Начало Bulgarian Представяне на играчите
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Некоректен играч

desi277 (BG1)desi277 (BG1) BG1 Публикации: 11
редактирано 03.06.2020 в Представяне на играчите
Здравейте,искам да сигнализирам за некоректен играч-фермата ****.Имаме кооперативно писмо за предизвикателствата на Селския панаир да не се играят.Днес **** е стартирал предизвикателство с продължителност 13 часа и неизпълними количества,с което блокира дейността на селото.
Post edited by Freyja on

Коментари

 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  Здравей, за съжаление екипът няма как да ви помогне в тази ситуация, видях, че вие сте взели мерки това да не се случи отново.
 • desi277 (BG1)desi277 (BG1) BG1 Публикации: 11
  редактирано 03.06.2020
  Преди време същото направи и ферма *******-интересно едното във фермерска среща другото накичено с подаръци от *************!?!И двете СИ са от бивши или настоящи играчи от *****************!
  Както и да е благодаря за отговора то от простотията и злобата няма как да се пази човек освен със филтриране с кого да общуващ играеш пиеш по чашка и тн.Хубава вечер!
  Post edited by Freyja on
 • desi277 (BG1)desi277 (BG1) BG1 Публикации: 11
  редактирано 04.06.2020
  Защо са заличени имената на некоректните играчи които споменах вчера?
  Наложи се днес и *********** да отстраним от гпураята ни защото въпреки многобройните съобщения игра против интересите на нашето СИ!
  Моля модератора да каже защо заличи имената на некоректните виртуални.......?
  Post edited by Tiana on
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  @desi277 (BG1) Посочването на имена и обсъждането на поведението на други играчи във форума противоречи на Правилата на общността:

  "Не е позволено да се обсъждат публично действията и поведението на други играчи / съюзи / кооперации във форума, включително обвиняване на други играчи / съюзи / кооперации в нечестно поведение, като измама, хакерство, кражба на съюзи и други подобни. Ако наистина се сблъскате с играч, който мами, моля свържете се с екипа за поддръжка или с модератор по този въпрос и дайте убедителни доказателства."
 • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 308
  Има нещо объркано в цялата работа-най-обикновени ежедневни мисии,които  не носят абсолютно никакви награди,а само и единствено точки могат да се активират само от ръководителя или заместниците,а панаирът,който е толкова рядко събитие и носи награди може да пусне всеки.
  Ние като група също пострадахме два пъти от подобна провокация,някой новоприет активира нещо неизпълнимо и се омита на мига..Това довежда към недоверие и мнителност при приемане на нови играчи,което пък не е добре за развитието на групата.Ето защо предлагам промяна-предизвикателствата да се пускат само от ръководител и заместници,така този въпрос ще се реши на мига.
  Относно сигнализирането за такъв нелоялен играч също среща спънки,той променя името на профила си и иди го търси .
  Vereja @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  Предложението е правено многократно, такава промяна за момента не се предвижда, с мотив, че когато ръководителят и заместниците му не са на линия няма кой да пусне следващо предизвикателство и по този начин отборът въобще не може да участва в събитието.
  Относно сигнализирането за нелоялен играч - името на профил не може да се променя от играча.
 • desi277 (BG1)desi277 (BG1) BG1 Публикации: 11
  редактирано 06.06.2020
  При цялото ми уважение този мотив обслужва възможността за порочна практика.Ако ръководител или заместници ги няма чисто и просто съюза не играе работа и преценка е на ръководителя дали да играе селото му а не на чираци-като има толкова мераклии да пускат предизвикателства да си праят свой съюз!

  Big Sean - I Don't ******* With You ft. E-40 (Official Music Video)

  Post edited by Tiana on
 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
  Въобще не съм съгласен с теб.Като е преценка само на ръководителя защо има чираци а не си играе сам и защо е кооперация/ съюз е в империя/?Щом са един отбор значи ръководителя не решава всичко сам.Освен него има и заместници има и редови членове.Просперитета на отбора зависи от всеки негов член независимо от ранга.Не си срещала ръководители чийто амбиция буквално проваля отбора а аз съм.Когато се появи играч който не е съгласен с отбора а не само с ръководителя или трябва да напусне сам или да бъде изгонен.Когато този играч е ръководител и не е съгласен с отбора си е редно да напусне отбора.При тези предизвикателства има проблем като се пусне дълго предизвикателство-просто толкова забива играта че никой от отбора не може да играе.Когато не пречи на отбора защо да не играе.
  himik @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  Всеки играч е важен за отбора си, независимо дали е ръководител, заместник или така наречения от Вас "чирак", резултатът на отбора се формира от точките на всички. Не е правилно десет "чирака" да са на линия и да нямат възможност да играят събитие, което е с обща продължителност не повече от 4 дни, защото няма кой да пусне предизвикателство.

 • desi277 (BG1)desi277 (BG1) BG1 Публикации: 11
  По принцип това което казвате е правилно и би било хубаво,стига да нямаше "лоша умисъл"в някои играчи.Хванахте са за думата "чирак"-употребих я в този частен случай-искате да кажете,че е нормално ферма,която е приета в нашата СИ предни ден може да влезе и при наличие на 2 заместници да стартира 13часово предизвикателство с 400х прасета без да се допита?Или не сте чували  и виждали как доста СИ не играят дадено събитие отпадат и после натискат стават първи в долната лига и взимат награди!Винаги съм уважавала хората и труда им,може би по правилно за фермичка от 35ниво влязла единствено с цел да попречи на стратегията ни да я наречем "турист".Който познава нашия ръководител знае че е свестен човек никога не се прави на началник,копал е денонощно да се развие отбора .Има СИ които са големи и хиперактивни има и такива,които са по скромни-нали сте съгласни че живота не е само бигфарм?Да не играеш 4 дни в името на това после да завършиш в челната тройка е статегия а не прищявка на някой си.Ивнересно-тези които защитавате за предизвикателствата после на кооп защо не играят?
 • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 308
  Аз пък не приемам тезата,че в един момент може да има 10-15  редови членове на линия и нито един заместник,при условие,че почти половината от играчите в групите,които съм разглеждала са заместници.Още повече,че доколкото знам,повечето си определят следващите мисии и всеки знае кога започва и свършва всяка от тях..При такава информираност всеки от заместниците го има предвид и все ще се намери един свободен да активира предизвикателството,дори могат да се разберат кой и кога може да го направи.
  Въпросът е точно в злонамереността,чисто по българския обичай "Аз не искам да съм добре,а Вуте да е зле".Тази злоба и завист пречи на истинското удоволствие от играта.
  Vereja @ bg 1
 • desi277 (BG1)desi277 (BG1) BG1 Публикации: 11
  Който се е парил разбира за какаво пледира колежката ни подкрепям Vereja.И понеже мн се разми темата ще добавя само-в живота няма шанс новопостъпил да взима управленски решения,камо ли във вреда на работодателя.Както не могат да пускат коопонус за коопа така не бива да има възможност и за предизвикателствата.Най-големите "ѝчираци" всъщност са началника и заместниците-хора отделилие мн време и пари за създаването на колектива и да влязе някой"гащник" да ти блокира цял ден итрата е Порочна практика,която използав хора на които нещо в живота им липсва и го избиват в играта,често под формата на раздвоение на личноста-играят през подставени ферми за пъклените си планове.Това е-правила за заьщьита на частната собствеьнос а не дебати в стил Цариградска конвенция,довела до наличие по летищата на WC за хора от....3 пол:)Дано се вземат мерки инче пак не се стига до игра а до неприемане на нови непроверени хора!
 • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 308
  Образно казано,все едно  новоприетата чистачка,която идва рано или остава късно,когато няма никой от ръководителите или заместниците да напише платежно нареждане до банката и да се възползува от това,без никой да й  търси отговорност,че е оставила колектива без заплати примерно.
  Само че в реалността това не може да се случи,а тук без проблем.
  Не подценявам ничий  труд,вкл.и на чистачката,и завършвам отново с много вярна поговорка,измислена от народа ни при подобни ситуации:"Вържи попа да е мирно селото или покрий млякото,да не го лочат котките".
  И още нещо:Кучетата си лаят,керванът си върви"Та и при нас,в случая ние сме кучетата.
  Vereja @ bg 1
 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
  Не си права с примера.Повярвай ми парил съм се от същото и знам за какво става въпрос.Това е не чистачката да напише платежно а докато чисти пода да го повреди не трайно но поправката да струва много пари.Да не говорим че съотборници са бъркали и по случайност са пускали такива мисии.Проблема е че винаги се показват първо дългите а после късите.Предлагам да се показват първо късите а накрая дългите.Така ще се избегнат и случайни грешки.
  himik @ bg 1
 • desi277 (BG1)desi277 (BG1) BG1 Публикации: 11
  Докато си "лаем" в нтякое тъмно ъгълче се спотайва нечия мръсна душица и се кефи че дрънкаме тиганите напразно.Няма как ферма която не е вътре в кухнята на даден съюз да знае и прецени какво и кога да пусне кога ще има играещи и тн-затова както на кооп не могат да пускат бонуси така и тук не бива да пускат предизвикателства.Айде да свалим розовите очила и да видим че има злонамерени хора извъртяха ни номер не става въпрос за желание за игра .Не допринесъл с нищо не дарил нищо прецаква всички и то благодарение на липсата на мерки,но когато доскоро толерираш "лошите"късмети с цел да печелиш пари отвсякъде защо се чудим....       Дотук с теоретичните упражнения!
  За всички "долни"душички еднин спецПоздрав   

  Ъпсурт - И твойта майка също [Official HD Video]

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл