Здравейте, имам задача да имам 4 траулера ниво 6, а не знам как да построя траулер. Лодкостроителницата ми е ниво 4, менюто за строежи не ми е активно.
Здравейте,моля някой да обясни как се действа при лодкостроителницата?Излиза ми само инфо,а никакви обяснения как се създава флотилията и как се произвеждат миди,стриди и т.н.
Здравей. Преместих питането ти в правилната тема. Тук поне на десетина места, ако не и повече, е обяснено подробно какво трябва да направиш, за да отключиш лодкостроителницата. Просто прочети.
Здравейте,четох коментарите,но никъде не видях точно такъв проблем ,като моя.... Ето тази хубавица ПЪТУВА...... пускам я да лови,а тя пътува.....може ли някой да ми каже на къде?!?!?
Здравей, @BlueFar (BG1). Доколкото си спомням, това се случва понякога, когато тъкмо си "обрала" лодките и веднага след това ги изпратиш към нова дестинация. Би трябвало с превключване между фермите да се оправя. Моля, провери дали е така.
Здравей, @BlueFar (BG1). Доколкото си спомням, това се случва понякога, когато тъкмо си "обрала" лодките и веднага след това ги изпратиш към нова дестинация. Би трябвало с превключване между фермите да се оправя. Моля, провери дали е така.
Не дава повече от 14 и при мен,въпреки,че лодкостроителницата е на максимално ниво,Вероятно и при броя на лодките това е максимумът.Затова унищожавам малките лодки и строя други от по-високо ниво.
Е сега наистина избиха рибата, буквално!!! Бях събрал над 200 милиона в риби и стръв от дълбоководния риболов, които са безвъзвратно изгубени, след поредната актуализация, за която никъде не беше публикувано нищо!!! Моля за компенсация в долари равностойни на събраните до момента!!! Благодаря предварително!
Аз не мога да разбера защо е нужно да се премахва директната продажба, след като тя не пречи на пазара? Все пак имаме и друг пазар, който иска си дава млякото, ябълките и другите подобни, който иска си ги продава директно. А ако е било запланувано така от самото начало, защо изобщо имахме такава опция да продаваме рибите? Изчетох доста коментари в някои чужди форуми, 99% бяха негативни.
Мисля че малко закъсня тази информация за актуализацията,ако беше дадена предварително много от нас щяха да си продадът наловената до момента риба и можеби щяха да са донякъде подготвени какво ги очаква и нямаше да има толкова много недоволни нооооооооо закъсняхте с инфото затова сега не се сърдете драга ми Freyja че сме недоволни и аз съм една от многото недоволни за съжаление;((
Модераторите и двамата-защото са двама-ще отсъстват две седмици.Фрея предупреди за това.Нямаме си камюнити мениджър който е част от екипа.Не подценявайте разработчиците колеги играчи.От опита ми с няколко техни игри много рядко се лъжат за подобни неща били те в наша или тяхна полза.Ако имат проблеми реакцията позакъснява но винаги ама винаги има такава.
Здравей. Най-вероятно нямаш риба, т.е. локвите са изчерпани, но не са се прибрали всички кораби от там, за да се занулят. Предполагам, че като цъкнеш върху избран регион, бутончето за риболов в кръговото меню ти е сиво. Просто не е останала риба там, но имаш кораби. Когато те се приберат, ще ти се появят нови места за риболов.
Здравейте на всички! Тук може би е не толкова подходящата тема, но какво, ей богу, е тази риоловна фуния. Имах толкова риба, че то казваше, че прави 9 точки на секунда и ще продължава 2 дни. Реших, че след като остават 17 часа, няма да е лошо да вдигна нивото на 10 и да работи макар и 10 часа. Щеше да е по-ползотворно. Знам , че със всяко следващо ниво времето за работа намалява, но не съм очаквал, че от 2 дни ( приблизително 48 часа ), работново време ще падне на 45 минути!!! Това не е ли прекалено драстична промяна във времената? Моля да споделите мнението си!
Здравей. Със сигурност не беше в правилната тема. И тъй като е намесен дълбоководният риболов, реших, че ще е по-добре постът ти да е тук.
Драстична промяна е, да. Но пък от предишните фунии вече трябваше да си разбрал, че така се случва. Лично аз никога не събирам за 10 точки, за да не си прецакам ритъма. Но и това, както всичко останало в играта, е въпрос на лична стратегия. Аз предпочитам бавничко, но сигурно да си взема двата лиценза, отколкото да дебна кога ще ми се смени вида риба.
Всеки път говорим едно и също. Като нямаш исканото, изпразваш локация и се надяваш в новата да има това, което ти трябва. Или чакаш 24 часа сами да се обновят локвите.
Още вчера ви казах коя фуния следва. Защо не си остави корабите неприбрани? Аз също нямам стриди в момента, но имах готови уловени от вчера и просто ги обрах.
Снощи заложих корабите по моретата,имаше от всичко,днес обаче всички кораби без изключение са пълни само с омари,имам над 3000 в момента за прибиране..Хайде иди играй фунията.Това никога не се е случвало,сега точно когато ми трябва от всичко,нямам нищо. Златце се иска,златцееее.....
Снощи заложих корабите по моретата,имаше от всичко,днес обаче всички кораби без изключение са пълни само с омари,имам над 3000 в момента за прибиране..Хайде иди играй фунията.Това никога не се е случвало,сега точно когато ми трябва от всичко,нямам нищо. Златце се иска,златцееее.....
Или стратегия. Защо не остави необрани корабите? За пръв път имахме възможност да се подготвим, знаейки коя фуния ще пуснат. По един кораб с риба от вид е достатъчен, за да се стартира събитието. Никак не ми се иска да звуча назидателно, но имахме време и възможност за предварително планиране. Щом аз успях да си подготвя 16 часа скариди на 8 точки, значи всеки може. И сега спокойно си обрах всички кораби и ги заредих за следващите 2 вида риба.
Каква по-добра подготовка от тази да ги оборудваш на максимум и да ги пуснеш да хванат разнообразен улов,равняващ се в стотици единици 20 часа преди събитието?От това по-голямо планиране здраве му кажи.Имаше абсолютно от всичко,що се въди в нашите морета,така че явно не си ме разбрала,Фрея от какво се жалвам. Изненадата ми беше,че като се прибраха корабите сутринта всички без изключение бяха натоварени само с омари и нищо друго,задание,което съм дала само на 2-3 кораба. Най-вероятно нещо се е бъгнало нощеска,но жалкото е ,че точно преди фунията. Ех,защо не ми се случи в началото,когато един омар струваше 16 хиляди.Ама кога сме имали късмет.
Коментари
14 е максимума.
P.S. Съжалявам, не видях предишния пост
С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
Лодкостроителницата ми е ниво 4, менюто за строежи не ми е активно.
С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
Преместих питането ти в правилната тема. Тук поне на десетина места, ако не и повече, е обяснено подробно какво трябва да направиш, за да отключиш лодкостроителницата. Просто прочети.
Доколкото си спомням, това се случва понякога, когато тъкмо си "обрала" лодките и веднага след това ги изпратиш към нова дестинация. Би трябвало с превключване между фермите да се оправя. Моля, провери дали е така.
А ако е било запланувано така от самото начало, защо изобщо имахме такава опция да продаваме рибите?
Изчетох доста коментари в някои чужди форуми, 99% бяха негативни.
Най-вероятно нямаш риба, т.е. локвите са изчерпани, но не са се прибрали всички кораби от там, за да се занулят. Предполагам, че като цъкнеш върху избран регион, бутончето за риболов в кръговото меню ти е сиво. Просто не е останала риба там, но имаш кораби. Когато те се приберат, ще ти се появят нови места за риболов.
Със сигурност не беше в правилната тема.
И тъй като е намесен дълбоководният риболов, реших, че ще е по-добре постът ти да е тук.
Драстична промяна е, да. Но пък от предишните фунии вече трябваше да си разбрал, че така се случва. Лично аз никога не събирам за 10 точки, за да не си прецакам ритъма. Но и това, както всичко останало в играта, е въпрос на лична стратегия. Аз предпочитам бавничко, но сигурно да си взема двата лиценза, отколкото да дебна кога ще ми се смени вида риба.
Като нямаш исканото, изпразваш локация и се надяваш в новата да има това, което ти трябва. Или чакаш 24 часа сами да се обновят локвите.
Още вчера ви казах коя фуния следва. Защо не си остави корабите неприбрани? Аз също нямам стриди в момента, но имах готови уловени от вчера и просто ги обрах.
Златце се иска,златцееее.....
Защо не остави необрани корабите? За пръв път имахме възможност да се подготвим, знаейки коя фуния ще пуснат. По един кораб с риба от вид е достатъчен, за да се стартира събитието.
Никак не ми се иска да звуча назидателно, но имахме време и възможност за предварително планиране. Щом аз успях да си подготвя 16 часа скариди на 8 точки, значи всеки може. И сега спокойно си обрах всички кораби и ги заредих за следващите 2 вида риба.
Изненадата ми беше,че като се прибраха корабите сутринта всички без изключение бяха натоварени само с омари и нищо друго,задание,което съм дала само на 2-3 кораба.
Най-вероятно нещо се е бъгнало нощеска,но жалкото е ,че точно преди фунията.
Ех,защо не ми се случи в началото,когато един омар струваше 16 хиляди.Ама кога сме имали късмет.