Има и проблеми със самото оборудване.Да вземат и да си оправят проблема със спечелените и загубените предизвикателства.Да си оправят проблемите с някои видове оборудване или поне да доизяснят въпроса а не да крият някои неща.Тиана аз много добре знам че старото положение няма да се върне но и това в момента убива всякакво желание да си мърдаш пръста.Казвам го от опит от друга тяхна игра-империя където играчите от всички сървъри обявиха символичен протест и пак не върнаха старото но направиха разумен компромис.
    himik @ bg 1
  • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 650
    "Да си оправят проблемите с някои видове оборудване или поне да доизяснят въпроса а не да крият някои неща."
    Кои точно проблеми имате предвид, @""himik (BG1)" ? Питам, за да предам на екипа къде и какви проблеми намирате.
  • preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771


    Според мен това е главния проблем- с това защитно оборудване, съперниковия кон все едно е с 9 екипировки, докато нашите са само с 3, при това бонусите важат САМО АКО коня мине бързо или бавно над определеното препятствие. 
    И на практика се получава така, че дори с екипировка не можеш да победиш по-нисък кон, камо ли да го хабиш срещу по-силен кон.
  • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
    май само аз се ориентирам при конете и ние имаме опции за подобрение при конете но трябват промени иначе иска мн злато за рязане примерно една каска дава 2.5 но подобрена дава 7.5 сек преднина на старта

  • preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771
    Само дето това намаление на каската важи САМО на старта. При останалите 15-20 или повече препятствия добрия старт не помага особено, като в крайна сметка конят ти губи.
  • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
    ми и другите елементи се подобряват провери ги хихи просто не го правя защото не стига ресурса иска злато

  • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
    и искам да питам докога ефектите от ливадата няма да участват в състезанията и ще стоят само като украса вляво на коня?

  • preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771
    Знам добре че могат да се подобряват, но и това не помага. Пък и подобрението им е на 50% и по-малко от нормалните, демек излишен разход на ресурс.

  • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 650
    @preslav94 (BG1) Тройките в приложената снимка означават, че и трите предмета са засегнали това препядствие, вероятно в този случай опонентът е имал късмета да ползва само правилна екипировка. Никой не може да ползва повече от три защитни екипировки.

    @ivanfudulski (BG1)  Eфектите променят шансовете за поведението, вижте разликата на снимките при коне с еднакво ниво, единият с ефекти, а другия без.

  • preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771
    Тиана, не си схванала какво исках да покажа. Когато предизвиквам друг кон, аз максимално мога да ползвам 3 екипировки общо за трите вида дисциплини, докато защитаващия се има право един вид за всеки вид препятствие да ползва по 3, което означава 3х3=9 екипировки. 
    Защото защитната каска/ оглавник/ ремък носят по 3 ефекта.
    И оттам се получава този дисбаланс и невъзможността да се печелят предизвикателствата.

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл