Здравейте отново. Днес вероятно няма да има решение на ситуацията. Като за начало обаче посъветваха да не използвате облика, даден вместо ливадата. Дано утре всички получите това, което сте спечелили.
какво всъщност става с тая игра,днес с пускането на острова около десетина души стартираха с по милион точки без даже да са пускали остров,някой може ли да ми обясни как става това да знаем занапред да не се мъчим а да даваме начален милионен старт
какво всъщност става с тая игра,днес с пускането на острова около десетина души стартираха с по милион точки без даже да са пускали остров,някой може ли да ми обясни как става това да знаем занапред да не се мъчим а да даваме начален милионен старт
Здравейте. Оказва се, че новите Мистериозни кутии и по-конкретно златните, съдържат милиони рунически камъни. Та от там. Нещо подобно на точките репутация от Колелото на късмета.
Здравейте Световното първенство приключи, но не си получих намаленото време. Завърших на около 120 място. Трябваше да имам 12 часа намалено време. Няма го! Друг има ли подобен проблем? Може ли да се направи нещо по въпроса?
Здравейте. Очевидно има някакъв проблем с наградите от Световното първенство. Екипът е запознат и разследва. Не е нужно да пишете до Поддръжка. Те молят за малко търпение - скоро ще има повече информация за случващото се.
Не е нямa ми деорaциятa зa 3 място и сaндъчето и кaвото се полaгa тaм сaмо нaмaлено време 72 чaсa ми дaде то aз си го спечелих и компенсaция нямaм другите взехa. Тa съм бaя прекaрaн.
Пак проблем с наградите. От нашият отбор много от играчите не са получили избраното имение след края на коопа, други са получили по-малко монети за надграждане на прасето.
Здравейте. Ще ми трябва малко време, за да изчета всичко, което са написали останалите модератори и екипа, за да открия дали някой е докладвал подобен проблем и има ли информация.
След днешната актуализация търговците в търговския център не са активни и не може да се закупи нищо от тях, същото важи и за търговеца в островната ферма! Малко се получава - виждаш стоките, но само през витрината, защото магазина е затворил . Не съм изненадана, но все пак да се знае!
Добро утро. Проблемът с търговците е докладван и днес чакаме становището на ГГС по въпроса. А относно неполучените и/или сгрешени награди - подала съм репорт и чакам отговор.
Здравейте. Проблемът с търговеца е отстранен. Относно наградите, за съжаление отговор не получих. Утре е почивен ден в Германия, така че в петък пак ще напомня. Ще се радвам, ако получа повече подробности по проблема.
Поредните гафове от страна на разработчиците: кооперативното първенство приключи, а по отношение на наградите в Майсторската лига - една част от отбора получиха такива, а други не! Доколкото ми е известно положението е същото и при другия български отбор взел участие в Майсторската лига! Та въпросът ми към тях е, който бих искала да им бъде предаден - Колко време, ще им е необходимо да подкарат едно събитие от започването му до приключването му с раздаване на награди без проблеми?
Здравйте! Има проблем с есенния паметник. При запълване графата за пекарната пише, че увеличава продукцията без селски долари, а не е така, увеличава и със селските долари. Капацитета е 20/20, а произвеждам от 22/20 до 27/20 за различните продукти и поради тази причина не мога да си пълня склада, продава ми директно всичко, а не само излишъка и така склада си остава празен. Знае ли се за този проблем ? Пиша тук, защото предполагам, че е бъг
Резултатът от фунията във фермерската лига е замръзнал. На фунията нараства, а там стои едно и също число. Презаредих, но ....нищо. Вече почти 200 000 не е отчело.
Коментари
Днес вероятно няма да има решение на ситуацията. Като за начало обаче посъветваха да не използвате облика, даден вместо ливадата. Дано утре всички получите това, което сте спечелили.
Здравейте.
Оказва се, че новите Мистериозни кутии и по-конкретно златните, съдържат милиони рунически камъни. Та от там. Нещо подобно на точките репутация от Колелото на късмета.
Световното първенство приключи, но не си получих намаленото време. Завърших на около 120 място. Трябваше да имам 12 часа намалено време. Няма го! Друг има ли подобен проблем? Може ли да се направи нещо по въпроса?
Очевидно има някакъв проблем с наградите от Световното първенство.
Екипът е запознат и разследва. Не е нужно да пишете до Поддръжка.
Те молят за малко търпение - скоро ще има повече информация за случващото се.
Точно над първия ти пост съм написала какво ставаше. А доколкото знам, проблемът вече е разрешен.
Ще се наложи да се обърнеш към Поддръжка. Както и всеки друг играч, който не си е получил наградите.
Можете да се свържете с тях от ТУК.
Ще ми трябва малко време, за да изчета всичко, което са написали останалите модератори и екипа, за да открия дали някой е докладвал подобен проблем и има ли информация.
Проблемът с търговците е докладван и днес чакаме становището на ГГС по въпроса.
А относно неполучените и/или сгрешени награди - подала съм репорт и чакам отговор.
Проблемът с търговеца е отстранен.
Относно наградите, за съжаление отговор не получих. Утре е почивен ден в Германия, така че в петък пак ще напомня. Ще се радвам, ако получа повече подробности по проблема.
докладван е проблемът с липсващите награди.
Когато имам повече яснота за разрешаването му, ще пиша отново!
Поздрави
Ели
Правила на общността | GGS T&C | Почистване на кеш | Поддръжка
Пиша тук, защото предполагам, че е бъг
Проблемът с липсващите награди би трябвало да е разрешен.
А за селския паметник ще докладваме.
докладван е проблемът с неотразяването на резултата от Фунията във Фермерската лига на екипа. Когато имам повече информация, ще пиша отново.
Поздрави,
Ели
Правила на общността | GGS T&C | Почистване на кеш | Поддръжка