Начало Bulgarian Технически проблеми и бъгове

Бъгове - обща тема

13049

Коментари

• drazko (BG1)drazko (BG1) BG1 Публикации: 50
    Да кажа, че и аз нямам достъп до фермата си...
    Но пък и не се учудвам...
    drazko @ bg 1
  • a_milanova (BG1)a_milanova (BG1) Публикации: 18
    Здравейте, и аз същио не мога да влезна в играта. Разпознава паролата, но не и името на играча.
    Ще си изпусна бонбонките....
    a_milanova @ bg 1
  • marian4eto (BG1)marian4eto (BG1) BG1 Публикации: 14
    И май скоро няма да ни отразят, ходих в руския и английския форум и никъде не пише за такъв проблем. Ако сме само ние ще има да чакаме
    marian4eto @ bg 1
  • margito6 (BG1)margito6 (BG1) Публикации: 25
    И аз съм със същия проблем. Отново усилията и труда се обесмислят
    margito6 @ bg 1
    писах и на поддръжката, но не храня надежди
    marian4eto @ bg 1
    Надявам се да си писала, че проблема е всеобщ :((
    drazko @ bg 1
    Който знае, нека да пише на поддръжката, ако сме повече може някой да ни забележи
    marian4eto @ bg 1
  • tanq-21 (BG1)tanq-21 (BG1) Публикации: 8

Интересното е че играчите,които са си в играта си я играят,а тези които сме излезли от нея и се опитваме да влезем не можем.

• veronika55 (BG1)veronika55 (BG1) BG1 Публикации: 413
    И аз съм със същия проблем. Не можах да си обера продукцията от викингската ферма, а тя сигурно си замина вече и времето на евентите тече.....
    If you have crazy friends, you have everything. ≧◡≦
    Явно отново има проблеми със сървърите, който излезе или го изхвърли играта не може да влезе.
    Тази година това ще се оправи ли или да изчакаме екипа на играта да си отпразнува и чак следващата година.
    drazko (BG1) каза:
    Надявам се да си писала, че проблема е всеобщ :((
    Писах, но е важно някой да го прочете!
    marian4eto @ bg 1
  • veronika55 (BG1)veronika55 (BG1) BG1 Публикации: 413
    И аз съм със същия проблем. Не можах да си обера продукцията от викингската ферма, а тя сигурно си замина вече и времето на евентите тече.....
    If you have crazy friends, you have everything. ≧◡≦
  • ElenaElena (BG1)ElenaElena (BG1) BG1 Публикации: 59
    Писах на поддръжката. 
    Ето и част от писмото, което ми върнаха на мейла:
    "В офиса ни няма персонал между Коледа и Нова година,
    което ще доведе до продължително време за обработка на заявката ви."

Писах на поддръжката. 

Това е автоматично съобщение предполагам, едва ли няма абсолютно никой. Дано Фрея се появи скоро, може ако тя пише да обърнат повече внимание
    drazko @ bg 1
  • Erespin (DE1)Erespin (DE1) Публикации: 1
    Edin ot nemskite moderatori se opitva da poluchi informacia ot technicheskia personal v momenta.

P.S. Za sazhalenie niamam kirilica  ;) 
    Явно отново има проблеми със сървърите, който излезе или го изхвърли играта не може да влезе.
    Тази година това ще се оправи ли или да изчакаме екипа на играта да си отпразнува и чак следващата година.
    drazko (BG1) каза:
    Писах на поддръжката. 

Това е автоматично съобщение предполагам, едва ли няма абсолютно никой. Дано Фрея се появи скоро, може ако тя пише да обърнат повече внимание
    Да автоматично е, и аз го получих, затова казах повече да пишем, може да има сигнализация при масово постъпване на писма. На 1- 2 може да не обърнат внимание. Надеждата умирала последна.
    marian4eto @ bg 1
  • preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771
    питах един от английските МОД и ето какво ми каза:

There seems to be an issue with the Bulgarian server.  The team is aware of this and they are working on it.  
    Pickle

знаят за проблема, но не е ясно колко време ще им отнеме да го оправят

• qwer (BG1)qwer (BG1) Публикации: 44
    Интересното е че ни разпознава във форума а в играта не.Тези бъгове взеха да ми писват.Някои от съотборниците ми са имали същия проблем преди време и след това са им липсвали долари,злато и други неща.Не са им възстановили нищо.
    qwer @ bg 1
  • margito6 (BG1)margito6 (BG1) Публикации: 25
    Само това остана, да не можем цял ден да влезем и за капак на всичко да нямаме злато и долари.
    margito6 @ bg 1
  • prest (BG1)prest (BG1) BG1 Публикации: 2
    и аз не мога да влезна в играта, направете нещо по въпроса 
  • milenaz (BG1)milenaz (BG1) BG1 Публикации: 16
    И аз не мога да вляза от никъде. Само във форума става. Явно ще има да чааааакаме, най-вероятно чак догодина ще стане,това е мойто мнение, ама дано не съм права. Е весели празници на всички, тъкмо ще има повече време за купон
  • Дани 63 (BG1)Дани 63 (BG1) Публикации: 1
    Днес ще стане ли да влезем в играта ?
  • luybov (BG1)luybov (BG1) BG1 Публикации: 21
    И след поддръжката не се разпознава името на фермата.явно нищо не са направили то вече не ми е чудно,а смешно и забавно.Весели празници и от мен ей сега ще видят как се прави великото следобедно спане :)))
  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Здравейте.
    Всеки момент сървърите ще бъдат рестартирани, за да се отстрани проблема с влизането.

• a_milanova (BG1)a_milanova (BG1) Публикации: 18
    Браво, проблема е отстранен и то бързо!.Поздрави на целят екип и Весели Празници! :):)
    a_milanova @ bg 1
  • LuizaKisova (BG1)LuizaKisova (BG1) BG1 Публикации: 35
    Защо на едни играчи има компенсация снежни човеци, а за други няма нищо? Не е коректно спрямо всеки играч в сървъра. Доста хора не можеха да влязат в профилите си.
  • ElenaElena (BG1)ElenaElena (BG1) BG1 Публикации: 59
    Това не е компенсация. Аз не си бях получила снежния човек от Рудолф и сега ми го възстановиха. Просто са отстранили всички бъгове накуп.
  • LuizaKisova (BG1)LuizaKisova (BG1) BG1 Публикации: 35
    То и аз не съм получила моя от Рудолф. Така че пак не е честно :)
    Здравейте.
    Вярвам, че проблемът с вход в играта е бил отстранен максимално бързо и не е затруднил много играта на всички.
    @LuizaKisova (BG1) ако не си получила наградата си, трябва да пишеш на поддръжка. Само моля да имаш предвид, че през последните месеци са заринати от оплаквания и ще мине известно време, преди да стигнат до твоя тикет.

• 123Farmer (BG1)123Farmer (BG1) BG1 Публикации: 6
    Здравейте от два дни произвеждам стръв в риболовния регион от риба тон и херинга, които след това ги няма отразени, като количество в продукцията. Изпълнявам оферти на риболовния пазар, в които тези два продукта фигурират, а това е много неприятно. Изчиствала съм кеша, рестартирах компютъра и играта - проблемът си остава.
    Здравей.
    Погледни добре каква стръв произвеждаш, защото първите няколко слота изискват различни видове риба, но за една и съща стръв. Специфичните видове за по-назад из страничките.

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл