Начало Bulgarian Технически проблеми и бъгове

Бъг с новата актуализация

Направихте новата аткуализация, но има няколко бъга, като превключвам през фермите не ми дава да използвам бързата ретросеялка, както не ми покзва че ми лисва даден артикул за производство и ще се закупи със злато - така ми отиде сега последното 3хил злато което имах зари това че не ми покзава че ми липсва зеле..евала ви правя, до сега не бях писала за бъгове, и нямаше и да пише ако не ми взе цялото злато... 3хил злато на вятъра

Коментари

• PlayerPOLI (BG1)PlayerPOLI (BG1) BG1 Публикации: 30
    И още нещо има-в новият ни хамбар няма никъде продукти и продукция от захарната ферма.Не мога да  си открия никъде захарните сладости,за да си продам от тях 540 бр.До довечера май ще има отново актуализация
  • ани777 (BG1)ани777 (BG1) BG1 Публикации: 542
    на мен едва ли играта ще ми върнете загубеното злато заради постоянните бъгове.. просто не мога да преодолея загубата на 3 хил и нещо злато
  • селянина Гошо (BG1)селянина Гошо (BG1) BG1 Публикации: 26
    редактирано 04.02.2020
    само на мен ли ми се струва или при обирането на полето има някакво забавяне все едно играта се чуди дали да го обере или не? и къде изчезна времето на корабчето в кооп селото показващо кога се връща или тръгва? показването на каква тор си сложил на полето леко безполезно ми се струва на мен - не можаха ли вместо това на лодките да направят коя какво е наловила ? бета тестове не правят ли преди да фърлят нещо пък ний да му берем ядовете? :blush:

п.п.: времето на корабчето се появи ... но балона за известията умря . показва че има но не ги отваря . чистиш кеш меш 2 различни браузъра и сега се чудя тия разработчици ОЩЕ ли са нафиркани от нова година?!
    Post edited by селянина Гошо (BG1) on
  • Netty (BG1)Netty (BG1) BG1 Публикации: 4
    След вчерашната актуализация и добавеното ново меню за получаване на известия и награди искам да сигнализирам, че към момента това меню при мен не работи. На менюто ми показва, че имам 10 известия, но при опит да го отворя то не се отваря.
  • viki888 (BG1)viki888 (BG1) BG1 Публикации: 2
    Защо изчезнаха всички продукти???
  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Здравейте.
    Събитието с пчелите беше повредило прозорчето за известия. Екипът вече е отстранил проблема. Ако някой все още не може да го отвори, моля да почисти кеша и да презареди страницата на играта.
    Същото препоръчвам и на @viki888 (BG1), за да може да си види продуктите.
  • Tes (BG1)Tes (BG1) BG1 Публикации: 52
    Обирането на нивите е кошмарно, натискам поне по 5 пъти, че евентуално да обера :(
  • Moni66 (BG1)Moni66 (BG1) BG1 Публикации: 38
    Здравейте!
    Вече 3-ти ден имам проблем със засаждането на ниви,ливади и градини използвайки бързата редосеялка. Когато искам да засея с нея, автоматично го прави със периферни.На самия бутон не ми изписва, че ще се засява с такива, а само това, което е било засято преди. Моля Ви, предайте за този проблем. Платила съм си и искам да използвам услугата максимално.
    Благодаря предварително! :)

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл