Здравейте,какво се случва за пореден път с Панаира? Ще се опитам да обясня максимално разбираемо:Пускам предизвикателство,в чата се появява ,че е активно,но на яве.......уви не е.
Здравейте, само аз ли не мога да играя нормално след последните новости или просто както често става напоследък играта става бавна и невъзможна, а тия нови анимации с конете - направо жалко...
Много бавна,претрупана с напълно излишни неща,докато оправя напълно фермата излизам поне 2-3 пъти на рестарт.Губят се моретата, великденските яйца,панаирът почернява,пипнешком като слепци..А при конете просто поредна шарена щуротия,при това на английски,поне при мен..Вместо да ни облекчават и стимулират като за игра за удоволствие,тя се превръща в мъчение.Затова има и толкова изоставени добре развити ферми,които никой не иска за поеме от отказващите се.
Докога ще трупат още и още?Време е за оглеждане и пролетно почистване от ненужното.
Здравейте. Екипът на играта е запознат с проблема и търси решение. Но поради наложената карантина в много страни, всички разработчици работят от вкъщи, така че ще мине малко време, докато намерят и отстранят грешката.
След актуализацията всичко ново при конете ми излиза с наименованието на таговете/обектите, а не описанието им на съответния език (в случая български). Никъде не откривам как да си създам седло, ботуши или каквото и да е друго.
Пример: прозорец отварящ се след натискане на + при преглед преди битката и избор на бутон с икона ботуши: текстове: HorseWorkshopSaddler()
картинка на ботушите с текст: horseitem_categoryBoots_copy
отдолу на радио бутоните виждам, че има някакви много ситни буквички но нищо не е четимо.
Радвам се, че има нови неща ама може ли някой да обясни как работят и как се ползват, след като информацията за тях не е достъпна от играта? И ако може да ми се каже това оправимо ли е или е бъг и да се сигнализира на когото трябва ако е. Благодаря!
Здравейте. За да се оправи проблема с езика в ранчото, се налага няколко пъти да почистите кеша и бисквитките, при затворена игра. Трябва да се актуализира версията на играта до тази: Можете да видите версията си от панела за вход в играта.
Е това не е истина, да имаш абонамент за комбайн и когато искаш да го използваш да ти даде нямаш достатъчно злато за да засееш, ами ако имах тия 62к злато сигурно щях да се простя с тях. Преди да пиша проверих да не би нещо да е станало с абонамента-там си беше. На всичкото отгоре на тъпия съпорт можеш да пратиш само един файл та пратих 2 съобщения. Прав е моя, една игра започне ли да те нерви зае...я, май ще търся да подаря фермата на някой
здравей Иве ми всеки кон има примерно 6 ефекта от манежите та именно същите 6 ефекта от ливадата в момента не участват в състезанието с 2 думи няма ефект от тях участват само ефектите от манежите а това го установих след като миналия сезон тези коне съм ги бил с 90 на 10 процента а сега падам от тях
Здравейте! ЛЕТЕН ПАМЕТНИК 2019 не ми работи в основната ферма -таймерът винаги се връща на 24:00 при всяко напущане на основната ферма - има ли начин да се оправи това?.......Блгодаря ви предварително !!!
СЛЕД АКТУАЛИЗАЦИЯТА ДНЕС 29.04.2020 не мога да си пусна конете да тренират на манежите,моля споделете друг има ли същия проблем кеша поне 3 пъти поредни чистих и рестартирах ,но проблема си остава
@албаСменете коня, който тренира чрез стрелките под него в диалоговия прозорец за тренировката.
Проблемът с тренировката на конете вече е отстранен, след презареждане на играта би следвало всичко да е наред. В случай, че все още имате проблем, моля да ни уведомите.
Здравейте! Преди няколко дни играч от нашето СИ ми се оплака, че кооперативната ливадата за коне и е блокирала с кон вътре, днес и при мен е така и още един играч се оплака, той пък не може да вкара кон в нея. Дали има и други, за сега не знам. но явно проблем има. Какво да правим ?
Коментари
Събитието беше прекратено, тъй като се е стартирала старата му версия. Новата ще бъде пусната в понеделник, след актуализация.
Ще се опитам да обясня максимално разбираемо:Пускам предизвикателство,в чата се появява ,че е активно,но на яве.......уви не е.
Екипът на играта е запознат с проблема и търси решение. Но поради наложената карантина в много страни, всички разработчици работят от вкъщи, така че ще мине малко време, докато намерят и отстранят грешката.
текстове: HorseWorkshopSaddler()
Благодаря!
За да се оправи проблема с езика в ранчото, се налага няколко пъти да почистите кеша и бисквитките, при затворена игра. Трябва да се актуализира версията на играта до тази:
Можете да видите версията си от панела за вход в играта.
Преди да пиша проверих да не би нещо да е станало с абонамента-там си беше. На всичкото отгоре на тъпия съпорт можеш да пратиш само един файл та пратих 2 съобщения. Прав е моя, една игра започне ли да те нерви зае...я, май ще търся да подаря фермата на някой
Проблемът е докладван.
Моля, почисти кеша и бисквитките и провери отново.
Може ли да бъдеш малко по-конкретен? Каква ливада и какви ефекти търсим?
Ще докладвам, благодаря за сигнала.
ЛЕТЕН ПАМЕТНИК 2019 не ми работи в основната ферма -таймерът винаги се връща на 24:00 при всяко напущане на основната ферма - има ли начин да се оправи това?.......Блгодаря ви предварително !!!
кеша поне 3 пъти поредни чистих и рестартирах ,но проблема си остава
Проблемът с тренировката на конете вече е отстранен, след презареждане на играта би следвало всичко да е наред. В случай, че все още имате проблем, моля да ни уведомите.
още веднаж благодаря,цял ден се боря с това
Преди няколко дни играч от нашето СИ ми се оплака, че кооперативната ливадата за коне и е блокирала с кон вътре, днес и при мен е така и още един играч се оплака, той пък не може да вкара кон в нея. Дали има и други, за сега не знам. но явно проблем има. Какво да правим ?
Приятна игра!