Начало Bulgarian Предложения, похвали и критика

Българският флаг покори световният връх в Кооперативното състезание!

trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
Здравейте!

Реших да пусна тема, с която да похваля отбора, в който съм вече няколко месеца. Преди тия няколко месеца, пуснах няколко теми, в които подканях играчи от топ отборите, да се обединят и да покорят световният връх. Бях сигурен, че могат! Писах съобщения тогава, сигурно на 50 човека от от топ групите в сървъра, за обединение, за загърбване на различията, но в крайна сметка, това ми беше обяснено от много от тях, че много трудно може да стане, поради различни причини. Впоследствие, аз станах част от отбора на Юнаците и ми беше казано, че това, което искам на есен ще стане!

В отбора се включиха няколко човека от други отбори и помогнаха за реализирането на тази цел. Оказа се, че този отбор като е обединен, може наистина много и в света трудно може да има отбор, който да му се противопостави!
Като казвам трудно, значи трудно!
Имаше ритуално убийство на руснаци, а немците дори не ги включвам в битката! Дори откаченият индиец, който победи немците 2 пъти наред, нямаше шанс! *********************************************************

Представям ви снимка на борбата и крайният резултат, като само ще спомена, че един от нашите играчи без да иска излезе от групата, след като беше направил *** милиона точки репутация и тия *** милиона изведнъж изчезнаха от нашия резултат. в края на втория ден, когато всичко бе в разгара си! Представете си, какво му беше на въпросния играч.. скъсване от игра и накрая за 1 секунда всичко заминава, но с това не искам да ви кажа нищо различно от това, че дори резултата ни щеше да е още по-внушителен... та заповядайте:

Постът е редактиран, тъй като нарушава правилата на форума.
Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
http://vbox7.com/play:0881f7a3
Post edited by Freyja on

Коментари

• FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Поздравления на всички.

Ще помоля обаче личните дразги да си ги решавате лично. Посочването на играчи и отправянето на обвинения противоречат на правилата на форума.

Всеки следващ подобен пост ще бъде изтриван, а авторът му- с временно ограничение на достъпа до форума.

Много моля всички недоволни да прочетат правилата на общността.
    Съжалявам, че не ви харесва, но затова съм тук...
    Не ме принуждавайте да затварям и тази тема. Вярвам, че може да се води нормална дискусия и без моята намеса, но това зависи само и единствено от вас.

• valeto6 (BG1)valeto6 (BG1) BG1 Публикации: 32
    Поздравления за прекрасното представяне на отбора! Хубаво е да видиш българското знаме на върха. Продължавайте все така!
    valeto6 @ bg 1
  • todorininin (BG1)todorininin (BG1) BG1 Публикации: 26
    Браво, страшни сте :smiley:
    todorininin @ bg 1
  • todorininin (BG1)todorininin (BG1) BG1 Публикации: 26
    Браво страшни сте :smiley:
    todorininin @ bg 1
  • KING KONG (BG1)KING KONG (BG1) BG1 Публикации: 68
    редактирано 25.03.2020
     >:) 
    Post edited by KING KONG (BG1) on
  • KING KONG (BG1)KING KONG (BG1) BG1 Публикации: 68
    редактирано 25.03.2020
     >:) 
    Post edited by KING KONG (BG1) on
    Здравейте.
    Първо да вметна, че господа модераторите всъщност съм само аз. После да се извиня, че не съм тук толкова често, колкото ми се иска, но поради усложнената обстановка в страната, ми се налага да работя повече и по-дълго, отколкото досега.
    И накрая ще вметна, че наистина не разбирам защо е толкова тудно да бъдем добри, единни и да си помагаме. Големи, зрели хора сте, какво толкова делите и не може ли да се подкрепяте, вместо да се нападате и обиждате???

• НИКОЛ75-75 (BG1)НИКОЛ75-75 (BG1) BG1 Публикации: 2
    България защити шампионската си титла, честито българи !

Въпреки, че за пореден път разбрахме защо в АДА само на българския казан няма пазачи.
    Но все пак някой се измъкна. ЧЕСТИТО !
    Голям праз.
    Мисля да заключа темата.
    И любезно ще помоля споровете между отбори да си ги водите на лични съобщения.
    Съжалявам, но нямам нито време, нито нерви отново да ставам пъдар.
    Бъдете възпитани, бъдете мили един с друг, бъдете добри и отзивчиви. Щото не се знае утре дали ще сме все още тук...

Тази дискусия е била затворена.