Българският флаг покори световният връх в Кооперативното състезание!

Здравейте!
Реших да пусна тема, с която да похваля отбора, в който съм вече няколко месеца. Преди тия няколко месеца, пуснах няколко теми, в които подканях играчи от топ отборите, да се обединят и да покорят световният връх. Бях сигурен, че могат! Писах съобщения тогава, сигурно на 50 човека от от топ групите в сървъра, за обединение, за загърбване на различията, но в крайна сметка, това ми беше обяснено от много от тях, че много трудно може да стане, поради различни причини. Впоследствие, аз станах част от отбора на Юнаците и ми беше казано, че това, което искам на есен ще стане!
В отбора се включиха няколко човека от други отбори и помогнаха за реализирането на тази цел. Оказа се, че този отбор като е обединен, може наистина много и в света трудно може да има отбор, който да му се противопостави!
Като казвам трудно, значи трудно!
Имаше ритуално убийство на руснаци, а немците дори не ги включвам в битката! Дори откаченият индиец, който победи немците 2 пъти наред, нямаше шанс! *********************************************************
Представям ви снимка на борбата и крайният резултат, като само ще спомена, че един от нашите играчи без да иска излезе от групата, след като беше направил *** милиона точки репутация и тия *** милиона изведнъж изчезнаха от нашия резултат. в края на втория ден, когато всичко бе в разгара си! Представете си, какво му беше на въпросния играч.. скъсване от игра и накрая за 1 секунда всичко заминава, но с това не искам да ви кажа нищо различно от това, че дори резултата ни щеше да е още по-внушителен..
. та заповядайте:
Постът е редактиран, тъй като нарушава правилата на форума.
Реших да пусна тема, с която да похваля отбора, в който съм вече няколко месеца. Преди тия няколко месеца, пуснах няколко теми, в които подканях играчи от топ отборите, да се обединят и да покорят световният връх. Бях сигурен, че могат! Писах съобщения тогава, сигурно на 50 човека от от топ групите в сървъра, за обединение, за загърбване на различията, но в крайна сметка, това ми беше обяснено от много от тях, че много трудно може да стане, поради различни причини. Впоследствие, аз станах част от отбора на Юнаците и ми беше казано, че това, което искам на есен ще стане!
В отбора се включиха няколко човека от други отбори и помогнаха за реализирането на тази цел. Оказа се, че този отбор като е обединен, може наистина много и в света трудно може да има отбор, който да му се противопостави!
Като казвам трудно, значи трудно!
Имаше ритуално убийство на руснаци, а немците дори не ги включвам в битката! Дори откаченият индиец, който победи немците 2 пъти наред, нямаше шанс! *********************************************************
Представям ви снимка на борбата и крайният резултат, като само ще спомена, че един от нашите играчи без да иска излезе от групата, след като беше направил *** милиона точки репутация и тия *** милиона изведнъж изчезнаха от нашия резултат. в края на втория ден, когато всичко бе в разгара си! Представете си, какво му беше на въпросния играч.. скъсване от игра и накрая за 1 секунда всичко заминава, но с това не искам да ви кажа нищо различно от това, че дори резултата ни щеше да е още по-внушителен..

Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
http://vbox7.com/play:0881f7a3
Post edited by Freyja on
5
Тази дискусия е била затворена.
Коментари
Ще помоля обаче личните дразги да си ги решавате лично. Посочването на играчи и отправянето на обвинения противоречат на правилата на форума.
Всеки следващ подобен пост ще бъде изтриван, а авторът му- с временно ограничение на достъпа до форума.
Няма свобода на мнението ми се струва.. в описанието на темата не съм визирал конкретен играч, нито конкретна група. Наистина не зная защо има такава цензура, но това не е добре, понеже така ще губите още повече потребители от и без това малкото останали, които посещават редовно този форум!
Съжалявам, че не ви харесва, но затова съм тук...
Не ме принуждавайте да затварям и тази тема. Вярвам, че може да се води нормална дискусия и без моята намеса, но това зависи само и единствено от вас.
Ако някой не ти е помагал в нещо, а ти е пречил, казваш, че ти е пречил. Още повече, че не съм споменавал имена или отбори. Не виждам с какво нарушавам в тоя случай правилата на общността!
Чисто и просто има сериозна цензура от ваша страна, което всъщност би трябвало да нарушава едни други, всеобщи правила!
Първо да вметна, че господа модераторите всъщност съм само аз. После да се извиня, че не съм тук толкова често, колкото ми се иска, но поради усложнената обстановка в страната, ми се налага да работя повече и по-дълго, отколкото досега.
И накрая ще вметна, че наистина не разбирам защо е толкова тудно да бъдем добри, единни и да си помагаме. Големи, зрели хора сте, какво толкова делите и не може ли да се подкрепяте, вместо да се нападате и обиждате???
И любезно ще помоля споровете между отбори да си ги водите на лични съобщения.
Съжалявам, но нямам нито време, нито нерви отново да ставам пъдар.
Бъдете възпитани, бъдете мили един с друг, бъдете добри и отзивчиви. Щото не се знае утре дали ще сме все още тук...