Явно отново има проблеми със сървърите, който излезе или го изхвърли играта не може да влезе. Тази година това ще се оправи ли или да изчакаме екипа на играта да си отпразнува и чак следващата година.
Писах на поддръжката. Ето и част от писмото, което ми върнаха на мейла: "В офиса ни няма персонал между Коледа и Нова година, което ще доведе до продължително време за обработка на заявката ви."
Писах на поддръжката. Ето и част от писмото, което ми върнаха на мейла: "В офиса ни няма персонал между Коледа и Нова година, което ще доведе до продължително време за обработка на заявката ви."
Това е автоматично съобщение предполагам, едва ли няма абсолютно никой. Дано Фрея се появи скоро, може ако тя пише да обърнат повече внимание
Явно отново има проблеми със сървърите, който излезе или го изхвърли играта не може да влезе. Тази година това ще се оправи ли или да изчакаме екипа на играта да си отпразнува и чак следващата година.
Това е автоматично съобщение предполагам, едва ли няма абсолютно никой. Дано Фрея се появи скоро, може ако тя пише да обърнат повече внимание
Да автоматично е, и аз го получих, затова казах повече да пишем, може да има сигнализация при масово постъпване на писма. На 1- 2 може да не обърнат внимание. Надеждата умирала последна.
Интересното е че ни разпознава във форума а в играта не.Тези бъгове взеха да ми писват.Някои от съотборниците ми са имали същия проблем преди време и след това са им липсвали долари,злато и други неща.Не са им възстановили нищо.
И аз не мога да вляза от никъде. Само във форума става. Явно ще има да чааааакаме, най-вероятно чак догодина ще стане,това е мойто мнение, ама дано не съм права. Е весели празници на всички, тъкмо ще има повече време за купон
И след поддръжката не се разпознава името на фермата.явно нищо не са направили то вече не ми е чудно,а смешно и забавно.Весели празници и от мен ей сега ще видят как се прави великото следобедно спане ))
Защо на едни играчи има компенсация снежни човеци, а за други няма нищо? Не е коректно спрямо всеки играч в сървъра. Доста хора не можеха да влязат в профилите си.
Здравейте. Вярвам, че проблемът с вход в играта е бил отстранен максимално бързо и не е затруднил много играта на всички. @LuizaKisova (BG1) ако не си получила наградата си, трябва да пишеш на поддръжка. Само моля да имаш предвид, че през последните месеци са заринати от оплаквания и ще мине известно време, преди да стигнат до твоя тикет.
Здравейте от два дни произвеждам стръв в риболовния регион от риба тон и херинга, които след това ги няма отразени, като количество в продукцията. Изпълнявам оферти на риболовния пазар, в които тези два продукта фигурират, а това е много неприятно. Изчиствала съм кеша, рестартирах компютъра и играта - проблемът си остава.
Здравей. Погледни добре каква стръв произвеждаш, защото първите няколко слота изискват различни видове риба, но за една и съща стръв. Специфичните видове за по-назад из страничките.
Коментари
Но пък и не се учудвам...
Ще си изпусна бонбонките....
Интересното е че играчите,които са си в играта си я играят,а тези които сме излезли от нея и се опитваме да влезем не можем.
Тази година това ще се оправи ли или да изчакаме екипа на играта да си отпразнува и чак следващата година.
Писах, но е важно някой да го прочете!
P.S. Za sazhalenie niamam kirilica
Тази година това ще се оправи ли или да изчакаме екипа на играта да си отпразнува и чак следващата година.
Да автоматично е, и аз го получих, затова казах повече да пишем, може да има сигнализация при масово постъпване на писма. На 1- 2 може да не обърнат внимание. Надеждата умирала последна.
There seems to be an issue with the Bulgarian server. The team is aware of this and they are working on it.
Pickle
знаят за проблема, но не е ясно колко време ще им отнеме да го оправят
Всеки момент сървърите ще бъдат рестартирани, за да се отстрани проблема с влизането.
Вярвам, че проблемът с вход в играта е бил отстранен максимално бързо и не е затруднил много играта на всички.
@LuizaKisova (BG1) ако не си получила наградата си, трябва да пишеш на поддръжка. Само моля да имаш предвид, че през последните месеци са заринати от оплаквания и ще мине известно време, преди да стигнат до твоя тикет.
Погледни добре каква стръв произвеждаш, защото първите няколко слота изискват различни видове риба, но за една и съща стръв. Специфичните видове за по-назад из страничките.