Начало Bulgarian Предложения, похвали и критика

Трябва регулация в точките при събитието на усърдните работници!

trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
Здравейте!

Умишлено пускам нова тема и моля тя да остане, за да видят повече хора и повече хора да дадат своето мнение.
Преди малко свърши събитието за усърдни работници. Аз направих втора поредна победа, след като преди 10-тина дена спечелих и миналото издание на това събитие. Обаче.. определено няма да се хвърлям за трета поредна победа.
Аз си мислих, че миналият път не си заслужаваше много, много победата, но като я сравня с тази, направо си е мечта миналият разход, който вкарах за да спечеля. Той на практика се оказа минимален, сравнен с този сега. 
Естествено, тогава спечелих с приблизително 3 пъти по-малко точки, отколкото сега. Хвърлих стотици хумуси от водорасли, торове и храни от водорасли, няколко хияди злато, време, липса на добър сън и т.н.
Да, аз съм го решил, не говоря за това. А и това се наложи, защото сега иаше участници, първоначално двама, после един, който направи много точки и затова се наложи всичко това. Можеше и да не спечеля, но след като си бях сложил главата в торбата, реших като е гарка, да е рошава и започнах да харча злато и храни от водорасли на поразия.
Достигнах + 19бонус точки, можех с лектоа да са +25 и нагоре. Но.. какво излезна?
Направих  малко над 4 315 000 хиляди точки. 4 милиона и 300 хиляди.. питам аз, по-колко бонус точки трябва да правя, за да достигна 5 милиона точки, 6 и 8 милиона, колкото е последната награда?
Не е ли това малко надута точкова изискаемост за това събитие? Колко.. +50 бонус точки ли, колко трябва?
Това не е реално изискване, не са реални точки това, време, не са оправдани ресурси.. и повече тая грешка няма да я правя. Разбирам да хвърля толкова много ресурс, като говоря много, говоря за 150 хумус от водорасли около 1 500 тор от водорасли може и повече, също толкова храна от водорасли, като аз съм с построена кула ниво 5, тоест давам по 5 тор за нива и по съответното намалено количество храна за оборите.. тоест може да се каже, че съм изхарчил 3000 тор  от водорасли по-нормл=алните показатели без кула.. примерно 5 - 10 хиляди злато, не съм го броил... +20 бонус точки и накрая достигам до 47 от 50 награди? Последните 4, а именно 47, 48, 49, 50 не ги стигам?
Моля модераторите да дадат предложението ми към хората, отговарящи за това събитие. Ако искате копирайте го, каквото искате, както решите, но моля предайте го. Предайте го, дори да не се съгласят, поне сме пробвали.
Това не е реално изискване и не е стимулиращо.. даваш маса ресурс и накрая не печелиш поне индивидуалните награди..!

Благодаря за разбирането и се надявам темата да остане, играчите да си дават мнението и определено няма да се хвърлям за трета поредна, а имах това намерение.
Прикачвам и снимка, за да видите за какво говоря:

Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
http://vbox7.com/play:0881f7a3
Post edited by trevata (BG1) on

Коментари

 • Tes (BG1)Tes (BG1) BG1 Публикации: 52
  8 млн точки са достижими в този силоз без проблем :) не знам как и за какво ги харчиш тези ресурси, не съм дала дори 1 злато, бърз хумус или тор, при това не съм играла през цялото време :)
 • omurtag (BG1)omurtag (BG1) BG1 Публикации: 4
  Мисля, че трябва да потърсиш проблема в своята ферма. След като харчиш толкова много за силоза, вероятно не ти е построена правилно. Замисли се какви реформи да направиш, за да може играта да работи за теб, вместо ти за нея :) 
  Определено подкрепям Тес в твърдението, че 8 мил точки се правят лесно. Освен това ГГС съвсем наскоро направиха "регулация" в точките. Преди няколко силоза можеше да се каже, че последната награда е недостижима, но вече не е така :)

 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  8 млн. точки не са достижими без злато или храна от водорасли. Тия неща, както вече казах, може да ги говорите на новаците, но там не е хубаво, защото ще ги лъжите.
  Ще дам един елементарно прост пример:
  Идва събитието неочаквано, съответно никой не е подготвен, както стана последните 2 пъти. Но дори човек да е подготвен, отново трябва да разчита на огромен късмет. 
  Падат ти се ябълки като втори продукт. Я ми говори сега за любов! С 3,4,5 градини от ябълки дето имаш ли колко са, я кажи какво правиш, като ти пусне няколко часа правейки по 1 точка. 8 милиона ще ги видиш на картинка. Понеже за ниво 10 на правене на точки са нужни над 50 хиляди ябълки, ако не и повече, ще седиш 1 ден на тия ябълки, ако не ги превъртиш със злато или не използваш малко торче, за да достигнеш по-високо ниво на точкуване, но и просто по-високо ниво на точкуване не те устройва за 8 млн. Същото ако ти се падне пшеница, за която не си подготвена. Независимо, че имате по 50 ниви, отново горите. Пада ти се пшеница втори продукт, ти нямаш подготовка и или чакаш да ти стане продукцията и правиш по ЗЕРО точки или преминаваш със злато. А как се достигат 10 точки на пшеница? Всички ниви да насееш със спец. семена, отново ще си на светлинни години от  бройката, дето изисква! Понеже ако не е подготвен човек и не иска да преминава със злато, опр. няма да сее 6 часова пшеница, защото реално умира в това събитие. Така мога още с редица продукти да дам примери.
  Вие разчитате да ви се падне царвеица, цветя, ряпа, люцерна в началото, за да направите 4 бонуси точки, но после отново с ябълките горите. 4 бонус точки са за никъде и човек не може да си позволи да прави под 25-30 точки на секунда, ако иска 8 милиона на сингъл събитието на усърдните работници и това пак е малко.. говорим за сингъл събитието, защото кооперативното има 15 бонуса и не се брои.

  Иначе интересно как не си играла, при положение, че беше с 600 хиляди точки над мен и нагоре, както и твоята партия, която ми говори подобни фантастики на лично, аз бях 3-ти, реално в началото не играх аз ,а после започнах и правеше де да знам.. по 24,5,6,7 точки дори вечер. Явно последната вечер реши да минеш метър и да поспиш, пускайки ябълки и + 19 бонус, ама не става така. До 8 милиона има още 4.
  За да ги стигнеш трябва да правиш минимум 25 нон стоп на секунда за цялото събитие, а за да достигнеш 25+ бонус без ресурс трябва да ти се пада лично на теб като ти гледам фермата царвеица, после цветя, после царвеица, после люцерна, после ряпа и така 30 поредни продукта, за да направиш бонус точките.

  Математиакта никога не лъже, а тя казва, че поредни ябълки, ечемик, градинска салата във вашият случай е смърт. Тоест нито 1 бонус точка не може да направиш, ако не ти се падне нещо бързо за нивите от основната. Та дори подготвен да е човек, спец, семена наниво 6 на градината ечемик е 360 + супер хумус примерно е 720. 6 такива ниви по 720 ечемик е 4320 ечемик, което достига едва, едва за ниво 6 на точкуване, на което ще седиш часове.
  Това е математиката. 

  Да не говорим, че цялото събитие е 3 дни. 3 дни са точно 259 хиляди и 200 секунди. Трябва да правиш по 30 точки на секунда за да направиш 7 милиона 776 хиляди точки за цялото събитие, дори не 8 млн. Но тука говорим всяка секунда по 30 точки. А я сметни, кога въобще ще дотигнеш бонус + 20 и въобще как се превъртат ябълки, ечемик, салата и т.н. за да вземеш от тях бонус точка, понеже трябва да правиш по 31,32 точки за тия 8 млн. всяка една секунда.

  хайде дайте да говорим с факти, а не с заучени фрази, кое е лесно, кое може без това, без другото. Пред фактите, всички мълчат, нали занете.


  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  редактирано 26.06.2019
  omurtag (BG1) каза:
  Мисля, че трябва да потърсиш проблема в своята ферма. След като харчиш толкова много за силоза, вероятно не ти е построена правилно. Замисли се какви реформи да направиш, за да може играта да работи за теб, вместо ти за нея :) 
  Определено подкрепям Тес в твърдението, че 8 мил точки се правят лесно. Освен това ГГС съвсем наскоро направиха "регулация" в точките. Преди няколко силоза можеше да се каже, че последната награда е недостижима, но вече не е така :)

  Ами аз не съм ограл от години. Преди играех много и събитието преди бе различно от това сега, с различни продукти дори. Но като цяло аз никога не съм си настройвал фермата за дадено нещо изцяло. Правил съм си ги така, че да ми харесват как изглеждат и в същото време, разбира се да докарват някакви пари и да мога да участвам в събития. 
  Но това даимам 50 ниви или 50 краварника или 30 ябълки.. никога не бих го направил, но това съм аз. Всеки сам си избира, как да му е фермата и прочие.
  А изхарчих толкова много понеже просто реших да спечеля, маар събитието да дойде изневиделица.
  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • Tes (BG1)Tes (BG1) BG1 Публикации: 52
  Не ти е вярна математиката, но няма да ти обясня как се играе силоз без разходи така, че да печелиш, 
  на силоза който върви в момента съм минала бонус +20, сега ти смятай
   
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  Разликата между това, да играеш силоз без разходи и да стигнеш 8 милиона точки  да повторя в сингъл събитието, а не това, което е кооперативно е от небето до земята. Защото първо, че кооперативното дава много бонуси, второ, че е повече време.

  А +20 за никъде няма да ти стигнат и само сметни, ти на вторият ден си плюс 20 бонус, вече са минали 30, 40 часа, а за да стигнеш 8 милиона точки в сингъл събитието, ти още от първата му секунда трябва да правиш по 31 точки та чак до самият край на събитието.
  Няма какво да говорим повече..!  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • Tes (BG1)Tes (BG1) BG1 Публикации: 52
  Да, за мен разликата от сингъл събитие до кооперативно също е голяма, конкретно за силоза - индивидуален силоз рядко играя, не виждам смисъл, а ако го играя събирам от време на време, колкото да участвам и да взема някоя награда за добра работа, както беше в обсъждания от теб силоз :) 
  Успех и приятна игра
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  На обсъжданият от мен силоз ти беше с +20/21 точки бонус минимум по мой изчисления, а може и повече да си достигнала, та определено не събираше от време на време, защото и вечерта правеше сериозно точки, което говори, че имаше стратегия. Просто загуби в последните часове от последната вечер, това е.
  А темата е, че 8 милиона точки е прекалено.
  Математиката казва, че трябва да правиш всяка секунда по 31 точки, което е невъзможно дето се вика със злато и водорасли да ги достигнеш, камоли без злато и водорасли, както говорите тука няколко човека.. ахахах това по-скоро аз ще излетя ей сега от стола! :D 

  Има ли шанс някой модератор да предаде този факт на разработчиците, за да има някакъв шанс за корекция? 
  Благодаря!

  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • Tes (BG1)Tes (BG1) BG1 Публикации: 52
  Любезно и тактично се опитвам да ти обясня, че много грешиш в начина си на игра на силоза, а ти ако искаш се замисли къде :) 
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  Виж 2 и 2 прави 4. Няма грешка. Вие твърдите крайно абсурдни неща! Не било трудно правенето на 8 млн. точки в сингъл събитието на усърдните работници. На човек наистина му е нужно съвсем малко да разбира, за да види, колко нелепо звучи това и принципно да отсвирва всякакви съвети за играта от вас, понеже твърдите нещо наистина Абсурдно!

  Оттам нататък, не знам точно какво трябва да ми обяснявате, като говорите меко казано глупости!
  Простата сметка я направих няколко пъти, 31 точки в секунда, всяка секунда от събитието е чудовищно изискване! Подобно нещо се постига само с много, много, много злато и ресурс, а кой как ще играе, сам решава, това не го говорим.

  Говорим или поне аз, е че трябва да се намали последната награда до 5,5 милиона точки. Това вече е някак постижимо, но отново трудно постижимо, защото не средно, а минимум трябва да правиш по 21 и 22 точки всяка секунда от началото докрая. А това е много далече от лесно, защото докато стигнеш някакъв бонус поне от +15, минават часове, а тия часове вече те карат да наваксаш, защото през въпросните часове си правил по 10, по 12,по 15 точки в секунда, та докато стигнеш заветните 22 и трябва да правиш повече от 21/22 в секунда, което не е трудно де, наваксването, трудно е поддържането нон стоп сутрин, обед, вечер, ранни зори.

  Уажеми модератори и отговорници, нужно ли е да давам още аргументи и да изложа наистина подробно нещата за това, какво е нужно за да спечелиш последната награда във въпросното събитие, за да пишете на разработчиците?
  Нека това не звучи грубо, просто вие го знаете, че е така, аз го знам, всички го знаят, само някои се правят на ударени и не знам защо не давате мнение по темата.

  Благодаря ви все пак за отговорите, но не можете да кажете, че бързам.. темата вече отива на близо седмица, откакто е пусната.
  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  редактирано 26.06.2019
  Здравейте.
  Както някъде по-горе беше споменато, наскоро всички Събития на усърдните работници бяха регулирани, така че не бива да очакваме промяна в близко бъдеще точно в това отношение. Въпреки това ще предадем препоръката на екипа. :)

  А иначе, ето личното ми мнение - всеки сам избира стратегията си за игра, сам решава дали и колко злато ще купува, колко и какви сгради ще има и дали ще участва в дадено събитие или не. И никой няма право да държи сметка на друг как и колко играе.

 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  Така е, никой няма право да държи сметка кой, как да играе и каква ферма да има. Но 31 точки всяка секунда е чудовищно изискване. Ясно е, че тая игра се нуждае от пари. Те така или иначе идват в нея, но просто стимулът се губи.
  Предайте им това, направете им тая сметка, която ви направих тук и дано го намалят, а и може да си направят статистика за 1 месец от всички сървъри България, Япония и т.н. колко хора в сингъл събитието, не това кооперативното, достигат 8 млн. точки. Ще се броят на пръстите на ръцете, може и на едната ръка даже. 
  Иначе силно се съмнявам, някой да вложи пари, за да направи заветните точки, понеже просто не си заслужава, но може и такива да има.
  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • Стойчев (BG1)Стойчев (BG1) BG1 Публикации: 19
  Не е нищо 31 точки. Просто нямаш оборите и нивите да го постигнеш без да хабиш ресурс. Едно малко съветче мога да ти дам. Разгледай фермите на топ играчите на силоза. Виж как са развити, какви сгради имат, колко обора имат, какви продукти превъртат. Може и да ти светне лампата.
 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
  Не е нищо 31 точки. Просто нямаш оборите и нивите да го постигнеш без да хабиш ресурс. Едно малко съветче мога да ти дам. Разгледай фермите на топ играчите на силоза. Виж как са развити, какви сгради имат, колко обора имат, какви продукти превъртат. Може и да ти светне лампата.
  Аз само по въпроса с устройството на фермите.Това без реални пари и то доста не става.Освен това за да са равнопоставени играчите които играят без декори с тези които играят с много декори вкараха регулация не позволяваща това да става без валута от играта.Така че 31 точки без влагане на валута от играта и реални пари няма как да стане.Аз лично нямам и намерение да се влагам това събитие.Не се боря за никакво класиране.Имам опит обаче със събития от игри на ГГС и утройство на замъци и ферми.Вярвай ми Стойчев вашето твърдение няма как да стане без да се използва информация  за това кои продукти и кока ще се паднат и без реални пари независимо кога са дадени.Цвета всеки сам избира кое събитие да играе и колко.Нямай никакво съмнение че от ГГС знаят точно какво е положението.Не всяко решение се взема от разработчиците.Доста се вземат и от обствениците.
  himik @ bg 1
 • Стойчев (BG1)Стойчев (BG1) BG1 Публикации: 19
  himik (BG1) каза:
  Не е нищо 31 точки. Просто нямаш оборите и нивите да го постигнеш без да хабиш ресурс. Едно малко съветче мога да ти дам. Разгледай фермите на топ играчите на силоза. Виж как са развити, какви сгради имат, колко обора имат, какви продукти превъртат. Може и да ти светне лампата.
  Аз само по въпроса с устройството на фермите.Това без реални пари и то доста не става.Освен това за да са равнопоставени играчите които играят без декори с тези които играят с много декори вкараха регулация не позволяваща това да става без валута от играта.Така че 31 точки без влагане на валута от играта и реални пари няма как да стане.Аз лично нямам и намерение да се влагам това събитие.Не се боря за никакво класиране.Имам опит обаче със събития от игри на ГГС и утройство на замъци и ферми.Вярвай ми Стойчев вашето твърдение няма как да стане без да се използва информация  за това кои продукти и кока ще се паднат и без реални пари независимо кога са дадени.Цвета всеки сам избира кое събитие да играе и колко.Нямай никакво съмнение че от ГГС знаят точно какво е положението.Не всяко решение се взема от разработчиците.Доста се вземат и от обствениците.
  Уважавам мнението Ви. Просто моята ферма е направена изцяло със злато спечелено в играта. В печеленето на злато СИ има огромна заслуга. Печелят се състезания, от тях се падат кутии, златни цветя и водорасли. Кораба в селото когато е ремонтиран и твоята лична награда е пълна шанса за кутия или водорасли е голям. 
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  himik (BG1) каза:
  Не е нищо 31 точки. Просто нямаш оборите и нивите да го постигнеш без да хабиш ресурс. Едно малко съветче мога да ти дам. Разгледай фермите на топ играчите на силоза. Виж как са развити, какви сгради имат, колко обора имат, какви продукти превъртат. Може и да ти светне лампата.
  Аз само по въпроса с устройството на фермите.Това без реални пари и то доста не става.Освен това за да са равнопоставени играчите които играят без декори с тези които играят с много декори вкараха регулация не позволяваща това да става без валута от играта.Така че 31 точки без влагане на валута от играта и реални пари няма как да стане.Аз лично нямам и намерение да се влагам това събитие.Не се боря за никакво класиране.Имам опит обаче със събития от игри на ГГС и утройство на замъци и ферми.Вярвай ми Стойчев вашето твърдение няма как да стане без да се използва информация  за това кои продукти и кока ще се паднат и без реални пари независимо кога са дадени.Цвета всеки сам избира кое събитие да играе и колко.Нямай никакво съмнение че от ГГС знаят точно какво е положението.Не всяко решение се взема от разработчиците.Доста се вземат и от обствениците.
  Тия хора живеят в илюзия, остави ги!

  Аз очаквам сега на това събитие, някои от тези, които казаха че е лесно, а те са няколко човека от една и съща кооперация - явно се предава по членство това глупаво упорство - да направи 8 милиона точки. Да, няма как да ми докаже, че не е ползвал злато и водорасли, но на мен ми е пределно ясно, че няма как да стане по-друг начин и то тука говорим за тонове продукт от водорасли и злато. Аз съм готов да се обзаложа на всичко!

  Никой не говори за +31 точки. Постигането на +31 бонус точки може да се направи. Тук говорим, че минимум трябва да правиш всяка секунда от 3дневното събитие по 31 точки, за да успееш. Всяка секунда от самото начало до самият край на събитието.

  И за кой път да ти кажа, че съм отдавна в тая игра, просто години не съм играл. Стратегиите, които сега ти развиваш, нещата, които научаваш, разглеждайки чуждите ферми, аз отдавна съм ги минал. 31 точки като е нищо, аз не видях повече от 20тица + да правиш на последното сингъл събитие, .. ако 31 бе нищо, щеше да си първи, а не аз.. или и ти там като твоята колежа не си се напъвал и едва си играел :D    
  Сигурно ще да е така ! :D 


  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • Стойчев (BG1)Стойчев (BG1) BG1 Публикации: 19
  trevata (BG1) каза:
  himik (BG1) каза:
  Не е нищо 31 точки. Просто нямаш оборите и нивите да го постигнеш без да хабиш ресурс. Едно малко съветче мога да ти дам. Разгледай фермите на топ играчите на силоза. Виж как са развити, какви сгради имат, колко обора имат, какви продукти превъртат. Може и да ти светне лампата.
  Аз само по въпроса с устройството на фермите.Това без реални пари и то доста не става.Освен това за да са равнопоставени играчите които играят без декори с тези които играят с много декори вкараха регулация не позволяваща това да става без валута от играта.Така че 31 точки без влагане на валута от играта и реални пари няма как да стане.Аз лично нямам и намерение да се влагам това събитие.Не се боря за никакво класиране.Имам опит обаче със събития от игри на ГГС и утройство на замъци и ферми.Вярвай ми Стойчев вашето твърдение няма как да стане без да се използва информация  за това кои продукти и кока ще се паднат и без реални пари независимо кога са дадени.Цвета всеки сам избира кое събитие да играе и колко.Нямай никакво съмнение че от ГГС знаят точно какво е положението.Не всяко решение се взема от разработчиците.Доста се вземат и от обствениците.
  Тия хора живеят в илюзия, остави ги!

  Аз очаквам сега на това събитие, някои от тези, които казаха че е лесно, а те са няколко човека от една и съща кооперация - явно се предава по членство това глупаво упорство - да направи 8 милиона точки. Да, няма как да ми докаже, че не е ползвал злато и водорасли, но на мен ми е пределно ясно, че няма как да стане по-друг начин и то тука говорим за тонове продукт от водорасли и злато. Аз съм готов да се обзаложа на всичко!

  Никой не говори за +31 точки. Постигането на +31 бонус точки може да се направи. Тук говорим, че минимум трябва да правиш всяка секунда от 3дневното събитие по 31 точки, за да успееш. Всяка секунда от самото начало до самият край на събитието.

  И за кой път да ти кажа, че съм отдавна в тая игра, просто години не съм играл. Стратегиите, които сега ти развиваш, нещата, които научаваш, разглеждайки чуждите ферми, аз отдавна съм ги минал. 31 точки като е нищо, аз не видях повече от 20тица + да правиш на последното сингъл събитие, .. ако 31 бе нищо, щеше да си първи, а не аз.. или и ти там като твоята колежа не си се напъвал и едва си играел :D    
  Сигурно ще да е така ! :D 


  Утре започва соло фуния ако искаш да се състезаваш играй . Ако искаш да спечелиш без да играеш драсни 1-2 реда ще те пуснем.
 • алба (BG1)алба (BG1) BG1 Публикации: 122
  редактирано 27.06.2019
  БЕЗУСЛОВНО ПОДКРЕПЯМ ТРЕВАТА А ЗА ТЕС И СТОЙЧЕВ КАТО ИМ ГЛЕДАМ ФЕРМИТЕ ЩЕ НАПРАВИТЕ С ТИЯ ФЕРМИ 8 МИЛИОНА  БЕЗ ЗЛАТО И ВИОЛЕТОВИ,ХРАНА И ХУМУС ,АМА ЩЕ ГИ ВИДИТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН
  УВАЖАВАМ ГРУПАТА НА МИМИ,ЗА  ПОСТИЖЕНИЕТО И ГИ ПОДКРЕПЯХ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ,НО МАЙ НЯКОИ МНОГО СИ ПОВЯРВАХА И СЕ САМОЗАБРАВИХА ,А ВЪВ ФЕРМИТЕ ИМ ОСВЕН НИВИ НИЩО ДРУГО,,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ САМОЗАБРАВЯЙТЕ И СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА ,ЗНАЯТ КОИ СА,А ТРЕВАТА Е СЪВСЕМ ПРАВ
 • алба (BG1)алба (BG1) BG1 Публикации: 122
  И ОЩЕ ВЕДНАЖ ЩЕ КАЖА ,ЧЕ КОГАТО СЕ ПРАВИ КОРЕКЦИЯ СЛЕД СТАРТИРАНЕ НА ДАДЕНО СЪБИТИЕ Е БЕЗПРЕДМЕТНО ,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ  АДМИНИ
 • Tes (BG1)Tes (BG1) BG1 Публикации: 52
  Форумът е място за изразяване на мнение по питане на друг човек, аз това направих, само защото по някакъв начин бях намесена в публикацията, пряко или не. Точките на силоза за спечелване на последната награда бяха намалени преди месец, защото реално се видя, че са невъзможни за достигане. А може би и сегашните 12 млн точки са невъзможни за достигане?
  Алба, до момента не съм си позволила да коментирам чужда ферма, няма да го направя и сега, въпреки подигравателния ти коментар и между другото, в момента гледам през кривия макарон, разбирай с 10,6 млн точки съм, като съм изхарчила единствено 21 бързи хумуса 
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  Тес, бъркаш кооперативното предизвикателство със соловото. Соловото е между 4 и 5 пъти по-трудно, всички занем защо! 8 милиона точки, без тонове злато и продукти от водорасли, не са достижими за никого, пък още да изкара най-големяит късмет в историята на тая игра и да му се падат само царвеица, цветя, царвеица, цветя, люцерна, ряпа и така докрая на събитието. Казвам тия продукти, защото са от нивите от основната и са бързите продукти, а вие имате по 50 ниви. Дори в тоя вариант, пак тия 8 милиона са непостижими без брутален ресурс.
  Не знам защо, не признавате очевадното!
  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  Утре започва соло фуния ако искаш да се състезаваш играй . Ако искаш да спечелиш без да играеш драсни 1-2 реда ще те пуснем.

  Стойчев, аз когато исках победата си я взех. И двамата бяхте пред мен, а ти може да си вярваш, на каквото си решиш там и само лузърите се оправдават след загуба, да знаеш. В момента ще видим как ще тръгнат нещата, но понеже има рок събитие тука в Пловдив 3 дена и се пада точно сега, не очаквай от мен чудеса. Айде малко да влезна във вашия тон и особено твоят от последният ти коментар.." ще ви оставя да спечелитe " :) 

  Още един реално гледащ на нещата, след Химик, а именно Алба. Връщам си вярата в тоя форум!

  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл